8

Анонимен

преди 12 години

То това добре, ама те и сега не достигат дисплей за Амазон-ския четец, камо ли за тоя първолак..

7

Kaazar

преди 12 години

Безмислено е да се съобщава такава новина.Тук в България вече не знаем да четем.

6

f

преди 12 години

Абе няма да ги призная, докато не направят хартия, която може да зарежда всякакъв текст, изображения и цветове; да може да си я сгънеш на 8 в портфейла без да се повреди и да стане толкова евтина, че да си разпалваш дървата в камината с нея.

5

Анонимен

преди 12 години

Това още не е излязло, а вече изглежда старо. Новите са с тъчскрийн

4

до 5

преди 12 години

Ами налага се от време на време да има цензура, защото се появяват хора като теб.Твоя коментар трябва да се цензурира, не само заради псувните, но и заради крайно неграмотния начин, по който си се изразил. Освен това "правописът" ти е под всякаква критика(ако разбира се може да се нарече правопис).И последно, сложена ти е цензура, защото си толкова ограничен, че хората се стараят да опазят младото поколение от хора като теб. Ти си СРАМ и ПОЗОР за човечеството.

3

водно конче

преди 12 години

това е добра новина, поне за хората, които четат книги. Повече конкуренция, по-ниски цени. За неграмотните, пишещи на маймуница, естествено, няма значение.

2

reader

преди 12 години

Е те всички четци последно време са еИнк , не знам какъв мазохист трявба да си за да си вземеш с монитор ( предлагат се от Асус или Асер мисля и Пресижио ) и да ти вади очите после ... A иРивер са си отдавна на пазара, просто са си интегрирали продукта с този на Гуугъл.

1

Анонимен

преди 12 години

Няма да е с 6 инчов монитор, а с черно бял 6 инчов e-ink дисплей.