5

уфффф

преди 12 години

ми требе ли да избият сума ти народ в квартала та да манат дупките....*** ти популизма

4

rm

преди 12 години

Пътят, макар и в лошо състояние не е убиец, но продажните медии поради тъпотата си не могат да измислят нищо по-добро от пътят-убиец, колата-крадла, едно време имаше такъв филм - мотоциклетът-вампир, смятай!Та, убиец е този дето кара колата със 100 в населено място!

3

84

преди 12 години

Процедурата по отчуждаване е важен момент за далавери и няма как да бъде пренебрегнат! И не виждате ли, че тия вървят все след събитията! Писна ми от тях.

2

Питам

преди 12 години

За обещанието за ремонт разбархме и чакаме, но аз питам защо и кое *** облечено във власт не си е свършило работата,не е ремонтирало пътя до сега ,бездействало е и не си е изпълнило задълженията,като вследствие на това неизпълнение пътя се е превърнал в убиец. Или същото това двукрако ще продължи да си получава заплатката, ще гушне сега от комисионните за ремонта на пътя, ще се кандидатира да бъде избрано и ще си живурка безнаказано. Така не бива. Правителството дължи обяснение. Защо?

1

Анонимен

преди 12 години

а поркания да го туря на майкаму...той кво...колко сливенския йоско...всеко чудо за 3 дни...що некой джурналист не драсне 2 реда...платени драскачи!