167

roli

преди 12 години

Kakvo me zanimavat s Kostov s toia vampir ot 20 godini prehod, bil umen! E i kakvo? Samo gaza mu 4uvstva uma 6toto si go naredi dobre. Dokato Balgaria se upravliava ot vampiri napravili kariera vav vizantiiskite uslovia na zrelia socializam otroveni i ot *** na partiata maika , BG niama da se opravi!! Tova 6te stane, kogato ministri stanat mladi mom4eta sas zapadno obrazovanie, na ,koito imenata na zombitata Kostov, Lilov , Lukanov i druga sgan ne ne zna4at ni6to!!!

166

до 156

преди 12 години

Брат ,ти явно не си виждал .......)))той и да я заложи ,няма кой да я вземе

165

Иван

преди 12 години

Цветанов е най-добрият вътрешен министър за последните 21 години! Адски много престъпници и корупционни схеми вече са минало именно заради него. Вярвам, че народа вижда това и го подкрепя!

164

Супер ГЕРБЕР

преди 12 години

С нетурпение чакам Лосто в и хамстера да застанат рамо до рамо за снимка . Ще стане страхотен предизборен постер. Заглавието му ще е- Заедно срещу България!

163

Време разделно е

преди 12 години

Позитанските комунази ще се обедиянт с комуназите на лостов под името БКП- Българска Крадлива Партия

162

Никола

преди 12 години

БСП и СДС имат общ корен, така че е нормално да действат заедно срещу всяка власт, която се опитва да им развали престъпния пъзел. Жалко е, че все още има хора, които вярват на Костов, че е десен антикомунист, или пък на Станишев, че е ляв социално мислещ демократ. И двамата са замесени от едно и също партизанско агентурно тесто, както и всички високопоставени членове на партиите им.

161

Али

преди 12 години

хаха най-новия майтап червените и сините заедно ,Смешка голяма

160

марти

преди 12 години

Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!!Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,АТАКА,РЗС,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!!Лозунга на цялата тази клика гласи:"Политически ***,*** и трупове от всички страни-съединявайте се!!!"

159

ченгесарин

преди 12 години

Ей,много злобен тоя гаргамел,бе!И отмъстителен!На червените г.за ще целува,само и само да си отмъсти!*** от *** кво да очаква човек!?..

158

Амидала

преди 12 години

ГЕРБ поеха тежката отговорност да управляват сами и е напълно нормално да са в парламентарна "изолация". Смятам, че дори сами се справят много добре и правят много за България. Управляващите са стабилни и имат ресурса да доведат страната ни до по-добро. Предните вотове на недоверие не доведоха до никъде. Каквито и мерки да предприемат опозицията обществото вярва на управляващите и ще им даде шанс да довършат започнатото.

157

Мия

преди 12 години

Поемайки властта самостоятелно, естествено е, че ГЕРБ няма как да бъдат подкрепени от другите партии. Но каквито и рокади и заигравки да правят помежду си сини и червени, българите няма да дадат власт нито на комунистите, нито на Костов.

156

симо

преди 12 години

Стара истина е ,че ДСБ и БСП са едно и също нещо, или по-точно ДСБ е клонниг на БСП.Каквото и да направят Костов и компания , никога няма да гласувам за тях, само ще ги презирам още повече.Толкова са елементарни и жалки. Костов прави неистови усилия да се върне във властта. Готов е на всичко, дори жена си - да заложи.

155

маринова

преди 12 години

Нищо хубаво няма да видим както от БСП, така и от Костов..Защото благодарение на тях стигнахме до дъното.

154

ДЕМОКРАТ

преди 12 години

И.КОСТОВ винаги е имал позиция и я е заявявал решително без оглед на настроенията на хората в момента.В този случай той го направи още през февруари.Това че другите в даден момент застават на неговата позиция си е техен проблем.Например Първанов след като правеше антинатовски митинги начело на БСП се обърна точно наопаки и подписа договора за присъединяването ни към НАТО вече като Президент. Всъщност точно тези неща показват колко е прав винаги Костов.И ми е непонятно защо народа не разбира това

153

Гражданин

преди 12 години

Съмнявам се, че БСП / БКП / ще внесат вод на недоверие към своя Б отбор, че туку виж взел, че минал. Или по-скоро така ще ги завъртят нещата като вод за цялостната политика и ли друго което сините няма да подкрепят. Защото Костов е категоричен, че ще подкрепят само вод за провал в политиката по сигурността.

152

Анонимен

преди 12 години

И в какво се е провалил Цветанов?

151

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА КОСТОВ , ГЛАСУВАШ ЗА БКП / БСП...

150

нали!

преди 12 години

Тези пари в пликовете са ...нищо ,спрямо тези под.....МАСАТА,а под масата са .....КУФАРЧЕТА,....С НАШИ ПАРИ!

149

Анонимен

преди 12 години

Тва червени комунисти турци и сини комунисти да ревнат така срещу властимащите комунисти,показва колко са ни честни политиците(комунистите).Уж бяха различни и се бореха за благото на народа,пък то какво стана всичките еднакви,всичките лапат парички (в пликове и под всякакви други форми),мълчат си, въртят си далаверата пък народа пак го ду.а.Всичките са за едно наказание в което участват те, една голяма стена ,автомати и мноооого патрони

148

ZZ-TOP

преди 12 години

А да видим големи ли са на Винету сега?Ще прави на Костов - ако ли не - пъдар в Бояна!