34

Анонимен

преди 12 години

Явно някой не разбира от огнестрелни.Я ми кажете оръжията на ловците как не им гърмят като гилзите им са от картон?Ами старите кремъклийки директно са слагали барута в цевта. Проблем може да има само ако са за автоматично оръжие и то няма да гръмне ами ще изкриви гилзата при зареждане и ще се получи засечка.Чудя се само как не са ги намерили *** първи че бая олово и месинг има за издаване. А да плашите хората по време на летния сезон не ви прави чест заради някакви левчета за статия.

33

ves666

преди 12 години

eh,jalko kolko depytati mojega da si zaminat ,.....

32

Анонимен

преди 12 години

патроните са за снайпер Драгунов...мисля че стават и за картечница

31

velofan

преди 12 години

Всеки, който е бил в казармата и е стрелял с автомат "Калашников", ще забележи, че патроните от снимката не са за АК 47, а за пушка, вероятно "Манлихер"...

30

glavatar

преди 12 години

Патроните са си много хубави и са си годни,видях ги..

29

Анонимен

преди 12 години

Патроните са негодни....... и при евентуален опит да бъдат използвани оръжието може да гръмне в ръцете на стрелеца......- С КАКЪВ АКЪЛ ГО ПИШЕТЕ ТОВА? КОГАТО СА "НЕГОДНИ" НЯМА ДА ГРЪМНАТ, А АКО ГРЪМНАТ - ТОВА СИ Е КЪСМЕТ ....

28

golemi razbira4i ste

преди 12 години

gilza + kur6um = patron ! Na snimkata tova sa patroni , mnogo e pravilno zaglavieto !

27

do glupaka 15

преди 12 години

i vsi4ki , koito sa mu slojili + ! Tova na snimkata sa to4no PATRONI , a kur6um e olovnata 4ait ili tazi , koiato se izstrelva ! GLUPAK !

26

Анонимен

преди 12 години

Мега *** сте ор Днес.бг дано някой хакер ви затрие *** ***

25

az

преди 12 години

tova sa gilzi i patroni ot KARTE4NICA-PK

24

Гилзата

преди 12 години

Тая статия да не я е писал самия мъж от Чистотата, който е намерил куршумите?

23

Анонимен

преди 12 години

mai kretena si ti zashtoto tova sa si tochno patroni - kurshum i gilza

22

Стар пантоф

преди 12 години

Тези патрони на снимката не са от АК. Гилзите са цилиндрични, а не конични. Вероятно са за някаква карабина или картечница, но не тази на Калашников.

21

Анонимен

преди 12 години

Тия пък доже ги броили!

20

БГ Съдия

преди 12 години

Дойде Цецо и патроните на разбойниците взеха да корозират.

19

голяма работа

преди 12 години

Чудо голямо, някоя баба ги е хвърлила след като дядото е починал. И аз навремето така наслядих някакви патрони и части от пушки от дядо ми останали от войната и аз така ги увих в една торба и ги метнах в един канал покрай пътя. Няма да седя в ареста, заради някакви такива глупости я. И нищо друго не може да се направи, защото ако отида в полицията с тях и кой знае колко кофи с мастило ще изпиша.

18

Анонимен

преди 12 години

"Патроните са негодни за употреба и при евентуален опит да бъдат използвани оръжието може да гръмне в ръцете на стрелеца."Обикновено оръжието гърми точно в ръцете на стрелеца. Аз до сега не съм виждал оръжие да гърми без да го държи някой.

17

Анонимен

преди 12 години

*** *** да си *** неграмотните *** в аналното отверстие....DNES.BG- протурска медия!

16

Lo_Ridah

преди 12 години

Химна на солниците:"... сто патрона ще ти вкарам..."

15

НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛЯ

преди 12 години

Абе *** скапани, вий правите ли разлика между патрон и куршум бе, неграмотници????? Иначе на хората постингите триете, че и БАН им слагате, ама аз *** майни, такъв БАН, ще ви сложа, че ровите в кофите за ***, където ви е мястото, дебилни ***!!!! Коя *** майка ви е раждали такива имбецилни *** бе, вие сте резил за БГ журналистиката, как ви назначават, не ви ли гледат да имате поне по 2 пипе в главата, или некво прихо, то вие сте извънредно прости хора бе, да ви *** в устите