31

до31

преди 13 години

ако искаш някой, някога да взима коментарът ти под внимание , трябва да намалиш фрапиращите правописни грешки като Онищожение (унищожение*). Успех

30

Анонимен

преди 13 години

до 27 500 години са крадяли децата страхливите Турци не са ни онищожили 7 милиона не могат да се онищожът все пак има 3 милиона и по света най малко Българи .никой не може да ни онищожи защотото боге с нас .

29

ИМЕТО

преди 13 години

Вземете оправете статията... Името на кораба е "БЪЛГАРИЯ". А ако искате да сте максимално точни, го пишете "БОЛГАРИЯ", както е в оригинал на руски....

28

Анонимен

преди 13 години

Македонски селски диалект на латиница...Безценно....

27

Ицо

преди 13 години

Има още един потънал кораб; ама за него не пишат...В него всичките 7 милиона са мъртви...Той също се казва "Булгария"

26

Анонимен

преди 13 години

Те хората загинали, а тия за величието на българите ми говорят. Типични промити мозъци, прости селяни и шизофреници. Сигурно се събуждате с песни на "Епизод" и вместо вестник на закуска четете Прокопий Кесарийски. Моля ви умрете.

25

Туктун до 22

преди 13 години

Българите са ескимоси и ядят сладолед ескимо, който в те наричат Булескимо!Айде стига тъпотии бе!Касиодор..На кой му пука!!

24

Анонимен

преди 13 години

То образованието по Интернет води до оглупяване

23

do 22

преди 13 години

Стига глупости бе!

22

Анонимен

преди 13 години

Касиодор (6 век, римски историк) пише, че Българите са стар мизийски или илирийски народ.Енодий Тицийски (473-524, епископ, придворен историк на готския крал Теодорих) също посочва, че българите са стар мизийски или илирийски народ.Анастасий Библиотекар (ок.810 - 879/880) съобщава, че след разделянето на Римската империя през 364 г. при императорите Валентиниан I (321 - 375) и Валент (328 - 37 "българският народ връхлетял и заел всички страни по Дунав". Анастасий Библиотекар пояснява също така, че "БЪЛГАРИТЕ ОБЕДИНИЛИ СВОЕТО ОТЕЧЕСТВО СЪГЛАСНО РОДСТВЕНОТО ИМ ПРАВО".Нима това не боде очите. Три и половина века преди Аспарух, българите не "завладяват" "всички страни по Дунав", а "обединили своето отечество, СЪГЛАСНО РОДСТВЕНОТО ИМ ПРАВО".То ще рече, че и тия дето са "връхлетели" и тия, дето са заварени са от един народ и са се обединили.Никъде в историята хора от различни религии не използват едни и същи гробища. Дори в 21 век, да речем в България, мюсюлманите си имат свои гробища, а християните свои. А, уж вярващите в Тангра "прабългари" на Аспарух погребват своите мъртви в гробищата на траките. Не само в непосредствена близост, а понякога дори в един и същи гроб.Аспаруховите българи строят храмове върху светилищата на траките. Мадарският конник, а също така и конникът от Мадара в Афганистан имат изумително сходство с "тракийският конник".

21

аз съм 19

преди 13 години

И да слагате минуси все тая. Просто малко сте чели, а сведенията за българските заселвания на Балканите преди Аспарух са факт. Нищо че пишман историци мълчат - то е щото не могат да дадат обяснение. Как ще изтълкува непредубеденият читател това:От житието на свети Климент Охридски, където се споменава следната интересна подробност за произхода му: "Този велик наш отец и светилник на България бил по род от европейските мизи, които народът обикновено знае и като българи......а след като минало много време, със страшна войска преминали Дунава и завзели всички съседни области: Панония и Далмация, Тракия и Илирик, а и голяма част от Македония и Тесалия." Древният летописец го е казал точно и ясно - официално са ги наричали "мизи" или траки, но те сами себе си са наричали "българи".

20

Един Българин

преди 13 години

"Мангалурчин с гъс" (16),ти ходил ли си там?Зная кой ви промива мозъците, но си го избийте из празните кофи това.Говорят български, много близък до нашия за твое учудване, като е малко по-мек заради руското влияние.Републиката се нарича Татарстан,само и само да не е ***.В последните си изследвания някои руски археолози пишат находките като Български,а не Татарски.Колкото и да криеш истината, тя се появява рано или късно, но ти можеш да отидеш в Кюрдистан да им обясниш те какъв език имат

19

Анонимен

преди 13 години

Да, ама това дето го пише Атила, като махнем за терористите е истина. Защото Киевска Рус е мн. преди другите рашки, а кой е бил там? След като хазарите завземат Фанагория, коя е столицата на Бат Баян? КИЕВ. Прочетете повечко. Джилки основава Волжска Б-а, но след векове. Няма чудно, че българи и украинци си приличат толкова. Вижте видът на един запорожки казак и един волжски българин - равенство. Но едните християни, другите мюсюлмани. Май не всички са приели исляма. И тия две групи твърде приличат на траките - такива каквито се смятат че са били по малкото сведения. Поне прическата една и съща, но защо не се среща у четвърти, пети и т.н. народи.Който разбере и обясни тая трако-българо-хуно-славянска история ще е истински гений. Май на четирите трябва да поставим равенство, но как е възможно?????

18

2011

преди 13 години

Кораб е "Булгария", а не "България".

17

mrazq_da_mrazq

преди 13 години

Абе Атила, от къде са всичките тия данни в този твой сайт, който си постнал, не казвам, че не е интересен, ама ти и твойте хора или наистина сте душевно болни или сте безсмъртни и бродите по земята, че знаете такива факти, които никой, никога не е чувал!

16

Турчин с фес

преди 13 години

Събирам доброволци да ходим да помагаме. Не се притеснявайте ако знаете само български, аз ще съм преводач, тамошните българи говорят много близък език до нашия :)

15

Анонимен

преди 13 години

До 13Щото ако не носи името България няма да е падне ако е самолет, няма да потъне ако е кораб и т.н.Кофти, че народа има народопсихология на бито куче и вместо в тоя момент да покаже съчувствие към близките на загиналите, което е най-правилното нещо, намесва политика, името на България с отрицателен знак и пр. простотии.

14

Анонимен

преди 13 години

@ Big Bad WolfКъде намеси пак Бойко като има човешка трагедия на десетки километри от България... ***...

13

страдания и жертви!

преди 13 години

За съжаление, всичко, което носи името "България", води до катастрофи, страдания и жертви!

12

Анонимен

преди 13 години

Атила-манила, пий си хапчетата бе момче, виж кви ги блещиш, като пропуснеш.