33

Анонимен

преди 12 години

Кога ли ще се спука и този маркетингов балон...

32

До 32

преди 12 години

Ами като нямаш грам фантазия,кой ти е виновен!

31

Chikatilo

преди 12 години

НАЙ-Тъпия филм, книга и актьор...не знам как на хората може да им хареса подобно нещо?!

30

do #30

преди 12 години

явно 1 мисли, че ХП е виновен за комплексарския си живот.

29

аз

преди 12 години

изчел съм книгите 3 пъти, изгледал съм филмите също толкова. фен съм им, кефят ме и с удоволствие ще платя 20тина лева да видя финала на филма в някой киносалон, а после ще похарча и 200-300 лева за да си купя колекцията на блу-рей или дивиди. разликата между мен и някой който ме нарича *** е това че не ми е нужно да окачествявам други с нещо лошо за да се чувствам по-малко жалък и да се самозалъгвам. търсете причините за жалкия си, сив и скучен живот някъде другаде, не е виновен Х.П. ;)

28

до ева #7

преди 12 години

и аз нито съм те виждал как изглеждаш, нито те познавам но съм сигурен, че си куха лейка. :))

27

Анонимен

преди 12 години

Чакаме The Hobbit ...

26

gft

преди 12 години

@24а ние умните вижте ни колко сме добре, направо летим.както и да е, не съм фен на хари "наркомана" потхед, ама като видя, такъв коментар, как всички останали са "прости", не мога да го подмина така.хората просто се радват на нешо, ти като не можеш, хейтвай си си, по форумите.

25

бат Миро

преди 12 години

Как се наредиха като аптекарски шишета за снимката :) Аз като четящ фантастика и фентъзи пробвах да прочета и тези книги, ама нещо..... съм закъснял с 15-на години. Това си е за деца - и то не написано много добре.

24

Хуймияни

преди 12 години

Пореден пример за това ,как една простотия завладява умовете на глупавите хорица,а че и пари се правят от нея!

23

Анонимен

преди 12 години

"нито съм го чела, но е тъпо" - е най-обичам дървения български философ, който не вижда по-далеч от носа си, няма представа от нищо, но да оплюва най-умее...Злобарчета, залавяйте се за работа! Оплювайки другите, вашите мизерни животи няма да станат по-хубави!

22

психолог

преди 12 години

Хапи Потър подбужда към хомосексуализъм!

21

4efo

преди 12 години

До 19: прав си,че има много по-добри произведения,което не прави този филм автоматично -лош,слаб.Лично на мен това,че са се събрали хора да споделят позитивизъм ми харесва.

20

redordead

преди 12 години

долния коментар е мой, до Чефо

19

4efo

преди 12 години

литературата, както и музиката са изкуства, както има фелини, моцарт и достоевески, така има и хари потър, чалга и...хари потър или там някви чиклит ***...идеята ми е, че нещо, когато е масово (четат го всички е метрото) не значи, че е качествено...Ако говорим за този вид литература, фантастика, фентъзи има далеч по-добри прозиведения, които просто не се рекламират по-този начин...

18

ian bibian

преди 12 години

hari potar e boza.

17

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми на едрокалибрения патлак!

16

4efo

преди 12 години

Да съпоставяш слушането на чалга с четенето на книга, само по себе си е нелепо.Американското кино било ***,а руското не е-така ли?Защо винаги трябва да се делите по такъв *** критерии?Киното е изкуство,а филмът може да бъде добър и лош.

15

Анонимен

преди 12 години

Магьосникът порасна...АМА АКЪЛА НЕ МУ ДОИДЕ И *** ПОРАСНАХА И СЕ РАЗМНОЖАВАТ ПРИ ТОВА ,ЗА ЖАЛОСТ.

14

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ КОИТО СЕ 4УСТВА *** ИЛИ *** ДА ПОСЕТИ КИНОСАЛОНИТЕ ЗА ДА ВИДИ СВОЯ ЛЮБИМ ***- ГЕРОИ .ЗА ЖАЛОСТ И В БЪЛГАРИЯ СА ДОСТА *** ПОКЛОННИЦИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИИ.