325

ваня

преди 12 години

Станишев не му изнася Герб да са най-силната партия,а също така и това, че народа избра Борисов и Герб пред него. Но това е истината и тя трябва да се приеме все някога.

324

Мирослава

преди 12 години

Не само от ГЕРБ харесват Цветанов, а и всички нормални български граждани, които виждаме, че той е един от най-успешните министри го харесваме!

323

Анонимен

преди 12 години

Те имат други "приоритети", нали присъствието на Цветанов би затруднило реализирането на намеренията им.

322

Stanko

преди 12 години

Станишев да не е наследил Ванга хахахха

321

Фичо

преди 12 години

Станишев предчувства загубата на президентските избори и се чуди с какво да компрометира най-успешната партия на България за последните години - ГЕРБ!

320

Тити

преди 12 години

Оле Боже...БСП бистри...:) В период преди избори всички опозиционни партии са се обединили около една цел. Не могат да се премирят с добрата политика на правителството и наложените ограничения, които не им позволяват да продължават със своите дългогодишни игри. Нормално е по всякакъв начин да се опитват да комромитират силните. И да има вот няма да мине!

319

Емил Сотиров

преди 12 години

Става ясно, че всичките опозиционни партии имат общи цели, общи интереси, общи кукловоди, а и общи създатели.... По-лошото е, че имат и своите филиали в организираната престъпност, които сегашното Правителство сериозно ограничи, и явно това е леко скритата причина изведнъж всички да скочат срещу добрата работа на Цветан Цветанов. Ако този вот успее, това ще бъде успех на мафията срещу Държавата.

318

Анонимен

преди 12 години

Станишев предчувства дебелия к*р от Русия, след като загуби и тези избори.

317

маринова

преди 12 години

Може да е учил човека, но това не е основание за добра работа. Нали го видяхме колко е "знаещ" и "можещ" по време на неговото управление.

316

Гено

преди 12 години

Станишев не предчувства, а е сигурен, защото е интелигентен политик.Способен е да анализира и взима правилни решения. Герберите го мразят по принцип.Те не обичат образованите и умни хора. По същата причина го ненавижда и Боко.

315

Анонимен

преди 12 години

егати бобъра. тоя клоун е много смешен човечец.

314

Анонимен

преди 12 години

Този е най смешния хамстер които съм виждал.Марш от България ***.

313

Анонимен

преди 12 години

От тук до Херсон всеки да го уважава този на снимката по няколко пъти.

312

Анонимен

преди 12 години

Шушумингата Станишев жадува още власта.Станишев само през крив макарон ***.

311

Анонимен

преди 12 години

Станиша е най големия *** в България.Вземи се гръмни направи си услуга.

310

опел

преди 12 години

що не яхнат метлите тия комнисчета.божееееее слез и си прибери вересиййте.не ги е срам. и тоя стнчо от съ праи на лили иванова? ами оти се чудт как да яхнат пак народу. а оти коствчо не вземе да си оди в маалата и си не гледа кокошките? оти и доганчовия не мое спи от мъка че се не чуе. ако аз имах власт у белене шъ ги пратя.смачкани и недоносени мухъли

309

За Веско

преди 12 години

Абе Вацко ли си веско ли си то ГЕРБ плаща и на *** да знаеш ама и тяя крие от тебе понеже на есен и тя ще ви го завре в газа гадни проклети *** Гоце да се омита пък тогава да го видя оня сваркаджията Съсела дето баща му е бобър а майка му е скункс противна мутра си ти съсел скоро и твойте ще ти го забият ама знам че на тебе много ще ти хареса поне докато гоусещаш отзад след което ще дойде жестоката деиствителност *** как ви мразим погубихте ни бъдещето *** тъпкано да ви с

308

Чети Феса за инфо

преди 12 години

В деня на вота пред Парламента. Връзки и координация във фейса.Ако руснака,турчина и *** се опитат да ни яхнат ще си го получат!Да живей България!

307

Хахахаа

преди 12 години

Станишев и Костов да се съюзят в единен фронт за радост и възторг на симпатизантите си.Пилците ще броим наесен.

306

!!!

преди 12 години

ETO DNES ZA STO GODINI6TE SE IURNAT NA DUZINIwAV REDICITE STOKATIPRAVE6KITE TARIKATII NALI SA BEZ SORAT6TE PO4ITAT SVOYA TO6OGENERALEN TARIKATAKO 4E JIVEEM LO6OJALKO E SADE ZA TIYASA 4ERVENATA POMIYAMOZACITE I PROMIHAI 4OVE6KOTO UBIHAA MIZERSTVAT,KATO NASNO SANUVAT WAV ZAHLASTEKEZETO GA KRADEHAMISLAT 4E DOBRE SI BEHAA NE E LI PO-4OVE6KISAS DOSTOINATA ZAPLATAE,OT4ITAME I "GRE6KI""SEKI KRADNE U MAALATA"JALKO E SADE ZA TIYAR6