481

Andreshko

преди 13 години

До #505.Слушай герберски *** и тебе май Герб те зоби от държавната ясла...

480

интересно

преди 13 години

Всички журналисти на благотворителен пикник на ГЕРБ край Пловдив

479

Анонимен

преди 13 години

вярвам на цветановотвращавам се от гоце доган костов

478

би

преди 13 години

Барисов и Цветанов честните българи сме с вас,Господ да ви пази от тази парламентарна опозиция!

477

време е

преди 13 години

Мръсни долни куки, искам ви на вън на улицата без пагони да ва видя колко сте храбри тогава как ще биете и мачкате без пагон

476

Анонимен

преди 13 години

"съединението прави силата" - сила ст *** ли ?!?

475

Анонимен

преди 13 години

510Как точно 90% от българите са ограбвани от ГЕРБ, би ли споделил ?

474

Анонимен

преди 13 години

Една успешна международна акция не оправдава участието на правителството в контрабанда на цигари и милиционерските изцепки на Цветанов.

473

Анонимен

преди 13 години

Тази операция е един перфектен пример как международното сътрудничество може да бъде много ефикасно при разбиването на организираната престъпност.Това каза Михаел Раушенбах, началник на Департамента за противодействие на измамите с разплащателни средства в Европол на пресконференция в МВР за операция Шок.

472

Злото джудже помни!

преди 13 години

Костов, 05.05.2010 г. Цветанов има смелост много решително да постави главата си в торбата. Той е инвестирал себе си във войната срещу организираната престъпност. Той показва самопожертвователност като политик, много рядко нещо за българската политика.

471

Клонингите Атакуват!

преди 13 години

Клонингите на столетницата -хамстерът, мавърът и турчинът са в подем.......не били клонинги обаче, а най ми били клоуниии :)))

470

СДС-ар

преди 13 години

Костояв е много хитър мъж.Никога не би подкрепил червените понеже това ще е края му. Очевидно е зависим.Остава да гадаем само от кого и с какво.Не е *** като хамстера и янка да речем....някой знае ли нещо за досието му. Преди години ДС е имала досие почти за всеки българин, може там даима нещо....Сбогом Иване, ще ни липсваш, ще отмъстим за теб на червените гадове!

469

аз

преди 13 години

От 92 година аз и моето семейство гласуваме за СДС,но ако сега подкрепят *** и ДПС в парламента ние вече никога няма да гласуваме за тях.Т.Е моя род няма да гласува за тях.Ако те бяха внесли вот,може,но да подкрепяш Доган и Гейчо,това си е наистина претъпление.

468

до 505

преди 13 години

Много просто, защото 90 процента от българите са честни, трудолюбиви и постоянно ограбвани от бандата на Боко. Точно тези българи пишат срещу идоля ти или главатаря ти!!!

467

do az

преди 13 години

moje6 da si go navre6 v prodajniq gas

466

Анонимен

преди 13 години

Цецо шестака е време да си ходи. Не става за нищо.

465

аз

преди 13 години

*** МОШЕНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА 10% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО СА ТОЛКОВА АКТИВНИ ДА ПЛЮЯТ ПРОТИВ ЦЕЦО ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЕПУТАТИ, СЪДИИ И ВИШИ КРАДЛИВИ АДМИНИСТРАТОРИ И КАТАДЖИИ.ЖЕЛАЯ НА НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ ОТ ***.

464

никита3

преди 13 години

БСП е достойна партия с достойни членове!А за това дали европейските държави подкрепят ГЕРБ може много да се спори!

463

безпартиен

преди 13 години

Всичките тези вотаджии ни вкарваха от криза в криза за 20 години и забогатяваха безконтролно и ненаказано,сега след мизерията нещата са на път да се оправят въпреки че сме все още зле=>повече няма да видят парламент=>ще им падат имунитетите=>чака ги съдебната зала особенно ако се сменят и назначените от тях послушни съдии-съучастници-затов са всички заедно да си пазят задниците и интереса,НЕ им пука за полцеиското насилие и останалите им празни приказки-65 години стига

462

бг

преди 13 години

тия нещастници се чудят как да им се обьрне внимание но всички ги разбрахме какви са крадци и мафиоти ,,,,,,,,,,,,НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ СА ТЯХ ,,,,,,,,,,за мен са мьртви души и бойието вазмездие ги настигна,,,,,,,само гледаите......