109

мария

преди 11 години

интересува ме има ли на опаковката на сирене тертер изобразен българския трикольор ?

108

Веско

преди 12 години

Всеки може да разбере колко е ниско качеството на сиренето и че е пълно с мас, след като си направи една ексурзия до Турция, и пробва тамошното бяло сирене. Аз не знаех изобщо, че турците правят бяло саламурено сирене, а сега знам, че то е класи над нашето. Много, много жалко...Цяла една държава, неспособна да направи един продукт, който хората правят успешно вече 10000 години...

107

Клиента

преди 12 години

Повечето пишат леко наизуст тук. Купувам си сирене, кашкавал и краве масло от мандра, разбира се на малко по-други цени от магазина. С очите си виждам как пристигат цистерни с мляко, а не съндъци с прахове. По номерата си личи - полски райони. Естествено, че от жълтите павета няма да видите кравите. Мандрата прави истинско сирене, както и "млечен продукт" с палмово масло. За всеки влак си има пътници. Кашкавал има като медуза, както и такъв, който става на конци. Маслото е приказка - дъх и вкус.

106

Анонимен

преди 12 години

Браво, Найденов, ти успя!

105

Червената помия

преди 12 години

Поля, народа вече му писна от демагогия, за това така реагира.Да си виждала по телевизията реклама на Мерцедес?Няма и да видиш скоро, но хората знаят за какво става дума.Така и Найденов.Без да приказва ако беше направилтова, което обещава, едва ли хората щяха да реагират така тук.Помниш ли стандарта Стара планина?Проглушиха ни ушите с него и какво?препоръчителен, даже и не можем да му правим анализ в България, тоест-безсмислен.Всичко казано вече от политици, народа приема като демагогия.

104

JKHJH

преди 12 години

nqkoi spomnqli si 4e negovata firma beshe zamesena v vnosa na irlandskoto meso na 20 god mai ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toq maznik shte mi govori za sirene VSI4KO SHTE IM SE VRASHTA NA DECATA I NA TQHNITE DECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMA KOI DA GO VARNE GOSPOD!!!!!!!!!!

103

поля

преди 12 години

Невъзможно е един министър да е толкова лош, некадърен, корумпиран, тровещ хората, почти дяволско изчадие, както го изкарвате тук. Звучите толкова агресивно, че чак изглеждате жалки..не знам къде е причината

102

Бай Хой

преди 12 години

Лигльо, защо сиренето от магазина е като тебешир и мирише на PVC, а сиренето на старата каракачанка е като от бай Тошовото време? A цената помниш ли, Найденов??? 2,60 , с ДДС...Мишок!

101

чудесе

преди 12 години

От къде толкова сирене и кисело мляко по магазините След като няма ТКЗС та и няма крави а някой ако има една крава то млякото и е за семейството Или всичко се прави от сухо мляко или никой в чужбина не иска от българското сирене защото е с много високо качество

100

кофти

преди 12 години

Сега не мога да твърдя но до скоро в някой мандри слагаха солна киселина в сиренето и с цел да предизвикат изкуственото му стареене Това е мор за хората които консумират много сирене И да нямат язва ще получат такава и ли в най добрия случай гастрит

99

набабаимфърчилото

преди 12 години

върнали стария вкус .ТРЪНКИсъщия ***

98

Червената помия

преди 12 години

В бившия млекозавод в нашия град влизаше на ден 250 ТОНА мляко, и сиренето и киселото мляко по магазините не достигаше.Сетга от години е затворен, кравите-изклани, останалите-мачкани финансово и институционално както си искат, и на рафтовете е пълно с мляко и сирене, от "Български производители".Интересно, как пък всички градове успяхте да задоволите с Българско мляко и сирене с традиционен вкус?Да не би да се е родил нов Христос, който превръща водата в Българско сирене и мляко?

97

Анонимен

преди 12 години

Тоз министър е министър на дегустацията.Ама си му личи,я кви бузки има мушмурока му с мушмурок!

96

Анонимен

преди 12 години

AA TVA S BG STANDARTA DETO GO IZMISLIHA MNOGO MI HARESA , PROSTO NA4IN DA KA4AT CENITE .... MAM...SI E... V NA6TA DARJAVA

95

до всички

преди 12 години

Не разбрахте ли че още лапаме тебешир вместо сирене ?????Не се чудете ако имате проблем в ...тоалетната...

94

мандраджия

преди 12 години

Върнал си вкуса на българското сирене ама на куково лято Българското сирене се режеше с нож а това сега трябва да го ядеш с лъжица. Направено е от млеко ама част от масленоста е взета. За да е качествено сиренето трябва най малко 3-4 месеца да отлежи в хладилници през това време минават три ферментации през него и тогава да се пуща на пазара Не както сега го гъкат със закваска и след три дена е на пазара.

93

пю

преди 12 години

Браво, така е хубаво! Но мисля че е късно? тук вече навлязоха всякакви отрови от цял свят, включително и местно производство и много хора сме болни и змряха от тия неща? Е, ако сме живи ще ядем от него. Хляба по БДС не е никак лоша идея, макар и малко по-скъп, но някои казват, че не долавяли разлика с другия, заводски? И все пак не зная защо вярвам повече на заводския, отколкото на някои частници, макар че има и страхотно съвестни хора? Но... парен, каша духа! Но е хубаво, че нещо се контролира.

92

Фен от Село

преди 12 години

В България вече има много малко крави а в магазините изобилства от сирене...?Вече се знае за добавки който придават вкус на виното ,че е отлежало в дъбови бъчви и аромат на подбрани лози ...малко разбират че пият разреден евтин спирт с амортизатори. Така е и със сиренето може да се подобри до неузнаваемост... Аз примерно ядох моцарела от 1лв и се чудя какво и слагат ,че прилича на моцарела?Най-вероятно отработени петролни продукти защото и растителните мазнини са скъпи!

91

ГЛУПОСТИ ,МИРО...

преди 12 години

ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТЪПОТИИТЕ НА ДВСК, ВЗЕМИ И СЕ ПОГРИЖИ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ!ОТ СУХА СУРОВАТКА ЗА ЖИВОТНИ --СИРЕНЕ, НЕ СТАВА!..ТО СТАВА ---АМА ,НЕ Е СИРЕНЕ!МЛЕКО , СИ ТРЕБВА ,МЛЕКОООООО......КУЧКАРИНО...А ,ТИ НАБЛЕГАШ НА ИМИТАЦИЯТА ,ПАК......ХА,ХА,ХА,ААА...!

90

Анонимен

преди 12 години

Може и да слагат свинска мас за масленост,това е напълно постижимо!!!!!,аз не вярвам,че скъпото сирене е истинско,макар на вкус да е добре!!!!!!.....не знаем какво ядем!!!!