78

до-75

преди 12 години

Не, не обичам ***, защото са крадливи, лъжливи, мързеливи и миризливи двукраки ***

77

Анонимен

преди 12 години

Точно САЩ да говорят за спазване на права и ограничаване на свободи?!?Никога в човешката история не е имало геноцид подобен на геноцида срещу индианците.Въобще англосаксонската нация където е минала трева не расте.Първият геноцид, първите концлагери.За сравнение - испанци, французи и португалци, които също са били завоеватели и колонизатори са били по-хуманни.Най-омразната нация, с най-омразният език натрапен от юдео-масоните за ''международен''.Толкоз груб и гаден език няма.

76

Анонимен

преди 12 години

Ключов момент на американската политика за борба с екстремизма е...финансирането на всякакви *** (виж Либия и нейните революционери) с цел разбиването на държавата. После в хаоса е лесно да лансираш политически гюмнета като Първанов, Борисов, Станишев, Сидеров. След това идват евреите и изкупуват земята на индианците. После резерват, болести и проституция.

75

Анонимен

преди 12 години

Ключов момент на американската политика за борба с екстремизма е оказването на подкрепа за умерените религиозни и етнически лидери, и институции, както и постоянното публично дипломатическо говорене с акцент върху толерантността, мултиетническото разнообразие и равните възможности...Демек подкупваш индианските вожодове (Луканов, Желев, Станишев, Борисов, Сидеров) с уиски и стъклени маниста, може и някой друг долар, и разграбваш индианското злато (първо обявяваш че е държавно и неефективно), индианската земя и гори. После се хващаш за главата и викаш:Вай, тя каква стана!

74

Анонимен

преди 12 години

САЩ работят за ислямизирането на Европа, не само на България!!!

73

до Атилчо

преди 12 години

Батковото педерасче,лайнометче и гъзолизче....днес с езиче излиза ли едно хамериканско задниче-я *** и свърши работата!!!

72

Луд за връзване

преди 12 години

Според него общият икономически подем на България е най-ефикасният инструмент за пресичане на екстремизма... Президентът на САЩ Барак Обама предупреди, че ако Белият дом и Конгресът не постигнат съгласие за увеличаването на тавана на държавния дълг, изплащането на пенсии може да бъде преустановено. Пенсионерите, както и инвалидите и ветераните от войни, които имат право на плащания, може още от 3 август да не получат парите си.Те пенсиите не могат да платят, акъл дават за икономически подем!

71

do Debora

преди 12 години

Ti obichash li *** shlangi ?

70

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя американския посланик не беше ли преди няколко седмици на едно от заседанията на мюфтийството за избор на ново духовно лице сред мюсюлманите - еб..си подлогата!!!!!

69

О tempora, o mores!

преди 12 години

Мисията на САЩ в България се бори с екстремизма във всичките му форми...Боят по кръчмите на малоумния Уорлик с Болен Лидеров не било пиянски скандал, а борба с тероризма! О tempora, o mores! О времена, о нрави!

68

Хектор

преди 12 години

Картаген трябва да бъде изгорен.Разбирай САЩ.

67

Debora

преди 12 години

Вярата в БОГ няма нищо общо с религиите. Бог е Един за всички а религиите са различни, и много често противоречащи на себе си. Стари манипулативни методи за подчинение ,По лесно се подчинява народ, отколкото отделен човек,. Затова основната цел на религиите е да събере хората под една идея и да ги подчини заедно.Всички религиозни методи имат една основна цел- да приемаш без необходимост да разбираш.Това е само мое лично мнение и никой не е длъжен да се съгласи с него.

66

Анонимен

преди 12 години

За демокрацията на Америка:Коя друга държава през 19 век е подарила одеала чрез армията заразени с едра шарка на индианците, вследствие на което е извършен геноцид срещу цели племена, изчезнали от историята завинаги??? Коя друга държава е затворила част от наелението си в резервати???? От къде тругва клуклускана????? А от какви хора е създадена Америка - За тези, които не знаят - каторжници от Европа, престъпници и авантюристи!!!! И на на последно място - МАСОНИ!!! Четете историческите факти!!!

65

анонимен

преди 12 години

А какво прави америкамският посланник с ДПС, и защо се меси във вътрешните работи на сраната?

64

Данчо

преди 12 години

Атила,недоразумение нашенско,кой те пръкна,киликанзер?Род и произход не си знаеш и акъл ръсиш.

63

smile

преди 12 години

Волен ще захапе дървото на изборите. *** *** съветска.

62

Анонимен

преди 12 години

Mi pravilno si go e kazal. Problema e, 4e ima mnogo tapi hora da go osaznaqt.

61

до-28

преди 12 години

Господин 28, защо използваш чуждо име кагато пишеш глупости?форума е пълен с ***

60

Някъв от България

преди 12 години

Браво на ЦРУ че създадоха Ал Кайда и нейните производни!

59

Varg

преди 12 години

Фактически Сащ работят за ислямизирането на България.