9

До посолство на UK

преди 12 години

Като обиждаш чужда нация, обиждаш и себе си и собствената си нация. Моля британското посолство осъди този човек, който се крие под номер 5.

8

по нашенски

преди 12 години

Подслушванията обичайна практика в News of the World и У НАС....

7

Анонимен

преди 12 години

На Цецо хобито нещо не го харесват у английско.

6

Мара Умната

преди 12 години

не е по темата :-) искам само да кажа на Гошо, че съм му голяма почитателка :-))) ... а и за да съм в унисон с прогнозата за времето ... направо съм му гореща почитателка :-)))

5

Англо-прасета!

преди 12 години

Английската нация =сбирщина от *** и прасета винаги е забъркана в простотии, изродщини и пиянстване!!!т.ч. това хич не ме учудва :)

4

До 1

преди 12 години

Много си зле брато. Великобритания е майката на жълтите вестници. Нали през 1997 г. катастрофата, при която почина принцеса Даяна, беше предизвикана от фотографи на разни жълтурски вестници (т.нар. папараци). Разликата там, че вестниците могат да бъдат съдени за всяка една статия. Затова и се налага дори да подслушват телефони, за да се добират до реални клюки, а не да ги измислят докато си пият кафето.

3

Анонимен

преди 12 години

Влезте в серизна медия и прочетете какво всъщност е станало.A на dnes.bg мога да кажа - засрамете се!С прикриването на истината ставате съучастници.И ако пред съвестта си сте "чисти" (т.е. я лъжете), то Бог не можете да излъжете.Ще отговаряте пред Него един ден.Ще отговарята за всичко.И за това, че с ваша помощ се разсипва България.

2

ЧЕНГЕ

преди 12 години

А България може да изчезне , но жълтите вестници-никога!!! Разните му дачковци, патрашкоци се мислят за безсмъртни!!!!

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Аз не знаех,че и на...острова има жълта преса,чак сега...разбрах;дано да са...меки и да стват за...задни нужди,че албионците да не се...минават.