73

Webber

преди 12 години

socializator.co.cc е мощен иструмент за оптимизация на Facebook, Twitter, Youtube, Google страници и уеб сайтове. Всичко в сайта се базира на разменена активност, където ще получавате точки за всяка своя активност и впоследствие ще можете да разменяте вече спечелените точки за likes, +1, follows, гледания в youtube и трафик за сайта си.

72

Анонимен

преди 12 години

Вижда му се края на еврейския фейсбук, контролиран от МОСАД и ЦРУ.

71

в

преди 12 години

дано фейсбука се срине! разработка на военните! всичко се следи! а и тоя чорап не мога да го гледам!

70

Анонимен

преди 12 години

Мамицата им на тая леваци от Фейсбук. Имах два акаунта там и като триех единия с истинското има на въпроса да посоча защо се отказвам аз написах, че са отживелица и че вече нормалните хора си правят акаунти в Гугул+. След няма и 24 часа и на останалия във фейса започна да не ми дава да публикувам нищо по стените без да си потвърдя акаунта със телефония ми номер и те да ми пратели СМС с паролата. Е и нго изтрих ама все пак, не знам случайно ли стана или....На някой друг искат ли му да си посочи

69

tom

преди 12 години

RIP Facebook

68

sdg

преди 12 години

da go duhat i "dvamata"

67

до 67

преди 12 години

Колко си зле, нямаш си и на идея! предполагам си на не повече от 20 и си нямаш на идея как изглеждаше yahoo. Яхуту *** и без това са имали възможност да купят google, но понеже 1 млн долара им се е сторило абсурдно висока цена са отхвърлили офертата! Въпреки, че изкопираха google едва едва се докопват до 6% пазарен дял, а с навлизането на bing ще изчезнат съвсем. Какви сте ми наивни лаици, че и си вярвате. Гугъл има страхотни спецове, предлага страхотни условия и хората създават,а не крадът

66

fb

преди 12 години

ФБ е удобен да получаваш информация за събития от някои групи. Също така за организиране на събития. За потдържане на комуникация с хора, които са много далеч от теб и ги имаш основно там като контакт. Въпросни контакти които имаш в реалния живот , но са далеч в момента може да ги откриеш интуитивно от някои снимки или като ги потърсиш в приятелите на приятели.

65

Striker

преди 12 години

Ахахаха, Гугъл стават само за търсачка, за нищо друго! НИЩО, ама наистина НИЩО не са измислили сами, само крадат. Окрадоха от Яху сърч алгоритъма. от Епъл вида на Андроида(и пак са по-скапани) и т.н. и т.н.

64

Анонимен

преди 12 години

това трябва да си много *** да ги гледаш тия реклами... аз съм си качил адблока и не виждам никви реклами... даже и в тая комерсялна дупка тука....

63

Анонимен

преди 12 години

Вече ми се повдига от реклами и глотии- преливат отвсякъде! Прекалиха- сякаш всичко в живота се изчерпва със секс, пари и успешни продукти!!!

62

СГ

преди 12 години

МНОГО РЕКЛАМА БЕ ОТ ВСЯКЪДЕ НИ ЗАЛИВАТ С ФЕЙСБУК И ГУГЪЛ ,МОЯ САЙТ ЩЕ НЕ ГО РЕКЛАМИРАТЕ ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ????*** СЛУГИ НА ***....

61

До 59

преди 12 години

Гугъл е единствената компания в бранша която успя да се закове на върха в интернет пространството. -----------------------Гугъл краде всичко, което другите са наравили! Когато крадът правят профил на дадената компания или човек тъй като до преди 2-3 години доста хора използваха търсачката им знаят кое хубаво и кое лошо в даден продукт знаят доставчиците, ьнсят пазара, колко му е да откраднбат бизнеса! И мутите в България действат по същия начин!

60

Анонимен

преди 12 години

На тоя като му видя физиономията и ми се доповръщаизключително антипатично същество

59

до 60

преди 12 години

Я само ми кажи кое му е послезно на фейсбука и фермата му? Абе хора излезте от матрицата! Силно се надявам гоогле да ги изкърти от рейтинг и печалби.. НЕ за друго ами защото тия фейсбуци промиват мозъците на хората.

58

до 59

преди 12 години

Глупости говориш! В гоогле не можеш да се ръчкаш, във фейсбук можеш!!!Плюс това има редица полезни applications като fermata!Така, че замълчи, моля те! ФБ е най - големия :)

57

До 58

преди 12 години

Ти да не живееш още в 2006-та година? Фейсбук е въпрос на време да се нареди до MySpace - бившите велики. Гугъл е единствената компания в бранша която успя да се закове на върха в интернет пространството. Твърдоглавието и липса на иновативност е това, което ще съсипе Фейсбук, това съсипа и Yahoo и MySpace.

56

идиота

преди 12 години

фейсбука е истината, народе!!!много сте задръстени, тези, които не харесвате фейса, той е бъдещето!

55

Анонимен

преди 12 години

Фейса си е чиста помия.

54

До 53 още

преди 12 години

Интернет е претъпкан с полезна информация, която да я ползваш за създаване на полезни неща, но търгашите много бързо го превзеха и повечето неща започват да стават платени. Можеш да намериш абсолютно всичко...При нас не е толкова развито, освен ползването комуникационните възможности, понеже още не може да се пие по Интернет...