53

do 43

преди 12 години

ne znae6 li?palnqt si gu6ite na na6a smetka!

52

Raytchev

преди 12 години

Важното е не толкова колко взимат-щом им ги дават, ще ги взимат.За почтеноста им говори това ,което заявяват -може ли при 15 хил.евро месечен доход да лъжеш че имаш заеми,ипотеки .спестявания за смешни суми,като напр.Бинев-5000 лв.Това е само и само да не плащат данъци,а народът който ги е избрал с нищожните си заплати от 300 до 500 лв. плаща ли плаща.Какво лицемерие и каква наглост!

51

Ралф

преди 12 години

Хе, за 163 кв. м. в Изток за 450 бонки мога да съм по-голям патриот и от баща му Болен...

50

Анонимен

преди 12 години

Антония Първанова ,българската Юда прибира 30 пъти повече,дано й приседне!

49

agostina

преди 12 години

bravo za napisanata statiq. taka trqbva da se znaqt newata ot danakoplateca woto qka li mu e duwicata prazna mu e glavata. dai mu sila pa mu vzemi akala na toz danakoplatec.neka plawa i dava sili i pari za toq deto klati gorata.

48

nora

преди 12 години

това е защото са се убили от работа хорицата- на някой от тях дори имената не са споменавани откакто са минали изборите на който ги избрахме

47

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

КАТО ИМ ГИ ДАВАМЕ ЩЕ ГИ ПРЕБИРАТ !!!

46

К.

преди 12 години

Толкова свръх добре платени излишни хора едва ли има по цял свят! После да не се чудим, когато ЕС изведнъж се срути.

45

feanor5

преди 12 години

"Искам некой ден да *** на тях ... "

44

Анонимен

преди 12 години

Poseshtenieto v komisiite niama da e problem, ..no za da glasuvat triabva da se sabudiat

43

БМБ

преди 12 години

Предложение по темата:- Всеки БГ ЕВРО-депутат да се отчита пред народа на РБ (Всеки първи петък на следващия месец в масмедиите) на тема "Какво съм направил за Р. България" през миналия месец!

42

Анонимен

преди 12 години

Хахаха :)) Вие изобщо давате ли си сметка какво е Европарламента? Това е парламента на държава с 500 МИЛИОНА население, най-богатата на планетата Земя! Колко да получават в този парламент?

41

балканец

преди 12 години

Половината са срам за България......

40

до 42

преди 12 години

И от боксьор ( отличен друг път, щото яде шамари в собственото му чалгаджийско-мутренско-курвенско заведение БИАД ) станал доктор на психологическите науки към БАН :)))Това дори не ми се коментира :))) Пълен *** :)Освен това въпроса не е какви пари вземат, а какво правят срещу тях... Отговора е - НИЩО :) Веят си ташаците ( и клиторите ) по белгийските кръчми и си купуват апартаменти там :)

39

кире либерало

преди 12 години

Не може Чиновник да взема такива безумни пари като заплати. Това по никакъв начин не онговаря на продукта, който той произвежда. Това е абсолютна аномалия, да се харчат по такъв начин парите на данъкоплатците. Без въобще някой да ги пита. Там просто си определят едни пари, плащат си ги, а пък дали това се харесва на тези, от чиито пари им се плащат заплатите, никой не го интересува. Докато такива явни аномалии не се оправят, няма да се оправи Европата.... Тя рибата се вмирисвала от главата, казв

38

...

преди 12 години

Много си *** Жореее :)Значи *** е заслужил да бъде евродепутат и всеки висшист с два чужди езика може да стане такъв ? :))Грешка - не си *** - *** си :)

37

Анонимен

преди 12 години

Затова, като се зададат новите избори за евродепутати, тичайте с всички сили и им гласувайте - няма значение за кои!...

36

айсиктир

преди 12 години

Интересно какъв е този продукт дето го произвеждат че да струва такива пари. Ето вече 2-ра година не знаят какво да правят с Гърция, а закона за риболовните квоти пълни океаните с мъртва риба. Липсата на банков контрол позволи на банките да инвестират безразборно пари които не притежават, няколко пъти БВП-то на някои страни. ЕС бюрокрацията е тежка, неефективна и поглъщаща безотчетно финансови средства. И всичко това ни струва 16000.

35

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

16 000 юру???Сиромашия малееее,сиромашия!

34

df

преди 12 години

Do 32 az za Slavi Binev sam siguren 4e osven Bulgarski drug ezik neznae a pak kakvo da ti kaja tova 4e niakoi kara taxi ili e servitior ili kopa na poleto ili lkara kombain ne6to po nedostoen li mu e truda nerazbiram