692

критика

преди 12 години

За тиквите и картофите времето за посев изтече!---Боко,уволнен си!

691

маринова

преди 12 години

Никой не е уволнен, докато не е официално. А билбордовете на страхливците бързо се свалиха, защото не трябва да се вижда глупостта и страха на противниците на Борисов, това са хора, които нямат вяра в себе си и си мислят, че с подобни действия ще променят нещо.

690

вън

преди 12 години

що свали билбордовете бе, уволнен си ***!

689

Анонимен

преди 12 години

ТИК-ТАК,ТИК-ТАК-КРАЯТ ВИ ИДВА,МУТРИ.

688

Уволнение

преди 12 години

306342 Души уволниха Бойко Борисов! :)Да му е честито, пожелавам му поне още толкова в следващите 3 дни и 15 часа :)

687

Анонимен

преди 12 години

Ами то се вижда мнението на народа, другарю Борисов! Над 300 000 вече са гласували за твоето уволнение! Колкото и да се мъчите да обвинявате някого в манипулации, истината е една - наесен ще разчитате само на мутренски, чиновнически и най-вече купени *** гласове! Дано ви стигнат парите, които отмъкнахте чрез контрабанда тези 2 години, за да си купите достатъчно ***! Обикновените свестни българи не биха гласували вече за такива като тебе!

686

езоп

преди 12 години

българия никога не е преминавала във втори клас! а малкия бизнес сам си Е..МАМАТА, защото много краде от заплатите на обикновения човечец, както и от невнасяне на данъци и осигуровки! не може за една и съща работа един да получава 240 лв с минимална осигуровка, а друг - 4000 евро със съответната осигуровка! тази разлика някой я краде! в цяла европа цените на материалите за дадено производство са приблизително еднакви, както и разходите! от къде идва разликата?

685

Ицо Хазарта

преди 12 години

Такааа...ето и голямото биене в гърдите,голямата панацея на България,най голямото постижение Боково-ТЕ 1ететеСолидна глоба грози България заради АМ "Люлин" Първоначално зададените проекти за магистрала Люлин не са спазени. Фактурирани са строителни дейности, чиято стойност всъщност е по-ниска, а цената на шосето е завишена необосновано. Това се казва в одит на Европейската сметна палата за изпълнението на проекта."

684

zzz

преди 12 години

Още малко, господин бандит.министър-председател! Още малко и ще видите какво ще направи народът с Вас. Извинете, че Ви говоря на Ви - знам, че това е неприемливо за просташкия Ви и гаменски стил на изразяване. Но България не се състои само от простаци като вас с Цветанов, Цачева, Фидосова, Лъчо Мозъка.България има бъдеще БЕЗ Вас!

683

Анонимен

преди 12 години

Кой ли пък е останал да подкрепя този престъпник на снимката?! Само *** и престъпници като него могат да му се връзват все още на глупостите! Отдавна трябваше да е в пандиза, но с този наш корумпиран съд, просто няма шанс това да се случи....

682

Пешо

преди 12 години

Герб върна България в първи клас.А на малкия бизнес му Е.. МАМАТА.

681

пешо

преди 12 години

браво на Бойко Обединителя! ГЕРБ е единствената партия, която успя да обедини всички отрочета на БКП и да покаже, че всички са еднакви! няма леви, няма средни, няма десни! има само ДС и лични интереси! само за това, че ги накара всички да ревнат, си заслужава да гласувам за тях! знам, че крадат! всички, които имат власт и възможност, крадат, но тези поне направиха много мощен г*зобрък на останалите! това е световен прецедент - да се обединят леви и десни! значи много ги е заболяло! КЕФФФ!!

680

за 683

преди 12 години

хамстерчето, трактора и янка, оФчаря обещаха да си раздадат парите на бедните ако ги изберете :))...къде се въдите такива катили ей ??!?!

679

Анонимен

преди 12 години

688,ти си типичен представител на БСПарското мислене-злоба ицинизъм,лъха от всяка твоя дума !

678

до 688

преди 12 години

Не можеш да се владееш.Жалък си!Нещо далаверата не ти върви, пък си мързелив и неук, щом се изразяваш по този начин.Това е агитката на БСП. Окачват билбордове, изразяват се просташки,не могат да се контролират, въобще мястото им е или за лудницата или за затвора.Големи специалисти на нищотоили по- точно на кражбите и далаверките.Ние защо все още ги търпим?

677

Иван

преди 12 години

Прав е Бойко, докато ние го подкрепяме, няма кой да го уволни!

676

Анонимен

преди 12 години

я да питам може ли да те заснеме камера на кат през нощта?

675

Дедка

преди 12 години

Който и да го прави, това е адски тъпо и всеки, на когото му харесва, е абсолютен ***! Ако някой има идея как да извади държавата от блатото, да излезе и да обясни какви са му идеите! Що за кампания е това? Единственото, което имат да ни кажат е колко са зле опонентите. Само *** може да хареса подобна безсмислица! Да излязат явно, да се аргументират, да покажат каква алтернатива предлагат - това би било смислено действие, а не някакви евтини сензации, които след 3 дни никой няма да помн

674

просто човек

преди 12 години

Наесен ще ти покажем дали си уволнен,мутренска тикво...

673

zz

преди 12 години

Uvolnen si!!!!!!!!!!!!!