18

Силовак

преди 12 години

ГЕРБ е единствената партия в България.Останалите са чисто и просто печалбари в Парламента.Българи, осъзнайте се и гласувайте за ГЕРБ на президентските!

17

Катя

преди 12 години

Съгласна съм с последните коментари, защото досегашните избори на Герб винаги сабили обмисляни достатъчно време,за да са най-добрите. Дано и отзи път стане така.

16

Анонимен

преди 12 години

сигурна съм, че ГЕРБ ще вземат вярното решение, както всеки път досега.

15

Коко

преди 12 години

Фактът, че изборът на шеф на НОИ минава през тази принципно справедлива вътрешно партийна процедура, говори, че ГЕРБ е партия, за която защитата на националния интерес е на първо място.

14

Анонимен

преди 12 години

НОИ е важна институция и е много важно да се избере подходящият човек за този пост. Вярвам, че управляващите ще вземат най-доброто решение.

13

ГЕРБ

преди 12 години

"Това, което и премиерът Борисов вчера каза, че иска зад тези номинации да има подписите на хората, които предлагат, защото това е важен пост, .... '' Винаги държи хората да харесат управляващите което е много правилно

12

ние

преди 12 години

Те все много избират бе-политиката им била такава и все от трън та на глог.

11

Анонимен

преди 12 години

комуниста е отчаянкомуниста е унилПартията се разпадалидерът е педофилей СтаниШеф си отиване издържа този срамСТО години комунизъми накрая Х*Й голям

10

Mery

преди 12 години

Като правило, впредвид тежката и сложна работа по осигуряването, за шеф на НОИ се предпочита да бъде опитен, врял и кипял в осигурителната дейност човек, който да бъде самостоятелна личност и да не се подава на политически и най-вече парламентарен натиск. От ГЕРБ предложиха Светлана Ангелова... При такава кандидатура развоят на събитията е ясен: тя определено няма да се справи с работата в НОИ, ще я забатачи, а премиерът ще се ядоса, ще я уволни и ще я предаде на прокуратурата. Добре че мацето се усети, реагира както трябва, не като Р.Желева навремето, и се ретира овреме. Г-н премиер, престанете да работите по метода на пробата и грешката: досега само грешите!

9

знаещ

преди 12 години

От кога един изпълняващ решения на НС има нужда от подкрепа на министриВ кодекса функциите и задачите на управителя са разписани ясно и категоричноПроблема е с морала и компетентносттаВ БГ за съжаление липсват двете взети заедноИзбора е кое е по важно и дали липсата на другото може да се контролираЕдна институция която се движи от закона не следва да се влияе от мераците и желанията на който и да е и от партийна принадлежностНОИ не създава политики само ги изпълнява и това е от КСО

8

ДФД

преди 12 години

Красимир Велчев въобще във ред ли е ??? ""Ако от тези три кандидатури преценим, че не са достатъчно квалифицирани или достойни, .."Те предлагаха една изключително неподготвена със съмнителни възможности и още по съмнителни политически морал мома за тази работа и се опитваха да прецакат експерт като Бисер Петков. Това е висша форма на МИЛИЦИОНЕРСКА ГЛУПОСТ. За пореден път потвърждават старата приказка "Умните хора се обграждат с умни колеги, простаците с простаци"

7

кака

преди 12 години

Гербери,престанете да се подигравате с хората.Като виждате,че нямате кадри,си отивайте по живо по здраво.Има кой да води държавата компетентно.

6

Анонимен

преди 12 години

Този не беше ли, дето му скочиха да го бият:)))) Жалко! Щеше да му е от полза не само на него, но и на хората:))

5

Драган

преди 12 години

Господа упраляващи Вие осънавате ли ВАЖНОСТА на длъжноста УПРАВИТЕЛ на НОИ ? Видно е че нямате кадри.Потърсете от системата или от старата генерация.Сега управлението на НОИ е на АВТОПИЛОТ като се има предвид ''капацитета'' на под управителката В Караиванова

4

Анонимен

преди 12 години

Има ли видни МУЛТАЦИ измежду кандидатурите бре?

3

???

преди 12 години

Подписал и трите кандидатури??!! Типично, бягане от отговорност!

2

алекс

преди 12 години

И калинките ли СВЪРШИХА ??? Лошо. лошо....А толкова ренегати и бивши комунисти има ..:))))

1

COPY :::))))))))))

преди 12 години

BIG AL :::))))Един бухалкаджия , един спец по маркучите, един крими застраховател, един съдружник с паши и маджовци , един полуфабрикат от Банкя , един поклонник на Тошо и клана златеви , един слуга ни представлява пред света и ЕС !!???? Един абориген- начело на България Едно куче, защото ние не сме , съвсем се самозабрави ::)) Една шайка след него която чака със зяпнали уста- КАКВО ще им заповяда шефа..Едно стадо, което е предоставило всички мисловни процеси на водача си ::)))Един *** тодор живков 2-ри номерНаистина е достоен за възхищение има толкова много *** зад себе си ..:)))