19

Пак..пак

преди 12 години

Брей тоя бивш политически офицер Петко Маринов успя да допълзи до щаба на сухопътни войски?И като какъв се подвизава там?В Кербала се прояви като пълен некадърник по организацията на разузнаването и охраната и затова сигурно в щаба тоз пост ще му най-подхожда.Гледаме пак заминава като Аслан,ама да не се върне пак ***.

18

Червената помия

преди 12 години

До 18.Точно това казвам-много евтино се продаваме.И не само войниците ни.

17

пю до 7

преди 12 години

Виновни са и рейнджърите! Те се натискат за тия мисии, подмамени от хубавото заплащане. Иначе не могат да ги накарат да заминат дори ис договор, защото военния сключва договор за примерно десетгодини служба но си има определени клаузи. Но тези се натискат за мисии зад граница, защото им плащат хубави пари. Това, че са пушечно месо явно не ги притеснява, нито факта,ч е отивайки там, създават лошо мнение и за нас повечето българи, които не одобряваме такива мисии. Но нас не ни и питат за това.

16

Червената помия

преди 12 години

Много евтино се продаваме последните 22 години...

15

ves666

преди 12 години

jalko shte ima dosta alyminievi sandaci.podlogi na amerika.

14

ves666

преди 12 години

hahaha jenite za oblekchenie na majete li sa kato im sa nadyiat t......e.

13

an

преди 12 години

КОЙ ИМ РАЗРЕШАВА НА ТЕЗИ ДЪРВЕТА ДА ПРАЩАТ ПУШЕЧНО МЕСО БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА НАРОДА? НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА СВОЕВОЛИЕ И БЕС ЗАКОНИЕ. А НАРОДА ЩЕ УМИРА В ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА ДА СЛУГУВА НА ХАМЕРИКАНСКИТЕ ***..НО ТОЗИ Е.АН НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА Е.АНЕТО ЗАЩОТО 21 ГОДИНИ КАЧВА НА ВЛАСТ САМО СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И МУТРО-КОМУНИСТИ. ЗАТОВА ЩЕ СЪЩЕСТВУВА В МИЗЕРИЯ И ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ НА ПУШЕЧНОТО МЕСО. ТОВАЕ МУТРЕСТАНСКОТО МУТРО ЧЕНГЕСАРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ.

12

Анонимен

преди 12 години

Тиквениците да изпратят наша войска и в Либия да се бие, за да завладеят американците нефтените полета.

11

Анонимен

преди 12 години

Новата партида българско пушечно месо!Браво на кукуто Аню.

10

Червената помия

преди 12 години

Поредните грешни пари хвърлени на вятъра от проспериращата ни държава.И какво получаваме срещу това?Омразата на половината арабски свят и потупване по рамото от Уорлик, докато просим пред вратата на ЕС поредния транш, без който ще фалираме.На гол тумбак-чифте пищови, в буквалния и преносен смисъл!!!

9

Бейлис

преди 12 години

Американците се посраха тържествено, сега ние ще трябва да замазваме положението още по - тържествено.

8

rumen221

преди 12 години

Приятели,Какво от това, че Обамма уби ОсаммаОткакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, вече не искат да делят тази далавера и... Пребиват от бой довчерашните си "ортаци"...- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 700 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???Господа управници И според нашата Конституция няма давност за престъпления против човечествотоДа Ви напомня и ние българите, ДЕТО МРЕМ КАТО МУХИ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ, сме част от човечеството!!!

7

$

преди 12 години

Щатите си обират крушите от Афганистан, защото тотално се посраха, а ние отиваме да вършим мръсната им работа. Явно животът на нашите войници е по-евтин от този на американския наемник.

6

ами

преди 12 години

Знаете ли колко ни струват тези тържествено изпратени войници?И защо???

5

Командос

преди 12 години

Хубаво е така отвреме- навреме да има нещо мисийка, комадировъчни, берекет.

4

Томас

преди 12 години

поредната глупост - пращаме убийци в чужди страни - от данъците на хората - пфу!

3

Анонимен

преди 12 години

Болни хора и малки деца умират, понеже не могат да платят лечението си.А ние, великата сила България, пращаме войници в Афганистан...Направо ме е срам, колко жалки сме само.

2

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Леенето на кръв, рязането на глави и бомбените атентати са религиозни актове - "Светая светих" за Исляма...- Да си ги практикуват в Ислямските държави... няма лошо..., толерантни сме...- Важното е да не допуснем тези религиозни обряди и у нас..., например да не започнат да ги практикуват в Кърджали или Разград..., защото тук - там, май се обучават талибанчета..., а ръцете на недоучилите се гърмят бомби..., а после инструкторите им се "самоубесват"...!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Срам и позор за България ! Българската армия, която има толкова исторически победи, защитавайки родната земя, отива да пази опиума на американските ***.