40

донът

преди 12 години

До някъде съм съгласен с 17. Търсят българи на ужким. Просто сме в списъка на организацията по набиране. Всичко е проформа. Този, който обаче се уреди обаче не е санитар, но перспективата за развитие е нищожна.

39

до 40

преди 12 години

Описаните от теб добродетели обаче едва ли достигат на нашите, за да "слагат в малкия си джоб западните".

38

до 36

преди 12 години

Тези вицове ги разправяха момченцата и момиченцата, завършили РабФак, тези с партийната подкрепа и група бездарници, каквито винаги е имало в университетите. А имаше, и в момента има, много амбициозни млади хора, които търсят информация, знания, искат да трупат умения и опит. А вицовете са си вицове. Само не ми е ясно толкова ли си *** да ги повтаряш като светая светих!

37

Анонимен

преди 12 години

24 часа, Труд и Стандарт. Германия изпитва недостиг на кадри в определени области и ще ги потърси сред безработните в Южна Европа. Страната ще привлича работна ръка основно от Испания, Гърция, Португалия, България и Хърватия, е казала шефката на Централата за посредничество на специализирана работна ръка от чужбина към федералната Агенция по труда Моника Варнхаген, цитирана от 24 часа. Германия търси най-вече лекари,санитари, персонал за гледане на болни и възрастни хора, инженери, допълва изданието.

36

до 35

преди 12 години

"Нашите лекари и инженери, завършили преди 1989г. слагат в малкия си джоб западните."Няма как да е вярно, щом постиженията им не са по-добри.Бай Ганьовска фукня едва ли е методът да си избиеш комплексите - пробвай с друго!

35

MEDICE CURA TE IPSUM

преди 12 години

Ако съществува поне един грък наричащ себе си "лекар" ми преведе това мое послание на латински към гръцките " лекари " ще запиша дъщеря ми да учи в гърция! Трепери германецо, грък ще те " лекува "!!!

34

инженер

преди 12 години

До: номер 35Не знам как е за лекарите преди 1989 година, но точно преди да завърша през 1989 г. имаше един виц: "Ако този лекар дето ще ме лекува е толкова добър лекар, колкото аз съм добър инженер, спукана ми е работата!"Забележи - този виц беше популярен още като бях студент по бай Тошово време!!!

33

Анонимен

преди 12 години

Нашите лекари и инженери, завършили преди 1989г. слагат в малкия си джоб западните. Медицината и техниката се правят от шепа хора, останалите само го научават и прилагат.Нищо лично към повечето млади лекари и инженери, но ако не положат повече усилия да четат непрекъснато, ще си останат твърде посредствени.

32

Анонимен

преди 12 години

Лекари търсят,не злобари от сайтовете.Тук ще *** в БГ.

31

Анонимен

преди 12 години

Защото на политическата класа не им пука за такива като теб, затова не купува техника и не дава пари за лекарства, защо да ги дават за теб, като може да ги откраднат за себе си. Те могат да си позволят да се лекуват в чужбина. Така е, приятел, с трици маймуни не се ловят. За инженерите обяснението е още по-просто - договорът с турците е изгоден за 3-4 човека, които ще вземат комисионна. А ти ще стоиш и ще ръкопляскаш. Ето ти и на теб теми за размисъл!

30

Nr 1

преди 12 години

E PRAV TOYA SITE E TURSKO-B K P POMIYA, POKLON PRED SVETIYA 4OVEK,,,

29

...

преди 12 години

На испанците трябва да им се радваш!!! Иначе друго, освен турска реч там няма да чуеш...

28

Германец

преди 12 години

"недостиг на около 36 000 инженери"дрън-дрън-швахзинн!Инженери си има предостатъчно - ама корпоративните шмекери искат да вкарат евтините българи на дъмпингови цени!Важни са моментните печалби - а това, че българите не вкарват нищо в социалните каси и завличат всичко изкарано у дома (малко са им ЕС помощите) - карай, след нас и потоп...Вън от ЕС, дето съсипа хубавата страна!И марката, и марката обратно!

27

me

преди 12 години

Днес в У-Бана 2 испанско говорящи дебелани с детенце ореваха орталъка, викаха си все едно са на полето. Немците само ги стреляха с погледи, но си седяха без да продумват. Доста испански чувам напоследък. Току виж, след 2-3 години, латиносите да догонят турците. На вид са все ***, но поне езикът им е по-приличен.

26

inj,

преди 12 години

tazi statiq e neveroqtna glupost!zashto samo lujete i zablujdavate horata...

25

ОТ 2 До 24

преди 12 години

Това което написах е тема за размисъл.Защо Политическата класа в България пътува в чужбина за лечение , защо магистрала Люлин е построена от турски инженери.И не обиждай .

24

Инженерче

преди 12 години

Пичове, ако друг освен ГЕРБ ще управлява България - ми просто се махам !!!

23

до 2

преди 12 години

Ами защото България не е длъжник. Пък и хората добре са се ориентирали - искат лекари и инженери, не неграмотната ***, която знае само да плюе по форумите.

22

Анонимен

преди 12 години

швабите да бачкат стига са пили бира само.

21

ЗМ

преди 12 години

ЗМГърците завършват медицина основно у нас, бе ей !