387

koko

преди 12 години

имате грешка 95 % са бедни и 5% богати

386

Мамантос

преди 12 години

Само Р Е В О Л Ю Ц И Я може да реши проблемите.*** няма доброволно да се лишат от награбеното в условията на демокрацията и цивилизационния избор.

385

дрътикурти

преди 12 години

хах плешивия *** обясняваше как спасил българия интересно от какво сигурно от просперитета а ся да видим какво ще каже тая банкянска дамаджана

384

Гацко

преди 12 години

Абе свиквайте, друго няма какво да се направи, българската история го е доказала.Просто свикнете с живота си в България и това е положението ! Всичко останало е писаници в интернет !

383

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА ДЯНКОВ И ДЯНКОВИТЕ ПИЦИ...................

382

паметник

преди 12 години

е то голям ръст , браво на Борисов , голям успех ! Честито на всички!

381

Анонимен

преди 12 години

Само да чуя пак някоя кокошка или *** от бюрцето да разправя, че работа имало, обаче българите ги мързи да работят, кръв ще се лее. Правят луди хората, режат им заплатите, не им плащат, лишават ги от елементарни права. горко на народа ни , на нашите майки и на децата ни.

380

Анонимен

преди 12 години

AMI DA,NE SME GURCI DA NI HRANQT I DA NI SPASQWAT

379

aaa-do 346

преди 12 години

bravooooo,to4no tova trqbva zatqgane na disciplinata!!to sega tova na kvo prili4a??pitam az??horata se hranqt ot kofite za ***,naroda nqma pari da si plati-vodata,toka,pensiite na naroda sa mnogo niski,zaplatite niski,a cenite v magazininite postoqnno se pok4avat!!dokaraha naroda do unizhenie,mizeria,glad!!stanahme kato brat4etata na gavrosh,she gledame samo prez vitrinite!!trqbva da ima kazarma za mladezhite,zadalzhitelnoooo!!!ina4e vizhdate kakav e rezultata sami!!!katostrofalennnnnnnn!!!!!

378

щирлиц

преди 12 години

Да взема да добавя и аз някоя и друга препоръка:легализиране на всички видове наркотици,с цел по-пълно задоволяване нуждите на населението.Може да се продават и от автомати.Да забраним "образованието"завинаги-срамота, не ни стигнаха 22г.да го убием.Да спрем да работим-така *** ще умрат от глад и ще напуснат страната.А европейците да си напъхат някъде препоръките-по избор.

377

Анонимен

преди 12 години

как няма да сме бедни,като Р.Овчаровци,Масларовци,Гоцювци,Догановци ни изпиха кръвчицата .

376

Риформата зове!

преди 12 години

продължаване на пенсионната реформа пенсионерите да измрат на работното си място, младите безработни по кръчмите; нарастване на заплатите, обвързано с прираста на производителността на труда бандити и проституки на 24 часа, поггребалните агенции също; Гадатели и депутати, яко бачкане от зори до 10 часа после във фитнеса. За БатБойко мачлета всеки ден!; модернизиране на публичните служби по заетостта- компютри и лаптопи, всеки ден в нета на порно!; подпомагане на младежите с ниска квалификация курсове как да краднем жица, без да ни хванат; продължаване на образователната реформа- БатБойко в библиотека! Фантастичен филм.

375

Анонимен

преди 12 години

До 353Изрод, комунизма(-ът е правилно) свърши, а чичко Сталин умря. Заминавай за Северна Корея на лагер като искаш...Искам и в Куба, ама не ме пускат. А за бай Сталин, трай-бабо, да не те срещне мечка!

374

До 358

преди 12 години

забрави най-важното, мой човек - затваряне на границите, изграждане на минни полета, автоматизирани картечници и пр., понеже с мерките, които предлагаш всички ще избягат от България и ще си останеш самичък. Не съм забравил байно, всичко е точно...Но защо да те плаша? Гледах едно филмче за евакуацията на демократите от Сайгон бедна ти е фантазията! Танкове с пряко мерене по кораби, от стотина метра...Никой не го пуска, а напразно...

373

Анонимен

преди 12 години

42% ??? Това са само ***. Ами българите с малки заплати? 92% сме бедни. Това да имаш някой лев спестен с глАд за черните дни не те прави да си от средната класа.

372

На прав път сме!

преди 12 години

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че ако в началото на август САЩ обяват фалит, той не може да гарантира изплащането на пенсиите. Аз не мога да гарантирам, че изплащанията ще продължат. Това са не само пенсиите, плащанията на ветераните и инвалидите...Ние просто няма да имаме пари в хазната... заяви Обама в интервю на телекомпанията CBS.

371

реален

преди 12 години

Симеон дянков каза че сме по до бре и от германците тези нещо бъркат в бг се живее чудесно с средна работна заплата от 320 400 лв

370

ves666

преди 12 години

ne 40 procenta ,70 procenta sa bednite 300 500 700 lv za bogatashi li gi mislite ,bedna osmylena darjava ot tretia sviat s vtoro kachestvo hora blagodarenie na jelevci kostovci stanishevci i razni tam oshte izmennici prodajnici otrepki boklyci.za vajeto i zapyna.

369

Анонимен

преди 12 години

Тази новина не изненадва никого, но смятам, че трябва да е водеща в новинарските емисии. Главната цел на всяко едно правителство е да подобри качеството на живот на населението. Нещо не виждам това да става. Тотю Младенов къде е да коментира !?! Писна ми да ме лъже за нивото на безработица и за равнището на средхата работна заплата в страната.

368

Анонимен

преди 12 години

Тази новина не учудва никого, но все пак смятам, че трява да е на водещо място в новинарските емисии. Главната цел на което и да е правителство трябва да е повишаване качеството на живот на населението, а нещо не виждам това да се случва изобщо. Къде е сега Тотю Младенов да отговори???