100

ataman

преди 12 години

до 79. Да си жив и здрав и да знаеш, че ще се оправим когато и последните *** като теб се разкарат от България.

99

the_middle_aged

преди 12 години

Е,ама това е,меко казано тъпомуно за взаимстваната идея от Холандия.Защо не взаимстват идеята за пътищата в Холания и тука?Ами КАТ трябва да състави АУАН и НА СОБСТВЕНИКА НА ПЪТЯПо закон,уважаеми "бюстители на реда"!Изглежа,ролята на кат-аджийте в БГ е да правят мръсотии на обикновеният човек....Защо обаче,тъпият средностатистически българин не каже,така както го правят общините:"Ами нямам пари за винетен стикер,за гражданка отг.,за данък"..Аз мисля,че народа у нас си заслужава КАТ-аджийте!

98

Кориас

преди 12 години

Какъв пример да взимам от нашите полицаи когато самите те са в постоянно нарушение.Говорят по телефона ,докато шофират,паркират на забранените участъци и слагат бялата фуражка на задното,за да не ги глобят "колегите",не слагат коланите,когато не са на работа,да не споменавам , че по голямата част от тях не си купуват винетки и нямат гражданска отговорност.За каква дисциплина на пътя говорим след као органите които контролират закона,не го спазват.

97

pp

преди 12 години

Супер заглавие - *** "журналисти"

96

Анонимен

преди 12 години

Няма лошо.. Европа, туй-онуй.. Полицията става по-взискателна.. - Ами ние, тъпите овце, кога ще станем по-взискателни се питам?? Държавата иска от нас..взема, а ние кога ще почнем да искаме и да вземаме от държавата? Кога ще почнем да съдим за дупките, за некачественото обслужване, за липсата на удобства, за лошото здравеопазване, за смотаната пенсионна система?? На първо време ми се иска тези дето ще ме глобяват да имат по-стегнат вид, без шкембета и да не чоплят семки. Що не се стегнат и те?

95

Иван

преди 12 години

Точно така-камери,защото всичко се вижда.Да няма после-...ама не бях аз-....ама тва не е вярно.И в патрулките да сложат камери та да се вижда кой какво прави-и полицая и шофьора.Така е в Щатите.А не като тук-да се иска разрешение да се снима.

94

Анонимен

преди 12 години

До 93Алооо "математика"-първо-в България има полиция вече-не милиция.Второ-много набързо ги сложи 250 000 "***".АМА ДЕБЕЛОТО *** СИ ТИ !

93

Анонимен

преди 12 години

87, ако те хвана, не ми се пише какво ще остане от тебе!!!!П О С Е Р К О !!!

92

II

преди 12 години

а ако аз си монтирам една камера в собствения автомобил и записвам всички , няма ли да ме съдите ? щото има закон, който забранява записването без изричното съгласие на лицето. не може по презумпция да се смята, че всички водачи на МПС са престъпнициСложете камери във всички автомобили на КАТ, така те ще имат видеодоказателства за това, че в момента когато са ме спряли, съм нямал колан. иначе моята дума срещу твоята.

91

Анонимен

преди 12 години

88Alo пазача,ти ли се изказа бе дебелосерко.В бг има 130 хиляди такива *** на които работата и е да се "ОХРАНВАТ" по цял ден и нощ та на сутринта да изсерат колкото се може по голямо ***.Като добавим към тях и милиционерите и войската още 120хиляди и ква станатя?250хиляди нищо не правещи *** които 2 милиона трудоспособнибългари изхранват.Е кога ще се оправи тази държава???НИКОГА

90

Анонимен

преди 12 години

КАТ и Дянков били еди какви си, еми сложете им прът в спиците и им прецакайте плановете като карате нормално и не нарушавате правилата - освен че някой живот ще спестите, ами и някой лев!

89

Анонимен

преди 12 години

Леле колко кандидат убийци има в този форум. Дърпа ли ви се лай,,,нцето? "Я само си карам с 200 они ще ме следят с камери, те пътищата са виновни, онези дето карат бавно убиват най-много хора, аз си познавам колата, комунистите са виновни, ГЕРБ и Костов също, магистрали нямаме, а те изискват от мене да карам разумно и бавно"Смешковци, време е не само разумните участници в движението да плащат с живота и здравето си от вашите пакости, време е да плащате вие от джоба си за да не страдаме ние!

88

Emo

преди 12 години

Време е да си плащате некадърни бързащи джигити. Вече ми писна от вас бързащи бясни и некадърни ***! Поне по две такива коли трябва да патрулират нон стоп във всеки по-голям български град и 15-20 по главните пътища. Гарантирам ви че до няколко години цифрата на загиналите по пътищата ще падне под 200

87

pet

преди 12 години

praktikata ne e samo v holandiq a po cql svqt

86

Охранител

преди 12 години

Самия факт, че тук коментиращи се псуват по начин, който би изчервил дори и селския чобанин, казоно но чист български език е доказателство, за това, че мат,рияла е много лош!!!Хубава нощ!!!

85

Анонимен

преди 12 години

"На майната си" можеш да изпращаш само *** която те е ***.Ако те пипна *** ще направя от смърделата ти тиква катма за прасетата,боклуксмотан.Милата ти майка в гроба ще ***!

84

Анонимен

преди 12 години

85и да пишеш, и да не пишеш - върви на майната си. бързо!

83

82

преди 12 години

84Ако не си беше сложил + едва ли някой щеше да го направи гос'ин левак.Мъка е живота,нали?Особено когато си потен и миризлив ***,влюбен в един МЕГА-*** от Банки........*** си нещaстието.

82

до 78

преди 12 години

Ха, че тебе никой не те снима. Снимат колата ти и регистрационния и номер. За мен е по-важно това, че загиват по-малко хора, отколкото снимането на колата...

81

79

преди 12 години

80Заповядай пак!Пръцкай в тинята.Нема да се пуашиш другарю милиционер.