27

Случаен Минувач

преди 12 години

Кметовете от Марица и Родопи са за затвора, а не за втори мандат.

26

Червени мекерета

преди 12 години

само тези градове които са изброени ли са ви останали бе,ами това е една изключително радостна новина,вие сте станали за "Червената книга" там са посочени породите на животните които са на изчезване,браво Б-я вече ще може да заприлича на европейска държава.

25

Анонимен

преди 12 години

Свинаря Гергов иска да вкара всички в ***.

24

Анонимен

преди 12 години

Ех какво ДДС се лапаше по негово време в НАП.

23

Анонимен

преди 12 години

ха ха ха БСП и кмет ....!!!!!!!!Питайте първо Бойко бе?Може ли бе Бойко.?Бойко казва НЕ..И ние също

22

баш пловдивчанин

преди 12 години

До "пловдивчанин" - 12:Първо ти не си никакъв пловдивчанин, а си един скапан ***. И второ, не си българин, не си тракиец, не си и славянин, ти си един ***. Най-обикновен ***.

21

Болатор за 12

преди 12 години

Аве ***? да не са градили древните траки и другите българо-славянски племена държамата, за да я разпарчосате сега пък вие? то един ли е? Стига сте прекроявали картата на земята, че писвате! Разделете България и ще живеет в ада наред! Искате ли тая земя дето сте алчни за нея да потъне под океана до 24 часа, до върховете на планините и отгоре? Спрете да рушите България, че ви и майчиците клети, зарад вас! Да не прокълнете майките си? Не се *** с България!

20

до 18

преди 12 години

Я поклонниците на "мъжеловската религия" да не се изказват за неща , които не ги засягат!

19

Георги Гергов

преди 12 години

Накратко поне 3 кандидати са слуги на Гергов - Свинаря Слявчо, тарикатът-социалист и Дани *** и другия зам.кмет дето най-вероятно го пускат само да сипе компромати.Идеята е да се играе за балотаж където всички сили на Свинаря да се изсипят зад най-добре представилия се негов слуга. Лошото е, че от другата страна е също корумпирана *** - Тотев. Абе Пловдив отива на майната )))

18

Анонимен

преди 12 години

До номер 12, пловдивчанин:скомляк, докато на тази земя има жив макар и един павликянин, бил той в България или в Банат, Пловдив ще е български. Много се разпуснахте и ще се наложи да ви свием скоро време сармите, гиди турци нерязани!

17

Анонимен

преди 12 години

ужасна снимка :D

16

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

TAQ DA NE E KARMA4KATA NA STANI6EVOTO BEBE?

15

Анонимен

преди 12 години

Областният управител и лидер на ГЕРБ-Пловдив Иван Тотев, носеше на *** в Столипиново торбите с парите и те гласуваха за ГЕРБ.Ако стане кмет, ще докара софийския *** на площада в Пловдив.

14

Анонимен

преди 12 години

Гърмен, Карнобат, Елена, Полски Тръмбеш, Сухиндол, Невестино, Брацигово, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Родопи, Искър, Летница, Лъки, Марица, Горна малина, Мъглиж, Николаево, Гурково, Опан, Ивайловград, Болярово, Стралджа и Тунджа.... МАЛЕЕЕЕ ВСЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ...БОЖЕ ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХА....ВСЕ ТОВА ДА СА ВИ ЦЕЛИТЕ :)))

13

Разпад на България?

преди 12 години

До 8 въпреки,че ме обиждаш съм почти съгласен с тебе. Разпада на България минава през излизане (изключване) от ЕС и НАТО. след това вариантите са няколко. Но не мисля че ще е разделена между Турция или Русия или поне не само между тях. Да не забравяме македонизма. Макар и да изглежда смешна Македония не е за подценяване. Ще има и *** анклави.

12

пловдивчанин

преди 12 години

Пловдив ще бъде столицата на бъдещата Република Тракия, която ще включва и трите части на разделена и поробена тракийска земя и ще има широк излаз към Средиземноморието и Черноморието. Отново след около 2100 години тракийският нарос ще има самостоятелна и независима държава

11

Калин

преди 12 години

партията вдига .. *** одобряват .. комуни - роми са позитанци и на смрад до докарват.

10

Bai Vasko

преди 12 години

Успех! След Варна е време и Пловдив да стане червен.

9

Бай Цало

преди 12 години

След изборите Гошко ще се смееш ама като малко дете кога се е насрало.

8

за 6ти кратунчото

преди 12 години

Няма да се разпадне, а ще бъде извадена от ЕС и разделена м/у поробителите ни - русия и турция. На губерния и вилает, както е било според Санстефанският мирНачело на губернията ще е бъдещият безработен Гоце. Начело на вилаета, то се знае доги хидрото.....честит ви ***