53

До 52

преди 12 години

Шом Миро е казАл, начи го е вързАл. Щом е казАл, че полвинта пшеница е прибрана, начи или в Добруджа не сеят жито или добива там ше е около 50-100 кг/декар...Сеа казваш жътвата у Добруджа е почнАла *** тя не мой да се мери с предизборни кампании...Требвало е да избърза шот нема кой да я чака. Жътвата требе се съобразява с Министърот а не той с нея.

52

mitrofan

преди 12 години

И как върза баланса бе некадърник,като жътвата в добруджа едва в събота започна или цената пак ви е висока.складовите бази са още празни не лъжете хората

51

Анонимен

преди 12 години

Ако знаете в Бг какви *** ядете ще се самоубиете на мига.А криза няма да има защото НИКОЙ няма да изнася зърно от Бг.Миналата година изрезаха износителите като не и възстановиха ДДС-то.Тази година и на колене да се молят НИКОЙ НЯМА ДА ИЗНАСЯ.Производителите ще трябва да свалят ЯКО цената.Мелниците като разберат каква е играта ще започнат да купуват ден за ден ицените ще се сринат.Производителите ще го закъсат с кеш-а и тогава на Боко ще му се спече ***.Стачки и шут на Тиквта в задн

50

мърша

преди 12 години

герб не герб бсп не бсп това е друга тема но по - слаб , крадлив и лъжлив министър от миро мършата не сме имали ако и тоя като не са на власт герб не влезе в затвора значи никога бивш министър няма да влезе

49

много добре

преди 12 години

Това че криза няма да има разбрахме, но хубав хляб ще имали, защото през последните години хляба става все по-некачествен, незнам какво слагат,но в тези жеги ако остане хляба за другия ден този хляб не се яде, трябва да го съхраняваме в хладилник. Какво стана със стандарта, защо в магазините продават ментета, няма нищо истенско, няма хубав хляб,няма чисто сирене от мляко, няма кисело мляко от мляко,няма колбаси само от месо и до кога ще произвеждат ***,защо не ги забранят.

48

Pеалист

преди 12 години

До ТомасПич нещо с хапчетата май си го закършил......

47

Анонимен

преди 12 години

a taka da ima da iznqsqme prez rumuniq za nekvi smeshni pari posle hlqba bil skup.. i oshte she poskupne nishto che imame golqm zapas

46

Анонимен

преди 12 години

нали знаете - комунистите са най-добри в лъженето и краденето или в краденето и лъженето.в убиването също!много поздрави на авджи гоце

45

Хладен бриз

преди 12 години

Оставете хората да жънат в тая жега така или иначе , до комунистите Вие със сърп някога жънали сте опитай декар и пак ще си поговорим за идеология ? Зърното прекупвачите го купуват като "фуражно" за да смъкнат цената а не че наистина е фуражно ... то за това тая държава отива на майната си но това е друга история

44

Томас

преди 12 години

40западната идеология не е моята - имало повече - ти изработил ли си нещо от това повече? Собственика на това повече може да пожелае да го продаде на по-добра цена. И то не на теб.

43

Томас

преди 12 години

37брей построеното от соца - сигурно в страни където не е имало "соц" не е строено. Да, днешната чалга не е по-добра - предстоят много кофти дни - такива, за каквито дори не сте мислили.

42

Анонимен

преди 12 години

И кой ще го консумира този хляб, като дори от фалиралата Гърция не искат да се връщат в "цветущата" България! Явно Миро е разчелбаланса само за гербери!

41

Анонимен

преди 12 години

Браво Миро! Сега купонна система няма ли да въведеш, за да не нарушим баланса! Гледам един *** гербар дори писал, че много ядат хората:) Три пъти било много!

40

Анонимен

преди 12 години

36-Язък ти за англоезичното никче:) Ми нали това е невидимата ръка на пазара бе ***! Не го е измислил Маркс:))))) Щом има повече, трябвало цената да пада:))) Вие и вашите идеологии не знаете, че и комунистическите обсъдате:)

39

Анонимен

преди 12 години

Тези, дето слагат минуси на номер 15, да обяснят кога България е имала зърнена криза, освен по време на война и при управлението на БСП 95-та година!

38

Гацо от Челопек

преди 12 години

Понеже селския- Миро Мазния не уточнява, не разбрах, 2 мил. тона какво зърно- Стара планина или гадно, за изхранване на кравите на неговия ментор- Зоров, то че сме си прости тоя край, признаам, и бая требва да ни се пояснява?

37

Анонимен

преди 12 години

35 - Ауууу! Пък сега чалгата колко е възпитателна:) ти намери пари да боядисаш сега само построеното от соца и тогава плямпай:)) Защото сега и Булгартабак ще пордадете, за да натъпчите тумбасите:)) 20 години вече демокрацията само яде от соца:) Дори Боко още събера дългове и то к отстъпко от по 70%:))))

36

Томас

преди 12 години

Вие, които искате цените да падат - на какво основание искате цените да падат? Отивайте и обработвайте земя като искате да падат - но повечето от вас смята земеделието за срамна работа и после искат да е евтино, защото всички искате поне 3 пъти да ядете дневено.

35

Томас

преди 12 години

5като е била толкова хубава държавата - що се срина? Защо навсякъде по света комунизма се срина - ето - комунизма възпитаваше едни хора, които мислят главно за плюскане - кради докато си жив, яж пий - пълни атеисти. Остави една унищожена и тотално деградирала нация - начия, отдалечена от Бог, без ценности, без морал - хора, които живееха предимно за земни неща, за имоти, пари - ей това остави комунизма, комунистически сатанински строй унищожи духовността на народа, както и турците не направиха комунистическите *** дадоха македония, и дори са били готови напълно да унищожат България като ни направят част от югославия и за целта са унищожавали историята ни. Ей това оставиха комунистическите ***. И всичко това се правеше зад фасада от уж добро един бездуховен народ, обречен на провал ето това извърши комунизма.

34

Анонимен

преди 12 години

Миро вече така ли казва на неговите мутри да вдигат цените! милиционерите ги научиха с парили да си говорят:)