18

до байо

преди 12 години

То все едно повечето "рокери" ходят по-далече от кафето и кръчмата. Ама иначе много се кефят да се изживяват като "волния ездач", че и разните пуберчета им се връзват.Колкото до вибрациите - има само един конкретен тип мъже, които толкова обичат да си пъхат вибриращи машинарии между краката. Радвам се, че демонстрирате ентусиазъм, муцки. ;-)

17

байо

преди 12 години

е много се извинявам, ама това става само да бръмчиш между кафетата в града. "завидните" 100 км пробег.... и къде ще стигна с тия 100 км? освен да вземат да опънат над шосетата ел.мрежа, като за тролеите....

16

Темерут

преди 12 години

Пробега от 100 км изобщо не го и коментирам, ама чак бил завиден... При положение, че повечето машини с един резервоар са в състояние да минат 300 и повече километра... А, шума си е важно да го има, дори и да оставим тръпката от пулсациите на мотора, представяте ли си, колко повече катастрофи ще има поради незабелязване на мотористи? Не, че и сега са малко, но без шум, пък съвсем...

15

Наблюдател

преди 12 години

Както обикновенно премълчават 2 основни фактора за ел.мотри/коли - 1 цената на батериите 2 след колко време трябват новиСъщо така време за зареждане, а пробега определено е незадоволителен. От всичко това лесно може да се направи извод за икономическата целесъобразност . Премълчаването в случая натежава към такъв извод

14

Хейтър

преди 12 години

Саут Парк имат хубава серия (S13Ep12) по въпроса с дразнещите Harley riders в Америка. Приветствам идеята за по-тих, че и екологичен, мотор. Може да е тръпка звукът, скоростта, но когато някой всеки ден ти ПЪРДИ под прозореца с 85 децибела /границата на болезнения шум/ - не, мерси.

13

Темерут

преди 12 години

Ами, то ако няма шум и вибрации, къде остана тръпката от карането на мотоциклет? Звука на един мотор е нещо, което никак не може да излезе от съзнанието на този, който веднъж е яхнал мотор. Особено легендарния звук на V Twin.

12

Емо

преди 12 години

като чета новината и се сещам за едно предаване по дискавъри - обясняваха как една хонда (не си спомням модела) е била значително по-добра от съответния Харли, но се е продавала значително по-малко, защото на купувача не му харесвало гладкият ход и липсата на вибрации..Електрическо скутерче е едно (перфектна идея), но електрически чопър - съвсем различно..

11

HCC

преди 12 години

до 4, не знам за каква простотия говориш, но твоята е видна! Никой не ти е искал мнението да даваш оценки на колегите, а евентуално може да кажеш нещо за мотора, но понеже е видно че нищо не разбираш от мотори се оформяш, като досаден спамер. По темата - Не знам по какво 'се доближава до най-големите марки' този мотор. Чопърите са направени за спокойни, дълги турове, които няма как да направиш с тези нещастни 100км пробег. Всеки моторист ще пренебрегне с насмешка претенцията на производителя!

10

Metalex_

преди 12 години

Я бегай бе, ***..и на мен ми е омръзнало от такива като тебе, но си трая нали..

9

Пич

преди 12 години

"Смятай колко им разбира главата от Harley на тези, които са ти нацъкали минусчета "Не ***, хората много добре знаят за Harley, но просто им е омръзнало от комплексари, които държат всички да ги забележат ако са достатъчно шумни и нахални. Хайде у лево. Да знаеш, много ми е приятно по улицата под прозореца ми да мине някой с Harley, умирам си от кеф. ***!

8

Metalex_

преди 12 години

До 5:Смятай колко им разбира главата от Harley на тези, които са ти нацъкали минусчета :)

7

гдх

преди 12 години

100 КМ И КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С ТЕЗИ 100КМ ЩО СИ ПРОДАВАТЕ НЕДОИЗКУСУРЕНИТЕ *** ПРОБЕГ МИНИМУМ 500КМ С ЕДНО ЗАРЕЖДАНИЯ ЗА ДА НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ БЕ АГЪНЦА...ДА СТИГНЕТЕ ДО МОРЕТО 5 ЗАРЕЖДАНИЯ ПО 8 ЧАСА СМЯТАТЕ ЗА КАКЪВ *** СТАВА ВЪПРОС...

6

Анонимен

преди 12 години

На изложението в Хановер тази година имаше страшно много разработки на 2 колела - както е тръгнало, скоро ще успеят да вмъкнат в по-малък обем батерии. Въпрос на време е само.Ще видим :)

5

dragunov7.62

преди 12 години

Безшумен Харлей , това звучи гнусно....

4

*

преди 12 години

До 3:Като се зачетох в изказването ти и се убеди, че за простотията няма почивен ден... А! Вярно, че днес е понеделник! Може би така иронично са се подигравали и с първите бензинови автомобили; и с полета да луната; и с теорията на относителността...Всяко начало е трудно, но простотията е безкрайно понятие....

3

ceci_

преди 12 години

Божее колко мъка има по света1. По-безшумен - това най-вероятно за да го забелязват още по-трудно 2. Цели 100км, я повторете пак, потресен съм от цифрата.3. "Нищо не е известно за цената" - Слава богу! Поне това ни спестиха!П.С. Не е лошо като за кръжока млад техник или като дипломна работа, но чак пък да го продават?!

2

Гошо Тъпото

преди 12 години

Който е...посегнал на В.З. ще бъде...унищожен.Някой помни ли...вече Коритаровкойто се опитваше да го...рекитира,като водещ журналист от НТ;следващият щебъде Велизарчо Енчефф от СКАТ.

1

ЛУК ойл

преди 12 години

Скоро ще дойде времето Валентин Златев да рови в кофите с ***!!!