47

Eichman

преди 11 години

"Днес много от десетките хора, дошли в съдебната зала, ръкопляскаха и се поздравяваха, след като съдия Бела Варга прочете оправдателната присъда."Браво, унгарците са един достоен народ, а ние си заслужаваме съдбата, както някои беше казал. :-)

46

stefko 88

преди 12 години

до 44: *** се *** ходил съм ха ха ха келешче русофилско ако ме видиш не знам ти къде ще се свреш xa xa xa antifa ! хайде ходи да духаш на *** и си легаи че е късно и спи сухо... абе комунистче да не те е страх че има родолюбиви хора които да обикаляш по улиците и да си траикаш да не те познаят че така плюеш по форумите смешен комунист ти не познаваш патриотизма и родолюбието затова плюеш защтото си слаб духом и смешен (яко) а и биеш по тъпотия цялото полит бюро кефиш ме *** си яко

45

до 45

преди 12 години

А бе *** мозъко ти си объркан ако си от избрания народ сигурно от кръвосмешенията е кога ще си понесат еврейските революционери наказанията дето убиха 80 000 000 православни в русия "Шоа " е мръсен бизнес и това го казват честните евреи а не *** и опортюнисти като Визентал и компания що например фирмата "Алианц използвала робски труд в лагерите в гермаия не е осъдена от центъра "Визентал" както и шел и фодр а да вида образованите разровете си мозъците освен ако не сте на ционистка хранилка

44

ss waffen

преди 12 години

Deutche Werhmacht FUHRER HEIL ***!!!

43

dani

преди 12 години

коментари на сбъркани и непросветени глави, на които все някой им е виновен че са неудачници и аутсайдери. Фашистите дори и на преклонна възраст трябва да си понесаг наказанието. Ако не го постигне приживе, ще го достигне на оня свят

42

Анонимен

преди 12 години

Стефко, да бе отишъл войник бе момче. Щото като загърмят оръжията, незная в коя миша дупка ще се свреш. Бих желал да съм зад тебе и ако свърнеш да бягаш обратно, одма ти тиегля куршума. Тези, които не са били войници, да се скрият. От зелени тикви, семе не вземаме.

41

stefko 88

преди 12 години

Ако имаше повече хора като него (доброволци под знамената на СС) ...този човек цял живот е бил преследван защото е отрекъл да нарече черното бяло! (както учат децата днес...космополитните ***!) взел е оръжие и е защитавал страната си от евреите комунисти! вечна слава на такива будни патриоти като него! на 97 още не го оставят на мира... това е то еврейската злоба и ненавист към патриота. помнете тези хора те предотвратиха комунистическата инвазия в европа и успяха да я ограничат. 14/88!

40

Brad Pitt

преди 12 години

And i want my scalps!!!!

39

недоволен

преди 12 години

Ако този немощен старец е причастен към тези убийства, независимо от възрастта си, трябва да получи заслужена присъда, а дали ще лежи е друг въпрос. Не трябва да има прошка за извършителите на геноцид, дали са изпълнявали заповед или друго подобно прошка не трябва да има.

38

до 11

преди 12 години

Това е война бе,***!Изпълняваш заповеди!Ти явно не си служил в армията!Или изпълняваш заповед,или-военен съд!Ти решаваш!Аман от либерасти,демокрасти,педелвайси и толерасти!

37

Анонимен

преди 12 години

2 и 3 коментар са много прави

36

...

преди 12 години

Тоя ако е трепал сърби медал трябва да му дадът, най-големите *** на балканите. И нека драги сънародници да не се слагаме под сърбите, тъй като те са *** незаслужаващи съществуването си и половината Сърбия, ако не и цялата е поставена на българска територия след като са загубили своята от албанците.

35

ЩАБ КВАРТИРАТА

преди 12 години

"Смята се, че тогава за три дни в града са убити повече от 1200 цивилни сърби, евреи и роми. " Тоз човек е много ценен, точно от него имаме нужда !

34

СМЪРТ НА КОМУНЯГИТЕ.

преди 12 години

СВОБОДА НА БОРЕЦА ШАНДОР КЕПИРО, ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ! ДЕЦА --РАДВАЙТЕ СЕ НА ВОЙНАТА!"КОМУНИСТИЧЕСКИЯ", МИР ---Е УЖАСЕН!ТОВА Е "СОЦ-КОНЦЛАГЕР"----ЗА ЦЕЛИ НАРОДИ!!!

33

прекаляват

преди 12 години

според законодателството на същия този съд гаврата с труп също е престъпление но на тях не им мигва окото да се *** с 100-годишния дяд..... пък той им го е набил здраво надживявайки дори децата на потърпевшите

32

Анонимен

преди 12 години

Бай Шандоре , не си свършихте работата като хората бай Шандоре и виж до къде я докара света!! *** и либерастия, интернационализъм и глобализъм!! Айде и другия път да го свършите като хората!

31

Анонимен

преди 12 години

яжте ми *** *** , искате да сте нацисти ама няма как да стане . новите българи пардон новите *** добре ще ви разкажат играта !!! ))) айде лека и късмет да има и при вас , да се пазите от *** че горко ви ха ха

30

kris4o

преди 12 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ ФОРУМ!!! НИЕ СМЕ БГ УСТРЕМ!!! ТУК Е МЯСТОТО ЗА НОВИНИ, ПОЛИТИКА, КЛЮКИ, ПОП-ФОЛК.БГ УСТРЕМ ОСВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ Е И НЕФОРМАЛНО МЛАДЕЖКО СДРУЖЕНИЕ ОТ РАЙОН ИЗГРЕВ-ДИАНАБАД!!!ЦЕЛТА НИ Е НАШИЯТ ЛЮБИМ РАЙОН ДА СЕ РАЗВИВА ПРАВИЛНО, ДА НАКАРАМЕ ВСЕКИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЗАБЕЛЯЗВА ПРОБЛЕМИТЕ И НЕРЕДНОСТИТЕ КОИТО НИ ЗАОБИКАЛЯТ И ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ТЯХ, КАКТО В НАШИЯТ КВАРТАЛ, НАШИЕЯТ РАЙОН, ТАКА И В НАШЕТО СЕЛО ГРАД, И ДЪРЖАВА КАТО ЦЯЛО!БГ УСТРЕМ-ТОВЯ ИМЕ СЪЩЕСТВУВА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ, И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГО ИМА!!!ЧЕТЕТЕ НАШИЯТ ВЕСТНИК БГ УСТРЕМ, ЧЕТЕТЕ НАШАТА ТЕМА Т-Р-И-Б-У-Н-А- ЕДНА СИЛНА ТЕМА БЕЗ ЦЕНЗУРА КЪДЕТО СЕ КАЗВАТ НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА!!!ПРЕСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ПРИ НАС НЯМА ЛИДЕР, ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТАКА НАТАТЪК-ПРИ НАС ВСЯКО МНЕНИЕ СЕ ЗАЧИТА, И ЗА НАС ВСЕКИ СЪВЕТ Е ЦЕНЕН!ЗАТОВА ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!!! .novustrem.weebly/BGUSTREM.ACEBOARD .bgustrem.weebly/ДОБРЕ ДОШЛИ

29

Анонимен

преди 12 години

Според прокуратурата Кепиро е пряко отговорен за смъртта на 35 евреи и сърби по време наантипартизанска операция на унгарските окупационни сили в Нови Сад през януари 1942 година.еми този фашистки *** отдавна трябваше да бъде обесен ! смърт на фашистките изверги и тяхните подражатели !

28

маняка

преди 12 години

За съжаление от порно индустрията до политиката на най-високо ниво са евреите.