161

Анонимен

преди 12 години

"Бившите сътрудници на ДС, които в момента заемат публични длъжности в задграничните ни мисии, ще бъдат освободени без предизвестие" - ТОВА ДОБРЕ"и пренасочени към друга длъжност в дипломатическата служба." - ТОВА ПЪК ЗАЩО?

160

Анонимен

преди 12 години

всички трябва да ги кажат 22 години ни занимават с това

159

Правозащитник

преди 12 години

Много от дипломатите в този списък не са били агенти на ДС. Те са обявени за агенти на ДС от деветчленката на Евтим Костадинов, създадена по примера на тричленките на Дзержински. Голям напредък към демокрацията! Комисиите за екзекуции вече са деветчленни!

158

Анонимен

преди 12 години

комунисти и фашисти са престъпници, които спори по този въпрос нека да прочете спомените на концлагеристи в сталинските и хитлеровите концентрационни лагериа нашите дипломати-доносници са подлеци от най-ниска класа които си пазят топлите местенца и хвърлят кал върху името на БългарияБОГ да пази България

157

Анонимен

преди 12 години

до 160 комунист не е равно на престъпник, а ББ е престъпник!

156

агент

преди 12 години

Че то живи агенти останаха ли.Ако е започнал работа в ДС на 40 сега вече взима пенсия.Какво ни будалкате.След като ББ ръководи държавата не мислете,че не е комунист.Бивши такива няма за съжаление.Аз така като гледам пак партията ни е яхнала.

155

!!!

преди 12 години

AZ SAM DA SE ZAMENI LUSTRACIYATA NA KOMUNISTITE,KADETO I DA SA S KASTRACIYA.E SEREGEI...NYAMA SMISAL...

154

!!!

преди 12 години

TO4NO I ZA TOVA4E SA RABOTILI "ZA STRANATA SI"{RUSIYA}-WAN-DA OSTANAT SAMO TEZI,KOITO 6TE RABOTYAT ZA STRANATA NI.

153

дада

преди 12 години

Дипломати-Калинки,стриптизйорки и меки китки.....хахахааааа-браво Бока!!!!!

152

инат

преди 12 години

Мале, герберите ще окелпазят България и в чужбина. Достатъчно се излагат тук. Трета година нито се научиха да управляват, нито да говорят, та да ги разберем. Всички нови във външно ще са със знанията на Бойко . Ха познайте кой чужд израз искам да припомня. Петното "прости" и "неграмотни" много трудно ще изчистят.

151

Илия

преди 12 години

Кой е тоя дето е направил нещо за народа , ако не е народа да си Бачка, да си плаща данъци ,такси, осигуровки,стоки,телефони,да си спестява, да си храни децата, пак да бачка.Та кво направиха политиците досега ми та те от 2 години и преди тва минималната заплатка и пенсия си седат на 120 евро. Пък къде видяхте някой нещо да направи за народа, не се сещам от 20 години, сините зони и паяците ли направиха, или винетките и високите данъци и такси, та ние Българите сме роби в собствената ни държава !!

150

обикновен Българин..

преди 12 години

А за бивши мутри ....защо и за тях да няма лустрация- всеки свързан или бил свързан с групировките които тероризираха народа ....те могат.....така ли.....Явно могат щом начело на държавата стои едно дебело вратле......

149

Анонимен

преди 12 години

Koga ste VASTANOVAVATE TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA...Ne se TUTKAITE kato MUHI bez GLAVI,veche 20 GODINI IZGUBENI se IZTARKOLIHA,a vie OSTE BLEETE v KRAIA na EVROPA...

148

от Агент на ЦРУ

преди 12 години

Айм вери хапи! Лустрацията мина край мен! Урааа!

147

Смешко

преди 12 години

ДепУтатите да са БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ !!!!!! И да се съборат един път месечно!!!!!!! Да нямата никакви лимити за каквото и да е!!!!! Да нямата мобилни компютри, защото и без това не ги ползват!!!!!!! Стигат им там в парламента!!!!

146

депутатин

преди 12 години

Дипломати-Калинки,стриптизйорки и меки китки.....хахахааааа-браво Бока!!!!!

145

ЛУСТРАЦИЯ ,ЛИ...??!

преди 12 години

ОТЛИЧНО!!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!!САМО ТАКА ..ШЕ СЕ ОПРАВИМЕ!!!!!САМО ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВИНАГИ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЕРБ---АБСОЛЮТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

144

за 145

преди 12 години

Руските агенти в Задунайская никой няма да ги пипне...само Стамболов и Гешев не им цепеха басма. Днес и двамата са омаскарени от червената хунта...

143

rumen221

преди 12 години

Приятели, Лустрация за агенти... - Добре... НО...:1. Защо НЕ подлежат на лустрация ВОДЕЩИТЕ ИМ КАДРОВИ ОФИЦЕРИ от ДС...?2. Подлежат ли на лустрация агентите-българи на ЧУЖДИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ...?3. Защо НЕ ПОДЛЕЖАТ на лустрация кандидатите на ИЗБОРНИ ДЛЪЖНОСТИ В ТРИТЕ ВИДА ВЛАСТИ И ПРЕЗИДЕНСТВОТО...???И накрая...:- Защо не подлежат на лустрация ВИСШИТЕ ЧИНОВЕ ВЪВ ДС И БКП, за които е събирана информацията и които са издавали заповедите на лустросаните сега "мишлета"...???СЕГА ИЗЛИЗА ТАКА.:- Да се разстрелят всички редници от хитлериската армия, а Хитлер и ВЪРХУШКАТА НА ПАРТИЯТА МУ да СТРОЯТ НОВА ГЕРМАНИЯ

142

Анонимен

преди 12 години

Как може да отваряте досиетата на разузнавачи работили за България?Е,няма друга такава държава.Едно е да клепаш съседа си,друго е да работиш за страната си.