118

Червената помия

преди 12 години

Спасението 122-ри, е да работиш сам за себе си.И когато държавата стане поне половината финасово зависима от данъците на теэи, които работят сами дза себеси, а не само от данъците на голямите корпорации, тогава ще се оправят у нас нещата.Но лошото е че и те осъзнават това и вземат всички мерки против малкия и среден бизнес,успешно при това.

117

Анонимен

преди 12 години

TRABVASHE oste 199O godina DA SE VASTANOVI TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA,koeto OSTE PREDI 60 godini E IMALO STANDARTA na HOLLANDIA i na BELGIA...SHIBANATA republika E NAI-MRACHNATA,MRASNA,GNUSNA i DOLNA stranizza v MNOGO-HILADOLETNATA ISTORIA na BALGARSKITE ZARSTVA v EVROPA i AZIA...VSEKI VIZDA PROVALA na republikata.

116

избирател

преди 12 години

Нима не е ясно,че всички фирми,без изключение укриват данъци? Така бизнесмените след 89-та година натрупаха състояние на гърба на обикновения човек,който им работи цял ден,но договора му е на 2,4 или 6 часа. Никое правителство за 21 години не успя да се справи с проблема или няма желание за това.Общо взето всичко в тая обрулена държава е прогнило и няма никакви изгледи за оправяне!

115

Анонимен

преди 12 години

а дали има някой да плаща данъци от хотелиерите?????????????

114

brat

преди 12 години

ами проверете и фирма "яна-яд",завода в плевен.как е придобит.

113

Браво!

преди 12 години

Такова чудо не е било. Ама има надежда да ги стигнем американците - ако всеки спре да краде.

112

Анонимен

преди 12 години

ГДБОП и данъчни престъпления???

111

Незнайко

преди 12 години

Щом за един хотел се вдига такъв шум,какво остава,ако проверят всички,т.с.всички фирми.Нали това им е работата,години наред трябва да следят обстановката,а не като наближат избори.Ами,че то където и да бръкнеш ще намериш големи далавери.Ще повярвам на Борисов,ако не се вдига много шум, а се пипа оперативно и се въведе ред,както чувам в другите държави.

110

Потнев

преди 12 години

Мръсните комунисти до 89 година заедно с народа построиха пътища,заводи,градове и села и над 2млн.жилища,които сега продавате 10 пъти по скъпо.Основните фондове и капитали бяха над 100 млд,които ги окрадоха,тези за да наложат феодалната демокрация,робство и глад.Научете се да градите,а не да крадете.Забихте ни в трета глуха и пак много знаете,що за престъпно нахалство.Половината българи крадат,а другата половина я хващат.Що за стой е това,къде го има това по света,огледайте се господа политици.

109

Анонимен

преди 12 години

бат бойко с двата ножа

108

Жо

преди 12 години

ЦИТАТ: "Служители на ГДБОП разкриха сериозни данъчни нарушения в хотелски комплекс в местността Щъркелово гнездо, съобщиха от МВР."ПИТАНЕ: Този хотел вчера ли се е пръкнал?

107

Анонимен

преди 12 години

Лошо няма,всеки ден операцийка с гръмко име,ама всички знаем кои са едрите престъпници.Искаме да ги видим в затвора.А дали ще стане това?!Иначе всички търговци укриват доходи,а тоя не си е платил и е станал курбан.Който слушка,ще папка....

106

бойко

преди 12 години

Това е хотел Камелот, за който се знае от първата му копка, че е незаконен. Собственици са известните софийски престъпници братя Пехливанови. И това го знам аз, който нямам никакъв достъп до средства за събиране на информация.

105

анонимен

преди 12 години

Браво на Цветанов ,всеки ден арести.Та той е по успешен от господари на ефира.

104

анонимен

преди 12 години

Е за това не го искат Цветанов. А Петков направо го обожаваха. Ееех времена....

103

ДО №98

преди 12 години

А българин, който не гласува за Б.Борисов не може да се нарече милеещ за България. Такъв ще да е МРЪСЕН КОМУНИСТ, който още вярва в дядо Мраз, т.е. в трохите, които му се подхвърлят от големите далавери на Стани-Шеф и Доган.

102

Somebody

преди 12 години

Явно сибствениците на тоя хотел са се уплашили да играят на "вързано" за 100 кебапчета :) А колко е всъщност цената на едно кебапче? - 10, 100 или 1000 :)

101

SEDESAR

преди 12 години

BQH!!!

100

BSP I DSB OBEDINENI

преди 12 години

IZGORQHA NI PARITE ZA IZBORITE OTNOVO.

99

Анонимен

преди 12 години

сега ще им ги озаконят и готово това правят нито саборени има нито осъдени нищо глоба минимална