Всеки може да разбере колко е ниско качеството на сиренето и че е пълно с мас, след като си направи една ексурзия до Турция, и пробва тамошното бяло сирене. Аз не знаех изобщо, че турците правят бяло саламурено сирене, а сега знам, че то е класи над нашето. Много, много жалко...Цяла една държава, неспособна да направи един продукт, който хората правят успешно вече 10000 години...
Повечето пишат леко наизуст тук. Купувам си сирене, кашкавал и краве масло от мандра, разбира се на малко по-други цени от магазина. С очите си виждам как пристигат цистерни с мляко, а не съндъци с прахове. По номерата си личи - полски райони. Естествено, че от жълтите павета няма да видите кравите. Мандрата прави истинско сирене, както и "млечен продукт" с палмово масло. За всеки влак си има пътници. Кашкавал има като медуза, както и такъв, който става на конци. Маслото е приказка - дъх и вкус.
Поля, народа вече му писна от демагогия, за това така реагира.Да си виждала по телевизията реклама на Мерцедес?Няма и да видиш скоро, но хората знаят за какво става дума.Така и Найденов.Без да приказва ако беше направилтова, което обещава, едва ли хората щяха да реагират така тук.Помниш ли стандарта Стара планина?Проглушиха ни ушите с него и какво?препоръчителен, даже и не можем да му правим анализ в България, тоест-безсмислен.Всичко казано вече от политици, народа приема като демагогия.
nqkoi spomnqli si 4e negovata firma beshe zamesena v vnosa na irlandskoto meso na 20 god mai ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toq maznik shte mi govori za sirene VSI4KO SHTE IM SE VRASHTA NA DECATA I NA TQHNITE DECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMA KOI DA GO VARNE GOSPOD!!!!!!!!!!
Невъзможно е един министър да е толкова лош, некадърен, корумпиран, тровещ хората, почти дяволско изчадие, както го изкарвате тук. Звучите толкова агресивно, че чак изглеждате жалки..не знам къде е причината
Лигльо, защо сиренето от магазина е като тебешир и мирише на PVC, а сиренето на старата каракачанка е като от бай Тошовото време? A цената помниш ли, Найденов??? 2,60 , с ДДС...Мишок!
От къде толкова сирене и кисело мляко по магазините След като няма ТКЗС та и няма крави а някой ако има една крава то млякото и е за семейството Или всичко се прави от сухо мляко или никой в чужбина не иска от българското сирене защото е с много високо качество
Сега не мога да твърдя но до скоро в някой мандри слагаха солна киселина в сиренето и с цел да предизвикат изкуственото му стареене Това е мор за хората които консумират много сирене И да нямат язва ще получат такава и ли в най добрия случай гастрит
В бившия млекозавод в нашия град влизаше на ден 250 ТОНА мляко, и сиренето и киселото мляко по магазините не достигаше.Сетга от години е затворен, кравите-изклани, останалите-мачкани финансово и институционално както си искат, и на рафтовете е пълно с мляко и сирене, от "Български производители".Интересно, как пък всички градове успяхте да задоволите с Българско мляко и сирене с традиционен вкус?Да не би да се е родил нов Христос, който превръща водата в Българско сирене и мляко?
Тоз министър е министър на дегустацията.Ама си му личи,я кви бузки има мушмурока му с мушмурок!
AA TVA S BG STANDARTA DETO GO IZMISLIHA MNOGO MI HARESA , PROSTO NA4IN DA KA4AT CENITE .... MAM...SI E... V NA6TA DARJAVA
Не разбрахте ли че още лапаме тебешир вместо сирене ?????Не се чудете ако имате проблем в ...тоалетната...
Върнал си вкуса на българското сирене ама на куково лято Българското сирене се режеше с нож а това сега трябва да го ядеш с лъжица. Направено е от млеко ама част от масленоста е взета. За да е качествено сиренето трябва най малко 3-4 месеца да отлежи в хладилници през това време минават три ферментации през него и тогава да се пуща на пазара Не както сега го гъкат със закваска и след три дена е на пазара.
Браво, така е хубаво! Но мисля че е късно? тук вече навлязоха всякакви отрови от цял свят, включително и местно производство и много хора сме болни и змряха от тия неща? Е, ако сме живи ще ядем от него. Хляба по БДС не е никак лоша идея, макар и малко по-скъп, но някои казват, че не долавяли разлика с другия, заводски? И все пак не зная защо вярвам повече на заводския, отколкото на някои частници, макар че има и страхотно съвестни хора? Но... парен, каша духа! Но е хубаво, че нещо се контролира.
В България вече има много малко крави а в магазините изобилства от сирене...?Вече се знае за добавки който придават вкус на виното ,че е отлежало в дъбови бъчви и аромат на подбрани лози ...малко разбират че пият разреден евтин спирт с амортизатори. Така е и със сиренето може да се подобри до неузнаваемост... Аз примерно ядох моцарела от 1лв и се чудя какво и слагат ,че прилича на моцарела?Най-вероятно отработени петролни продукти защото и растителните мазнини са скъпи!
ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТЪПОТИИТЕ НА ДВСК, ВЗЕМИ И СЕ ПОГРИЖИ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ!ОТ СУХА СУРОВАТКА ЗА ЖИВОТНИ --СИРЕНЕ, НЕ СТАВА!..ТО СТАВА ---АМА ,НЕ Е СИРЕНЕ!МЛЕКО , СИ ТРЕБВА ,МЛЕКОООООО......КУЧКАРИНО...А ,ТИ НАБЛЕГАШ НА ИМИТАЦИЯТА ,ПАК......ХА,ХА,ХА,ААА...!
Може и да слагат свинска мас за масленост,това е напълно постижимо!!!!!,аз не вярвам,че скъпото сирене е истинско,макар на вкус да е добре!!!!!!.....не знаем какво ядем!!!!
Върнахме истинския вкус на сиренето, хвали се Найденов