118

Витко

преди 12 години

Повече от ясно е,че с работата си Цветанов се доказа като силен политик. Благодарение на многото акции бяха разкрити дълго пазени измами. Така трябва да се работи! СДС се страхуват от него и има защо. Цветанов не мълчи пред никого,а е директен в действията и думите си.

117

Кирил

преди 12 години

Всички престъпници са срещу Цветанов! Той си върши работата много добре, а от СДС явно са се притеснили и за това са против него. Просто и на тях не им е чиста работата!

116

Анонимен

преди 12 години

СДС и компания имат други "приоритети", нали присъствието на Цветанов би затруднило реализирането на намеренията им.

115

...

преди 12 години

някой хора се намират на работа като пишат глупости .......

114

Фичо

преди 12 години

Oтново доста провокативно изказване.На много места нещата са преиначени така, че да се създават противоречия.Като това за Кирил Йорданов.Но нищо ново под слънцето, от опозицията се чудят с какво да се захванат!

113

Тити

преди 12 години

И този вот на недоверие, както предните, ще доведе до същия неуспех. Не намирам адекватна причина за това. Цветанов е много добър министър и има правилна политика в своето министерство. След встъпването му в длъжност се усеща промяна...по-малко катастрофи, намаляване на престъпността и много други(да не изреждам всичко). Според мен опозицията очаяно търси начини за привличане на вниманието на народа към себе си.

112

Стефан Петров

преди 12 години

Ясно си личи, че СДС, ДСБ и БСП действат в синхрон. Явно е, че тези групировки имат общи интереси, че дори и общо управленско ядро. Добрата работа на МВР и лично на Цветан Цветанов очевидно е засегнала много сериозно някои сенчести интереси на тези господа и за това сега са толкова озлобени срещу него.

111

Петър

преди 12 години

Не искат Цветанов, за да не продължава да разкрива злоупотребите в страната сигурно.

110

Анонимен

преди 12 години

Този мухлю за *** за зеле не става.Тръгнал с политика да се занимава.Мартинчо земи се гръмни не ни разсмивай.

109

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩОТО РАЗКРИ ДАЛАВЕРИТЕ НА ДРУГАРЯ КОСТОВ... СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ПОЛИТИКОНОМ...

108

опел

преди 12 години

абе мартинчо *** нагъл. каде се буташ в (а) група? що вземе да те осинови костовчо и да одите на село да копате? само за това ви бива. ама не съм сигурен че знаете от къде се лови мотиката.

107

Анонимен

преди 12 години

Тоя сектант евангелист пастора Мартин Димитров трябва да се извини на българския народ, защото България е православна държава. Загиналата партийка СДС има такъв "лидер" посмешище - послушко на *** нагъл и отвратителен крадец и престъпник - лицето Иван Йорданов Костов - ортака на комунистите и ДПС.

106

До жж

преди 12 години

Приятелю - много хора са ти го казвали от много време по форумите- просто си ги мислил за платени *** плюващи по Сините - А истината е друга- те просто по рано са осъзнали кой е другаря Костов

105

Анонимен

преди 12 години

От 1989 до момента в който разбрах че Костов е ПРЕДАТЕЛ (1998 проумях за кого съм гласувал и се отвратих колко към лесен за манипулиране ) съм гласувал за СДС мъчно ми е за синята идея - но от друга страна се радвам че все повече хора разбират кой е другаря Костов - Мартинчо май само още не го знае както и 5-6 баби от едно далечно село - Поп Груйо предаде Левски за за няколко сребърника - не от Турчин от Българин - за това и повече боли -Костов е същия продажник - само слепите не го виждат

104

жж

преди 12 години

Ако някой ми беше казал че Костов ще гласува в едно с комунистите щях да го помисля за луд, а кво стана, Костов ни прави луди..боже що ни наказваш винаги с предатели

103

отвратен

преди 12 години

Тоя люнгор нормален ли е ? За първи път няма да гласувам за СДС! Не мога да повярвам че до там е унизена синята идея! Мислех че СДС са останали хора с достойнство, но явно комерсиалното е наделяло!

102

врачка

преди 12 години

скоро - досието на И. КостовАрент Ваня

101

ahmet

преди 12 години

martin4o sledva6tiya parlament 6te go gleda6 prez kriv makoron

100

МАРТИН И КОСТОВ ЛИ..

преди 12 години

ТЕ СА ВЕЧЕ "ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТАВЦИ"!!!!ТОВА ИМ Е ПОСЛЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ---ДА ГИ ИЗБИРАТ ОТ ПОЗИТАНО-20!СЛЕД КАТО СА ИМ ДРУЖКИ И СЪЮЗНИЦИ ВЪВ "ВОТА"....ДА ГИ ИЗБИРАТ, ..И НА ИЗБОРИ!НИЕ ...ВЕЧЕ, НЕ!АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, ПРЕДАТЕЛИ И ДОНОСНИЦИ.....АЙДЕ ...У ЛЕВО!А НИЕ---С ГЕРБ!ТАМ Е ИСТИНАТА,...ТАМ НИ Е МЯСТОТО!

99

Любчо

преди 12 години

Случайно попадам на този форум пълен с ***. Хич да не ти пука, Мартине - рано или късно Боко Тиквата ще бъде изритан - най-доброто е ако се занимава с любимото си занимание - да масажира нечии уши. Колкото до Цв. Цв. той отдавна е политически труп - всички видяха това в петък: Костов го набута в мечи ***. Чак агент Димитър се наложи да изскочи от нафталина...