572

Реди

преди 12 години

Не искам евреин за президент на България, искам Българин!

571

Паша

преди 12 години

Защо ми се струва ,че ще се хареса на американците и той!

570

Шопски

преди 12 години

Едно е сигурно ,че не е мутра.Доста свежо от негова страна.

569

аааааа

преди 12 години

Няма как президентът на България да се казва "Калфин". Не може главнокомандващия на държавата да е КАЛФА! (калфа - за незнаещите означава помощник, чирак, черноработник на майстора) НЕ МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА КАЛФИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

568

сурва

преди 12 години

мръсно еврейско куче и преди в историята сме имали *** като теб за водач и болярите ни го заклаха като прасе не след дълго днес в 3-тата българска държава няма боляри и родово управление възпитавано от малко в родолюбие което да ни защитава затова честта за това благородно дело се пада на човек от народа време е някой да припомни на народа какво значението на думата -саможертва

567

сурва

преди 12 години

*** за президент никога ще отдам живота за неговата смърт и горд с усмивка ще посрещна смърта неможеш 12 години в училще да възпитаваш някого в национализъм и родолюбие и след това вече порастнал и изградил характер да очакваш от него да седи със скръстени ръце и да гледа унищожението на България и българщината и на всичко във което е вярвал

566

Цвети

преди 12 години

Поредната добра кандидатура на БСП! Калфин е политик утвърдил себе си и мисля, че много хора ще го подкрепят, дори и извън БСП.

565

Калфин

преди 12 години

е добре отглеждана слива за "големия член" на Путин.

564

ТЪЖЕН СМЯХ

преди 12 години

До 171- за каква кариера говориш бе, за какви 4 езика пишеш бе, за какви 5 лева ревеш бе- *** номенклатурни комунистически изчадия!!!

563

Акъл море

преди 12 години

Няма да ми повярвате,но още преди повече от 20 год.,като видях "смелчаците" да минават на червен светофар, защото е демокрация,разбрах,че България си отива! Сега ви казвам,че който и да дойде на власт,няма да може да промени посоката на българската каруца,поела безвъзвратно надолу! Те дори не искат и да опитат,защото знаят,че това е невъзможно! Спасяване поединично е съдбата на всеки българин.

562

ПРЕСТЪПЕНАЛ

преди 12 години

Мафиоти от цял Свят- съединявайте се!!!

561

АНАТЕМА

преди 12 години

До 568- не като че ли, а бг е прокълната територия!!!

560

teo

преди 12 години

Калфин, пак объркал си трамвая, червено създание!!! КАЛФА се става на стабилен майстор, а не на СерГЕЙ-ибрика, нито на Първанов-гоце, а най-малко на Доган-сергей, сава, ангелов!! ОБЪРКАЛ СИ ТРАМВАЯ ПИЧ!!! Помня те като идва във "Фазан" Русе и се разочаровах от теб!!! Твой си е избора, мафиоте!!!Само ти ще съжаляваш!!! ОК?

559

Анонимен

преди 12 години

Айде, остава само и някой гей да намерите за вице и сте пушка

558

БАЧКАТОР

преди 12 години

Тия всичките бесепари са супер гадни мазни влечуги. Да им е..а майката на всичките.

557

Анонимен

преди 12 години

Комунист за бой се стяга Комунист се за бой стяга, мята пушка на рамо: - Сбогом Гоце, сбогом Калфин, сбогом мила Мая пчеличке; аз отивам в боя люти, дет се гине, дет се мре! Шест месеца изминаха, майка сина не виде. Една сутрин писмо стига, майка мисли син пише, а в писмото два-три реда, от Затвора собщават: "Твоя син е веч с присъда Цецо го арестувА той ни беше добър другар и отличен партизан." вместо майка да заплаче гордо вдигна тя глава, че отгледа такъв син, за партията да краде.

556

крадци

преди 12 години

те са си го харесали ...ами ние дали го харесваме???мръсни крадци

555

Анонимен

преди 12 години

Значи никой не очаква опонентите да харесат кандидата на БСП. Но това не значи,че не виждат достойнствата и шанса му. И ще го плюят докрай.Всеки решава за себи си ! Ако никой не ми хареса, ще пусна невалидна бюлетина, но за Бойко и пр. никога няма да гласувам. Аман от мутри и ренегати !

554

Анонимен

преди 12 години

Борбата за кокала е в разгара си, комунистите предлагат свой човек, бивш министър, надежден другар изпечен в далаверитеУспех да му пожелаем!

553

ЕС

преди 12 години

Егати голямата и стара червена партия след като не може да си избере кандидат президент от нейните редици ИНАЧЕ ПРИКАЗКИ ГОЛЕМИ