20

hue

преди 11 години

на кой телефон да сигнализирам за превишена скорост?!

19

agostina

преди 12 години

mislq , 4e mnogo zakasnqhte s ideqta za tozi telefon no i vse pak nikoga ne e kasno. takiva telefoni trqbva da ima i v drugi sferi kato naprimer zdraveopazvaneto , uslugite i telef. na potrebitelq.

18

кирчо

преди 12 години

Ето приятелю ти сам си отговори ти пръв каза майната му аз не мога да го направя иначе нищо не правим не може на едни на труда -майната му пак после като стане нещо и виновни , трябва взаимно разбирателство и уважение иначе не става както и аз сега дадох гласа си парви за твоето мнение без да съм съгласен но съм толерантен с твоето виждане и ако не спорим а си помагаме ще успеем пак казвам на инат злоба и без мъдрост не става а и се нагледахме на простотии цели 20 години нали

17

до кирчо

преди 12 години

Нещата са прости: Когато при нещастен случай умрат хора, винаги има някой виновен. Ако е в детски дом, обикновено това е я директор, я възпитател. Ако е при автобусна катастрофа, виновни са ДАИ. Някои спасители на градски плажове и къпални получават 150 лв. И какво, да спрат да спасяват хора ли? Или да спасяват за 150 лв. точно? Като му е малка заплатата - пътя и това е. Ако твой близък се вози в автобус-гробница ти какво си казваш? "Абе карай да върви, малки са им заплатите" ли?

16

кирчо

преди 12 години

ами то на всякъде в държавата ни е така, защото и заплатати са такива без силна администрация няма силна държава а през годините и от глад умираха и сега умират просяци и деца по домовете от глад но вие не плачете за тях а плачете за тия на пъта :) не говори разума във вас а злобата на типично завистливи българи :)

15

до кирчо

преди 12 години

За работата дето я вършат 370 лв. са много.

14

до кирчо

преди 12 години

Оооо, горките те, с 370 лв. заплата. А това че някакви хора умирали... Голяма работа...

13

до 6

преди 12 години

Ако по-рано бяха "натопили" някои фирми, много хора щяха да са живи.

12

до 6

преди 12 години

А ти ***? Не си ли клиент? Или просто те кефи да те прецакват? Аман от ***.

11

кирчо

преди 12 години

имам приятел в даи който ми е показвал фиша от заплатата си -370 лв а вие искате да не са корумпирани ако сте честни със себе си вие ако работите там какво бихте направили напишете и по моп въпрос някой коментар но искренно а и не бъдете овчари дават ви некакъв тел да ви отвлишат вниманието и да не следите за важните неща в държавата с които те не могат да се справят и мошенници

10

Дянков

преди 12 години

Телефона е импулсен,че не мога да се оправя с бюджета.

9

Цецо Гуменката

преди 12 години

Продавам стикери с надпис"СПОНСОР НА МВР"

8

papun4o

преди 12 години

*** ти шоуто.....бе смотани министри, що ми искате да ви напиша ЕГН-то бе......ха та ха.....бе бая сте си търкали гащите по скамейките май.....ужас, и това е сайт за транспорта ( transportinfo.bg )....*** то затова карат с превишена скорост та да са чудиш фирмените коли как да ги избегнеш по пътя....застанете на всеко кръстовище извън кой да е град и ша я видите каква е.....

7

ererer

преди 12 години

fgh dfh hfgh gfh

6

Анонимен

преди 12 години

ДАВАЙТЕ! СЕГА ВИ Е ПАДНАЛО, ТОПЕТЕ, ТОПЕТЕ, ВИЕ СТЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КЛИЕНТА!ДА ВИ...

5

Анонимен

преди 12 години

Значи когато човек не получава качествена услуга и отстоява правата си, това е донос така ли? Времето е топло и са се навъдили доста безгръбначни :))))

4

Анонимен

преди 12 години

Браво,крайно време беше!

3

аз

преди 12 години

Както винаги съм казвал,българският народ е народ от предатели и сега е моментът да го докажем,топейки всеки,неудобен нам!Но,в една поговорка се казва,че когато двама се карат,третият печели!На печелившите-честито!

2

до 1

преди 12 години

и Желание

1

електорат

преди 12 години

Само чрез сигнали и доноси ще се оправят нещата , защото корупцията е посевместна