35

Фанатик!

преди 12 години

Затова пищова до възглавницата и а чуем нещо да мърда ....

34

vangeloff

преди 12 години

KRYMOVITE ZAKONI 6TE NI OPRAVQT NAS!NI6TO DRYGO NE E V SASTOQNIE DA SPRE KRADCITE I YBIICITE V BG!!!

33

Анонимен

преди 12 години

радомирски ***?

32

Анонимен

преди 12 години

комуниста е отчаянкомуниста е унилПартията се разпадалидерът е педофилей СтаниШеф си отиване издържа този срамСТО години комунизъми накрая Х*Й голям

31

venco

преди 12 години

случайни крадци. Не са от познатите им дето им се обаждат и плащат процент да не са в района по време на тарашенето

30

BSP I DSB OBEDINENI

преди 12 години

CVETANOV DA SE MAHA,PRE4AT NA KOLEGITE V KRAJBITE.

29

Анонимен

преди 12 години

До 26:Не, не ме разбра правилно, ще ти дам *** пример:Работиш в частна фирма, шефа ти е осигурил бюро, компютър и канцеларски материали примерно. Вършиш си съвестно работата, това си зависи само от теб, шефа ти е дал само някаква база. Сменя се шефа, но ти си отговорен работник и продължаваш да си вършиш работата, нали? Колежката до теб има същата база, но си чопли в носа и при стария, и при новия шеф, просто така е свикнала. Е, ченгетата в случая са работили, в което няма нищо общо с ГЕРБ.

28

ив 05

преди 12 години

СИНА МИ ГО ОБРАХА КАКТО СПЯТ СЪС СНАХАТА НА ПЕТИЯ ЕТАЖ ОТКЛЮЧИЛИ СА ДВЕ ВРАТИ СТИГНАЛИ СА НА 2 3 МЕТРА ДО ТЯХ МОЖЕ БИ СА ГИ НАПРЪСКАЛИ ЗАЩОТО ТЕ НИЩО НЕ СА ЧУЛИ ВЗЕМАЛИ СА И ДВЕ ВРЪЗКИ КЛЮЧОВЕ ЧЕ СМЕНЯТ ЗА 600 ЛЕВА И БРАВИ А СТРАХА И УЖАСА ДЪЛГО ВРЕМЕ НЕМОЖАХА ДА ПРЕЖИВЕЯТ

27

Анонимен

преди 12 години

Tova e rabotata na vseki policai ... ne namiraite nishto stranno.

26

до 23

преди 12 години

значи като полицаите си свършат работата да не политизираме и няма нищо общо. като не си я свършат да ревем с цяло гърло "Оставка" и да политизираме. правилно ли те разбрах?

25

Социалист

преди 12 години

Милиционерите ни обричат на глад! Взимат ни залъка от устата, карат ни да се крием под креватите, не може и с фенери да си светим даже вкъщи! Ние от БСП като едни честни и почтени граждани, първото нещо което правим щом се приберем вкъщи е да изгасим лампите и да си играем с фенерчета! Престъпление ли е това? Утре и у нас може да нахълта полицията докато си играя с фенерчето, а аз от страх да се скрия под леглото и да забравя, че съм собственик на жилището! ДОЛУ ГЕРБ! Да живее БГ Съда!

24

до 9

преди 12 години

Със сигурност ще са виновни собствениците-когато ми откраднаха паспорта от чантата в протокола написаха че с невниманието си съм помогнала на крадците

23

Анонимен

преди 12 години

До 17 и 18:Не политизирайте новината, просто полицаите са си свършили съвестно работата, което няма нищо общо с управляващата партия!

22

Да,но

преди 12 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБЕй ***, защо не написахте тези тарикатчета, дето търсили *** под леглото, дали са *** или някакви други тарикати

21

Кутев

преди 12 години

Неподкупната българска съдебна система ще се погрижи и за тези жертви на цвъцковата милиционерщина!! Свобода за набедените граждани преди да са се разболели! Сигурен съм, че Цв Цв е инсценирал всичко!

20

До 12

преди 12 години

Моля те,не обиждай пичовете,онзи под номер 10 си е направо червена ***.

19

Кутев

преди 12 години

Полицейщина! До кога ще търпим полицейския произвол, другари? Това са били служители на фирма за борба с ***, а гадните цецкови милиционери са ги прекъснали точно в момента, когато са пръскали под леглото! Употребили са и физическа сила, което е недопустимо и ние от БСП твърдо се противопоставяме на подобен произвол. Ще се видим в Страсбург! Оставка на Цвъцко!! Доли Боко Тиквата! Долу партия ГРОБ и герберастите!

18

Анонимен

преди 12 години

bravo na ceco

17

Анонимен

преди 12 години

bravo na gerb

16

Рейса

преди 12 години

Бе законите трябва да са направени така хванат ли някой и направо в пандела...