83

До # 83

преди 13 години

Да имаш сестра или майка на по-млади години? А ти премини през *** махала - там могат да те успокоят. И пишеш на латиница с много грешки, което потвърждава правилото, че писачите на БСП сте много прости: Изречение се започва с главна буква, 6 и 1 си ги заври отзад - такова нещо само в БГ го има; не знаеш коя латинска буква се използва за писане на българската "ъ", изречението не завършваш с точка. Абсолютен червен ***. Лика-прилика с А.Кутев.

82

do 82

преди 13 години

q hodi se 6ibai nqkade be *** tak1v

81

Кротко бе, старци!

преди 13 години

Червените писачи пак започнаха да хвърлят слюнки навсякъде. Ей, добре че Кирчо Добрев ви стана шеф: Плюете, обиждате, хвърчант Боко тиквата, Цецо кеца, Цецо физкултурника, *** народ (та нали вие сте народа бре, червенократунковци, и то този от селата), фашизоиди (тази дума пък откъде я научихте, сигурно Кирчо ви я е написал на листче), кратуни, ***; да ви припомням ли още думи от речника ви? Много сте зле с речника и акъла, сигурно е от юлското време! Вижте какво, вие сте предимно стари хора и понеже много емоционално пишете, ще вземете да ритнете камбаната и после пак харчове за децата ви! Вземете намалете тона, че както сте тръгвнали, няма толкова здравец и босилек! Кротко, леко, с по-малко слюнки , та да ви стигнат до събота. Хайде със здраве!

80

1

преди 13 години

физкултурника тича като куц кон.

79

до Вальо

преди 13 години

Бил ли си сред обикновения народ,да чуеш колко малко иска в тоя живот.Българския народ няма нужда от вашите миларди в банковите ви сметки,а има нужда от здраве.спокойствие,сигурност и стабилност.Аз редовно съм сред тези хора и виждам,болката им,мизерията им,очакванията им от правителствата.Как вие не го видяхте толкова години.

78

до Вальо

преди 13 години

Ама душо ,аз на село не искам да паса овцете.Искам да си живея в града и да ми е спокойно,искам да си работя като всеки обикновен човек и труда да ми е заплатен,искам децата и внуците ми да имат човешки облик,искам всеки ден на масата да има какво да им сложа да ядат.Толкова ли много искам в тоя живот,незнам? Не искам милионите ви,не искам колите,вилите,и всички други подобни.Нямам вашите амбиции,да завладявам някого,ПРОСТО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ДОСТОЙНО!!!!!!

77

евлоги

преди 13 години

то боко тиквата като пръцнел цецо апартаменто омазвал гащите но инъче и двамата са ***

76

до лелееее

преди 13 години

Виж сега то плюнката е за релакс.Трябва да се вкарва и малко забава и хумор.Така политиците ще работят по-добре,това ще ги стимулира.Така пейзажа ще изглежда по-весел и розов.То това плюнката е хубаво нещо и те ни заплюваха 22г нека сега да бъдат смели и да посрещат предизвикателствата,както ние ги посрещахме и им се радвахме толкова години,на пейзажа който ни оставиха.

75

Анонимен

преди 13 години

ДА ГЛЕДА ДА НЕ СЕ СПЪНЕ ***!

74

Nikolov e kreten

преди 13 години

Valentin Nikolov e troianskiat Kon na BSP w GERB.BSP iska ostavkata na Ceco, a toia kaput syobstava 4e Ceco ti4kal w krak s batko Tikva. demek BSP da iska ostavkite i na dvete kratuni

73

Gosho

преди 13 години

Ало, плювачите.Народа не е забравил какво направи червената пасмина за 20години за да ви върнат на власт.Шегувате ли се? За 2 години мислите, че всичко е простено и забравено и ще махнем ГЕРБ за да ви върнем власт.АМА СЕРИОЗНО ЛИ БЕ?

72

leleee

преди 13 години

Какво е станало тук бе, защо само платени драскачи има? (или както се наричат младежкото БСП) ????Ама не виждате ли, че прекалявате малко. Казали са ви да плюете с мярка, да се впишете в пеизажа, а вие така сте го ***, че крещи отвсякаде кои и какви сте.Ама както Бойко каза - хабете си парите и времето за глупости. *** червени предатели.

71

до Анонимен

преди 13 години

Ама това не се отнася за Вожда.Той ще си пасе стадото овце и ще свири на кавал Когато бях овчарче и овцете пасях,бях много благодарен,макар и сиромах.

70

Анонимен

преди 13 години

БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ ПО БОЙКО!!! БОЙ,БОЙ,БОЙ!!!

69

до Анонимен

преди 13 години

За ГЕРБ ще издействаме с народа да ви дадат най-хубавото изложение.Ще ви осигурим с народни пари телефони и телевизия с кабеларка.А на БСП СДС ДПС луксозна килия със санитарен възел в него ще влиза миФка чугунена последен модел и тоа.чиния те ще са без екстри,защото издоха парите за лукс.

68

Анонимен

преди 13 години

Есента народната любов ще ви удуши с прегръдка ,тикви.

67

Анонимен

преди 13 години

Герберски фашизоиди, правете затвори.Ще трябва да лежите някъде,когато паднете от власт. ТИК -ТАК, ТИК-ТАК времето лети. Омразата нараства. ТИК-ТАК,ТИК-ТАК -северно изложение на Белене. А там *** си знаят работата.

66

22

преди 13 години

Мислих и реших да си сменя професията.Ще отворя салон за масажи на всички политици.Който иска да намери салона той е зад Централния Софийски затвор.Предлагам различни услуги според желанията на клиента,четков масаж,музикотерапия на уше.и ред още гевизелъци.Масажиската е готина,забавна,щура и чаровна даже и пари не иска.ЗАПОВЯДАЙ ТЕ!!!!

65

Анонимен

преди 13 години

Абе,Вальо,абе,душо, *** си на село да пасеш овцете и да изпълняваш заръката на Вожда!

64

АНТИ–ГЕРБ

преди 13 години

Доживях да чуя лично от Предприемачи Герб, че тези "некадърни ченгеджари трябва да си ходят, иначе ще ни е_ат отзад още 2 години". Не знам, каква памет на чий народ визира този изпопотен чичага, но е време ГЕРБ да свали не превръзката, ами чула от тиквите си, та белким прогледнат малко в българската ни реалност. Никой вече не ги иска, освен те самите. Нарциси като по енциклопедия.