414

Анонимен

преди 11 години

До Боко За съжаление става точно така!И аз съм в същото положение-купих врати на блока и си поисках парите и сега се канят да ме гонят!

413

Анонимен

преди 12 години

Димов - 357Аз съм в САЩ и искам да ти кажа, че и тука, в страната, която най-много защитава частната собственост, законите не виждат нищо противоконституционно в това 1. да се отчуждава в обществен интерес (с адекватно обещетение); 2 - да се създават регулации и зониране, които да определят какво и колко може да се строи в имотите и 3. - да се отнема собствеността на тези, които не я поддържат или не си плащат данъците.

412

добре

преди 12 години

добре,но при определени обстоятелства ,иначе е смешка това ...........може ли някой да си направи гавра с някой добър съсед.......като нищо..просто да пробват :)

411

!

преди 12 години

Въй- проблем! Вчера ми дойдоха гости в апартамента- с все коне и каруца- ще ме изгонят комшите!

410

Анонимен

преди 12 години

Продаде го на безценица, *** направиха *** от входа за 1 седмица. Аз се изнесох но в момента там живеят вече 3 *** семейства и всички останали апартаменти взети заедно не струват колкото един на нормално място в нормална панелка. Сещам се какво ще настане в милата татковина.

409

Анонимен

преди 12 години

Бях на квартира в Бургас М. Рудник, панелка. Покрива протече, никой не си плащаше за ремонт, някой не плащаха за асансьора и един комшия плати за ремонта на покрива и асансьора. После направи събрание да си събере парите но ядец. После пак опита но нищо, отиде в кметството но ядец, нищо. После приеха новия закон, не този предишния и *** официално го предупредиха, че ако не ги остави на мира ще гласуват и ще го изгонят от блока. Човека си продаде апартамента на едни мазни *** с 8 деца ..

408

Боко

преди 12 години

Нека да гласуват закон за изселването на ромите от границите на Република България!

407

човек

преди 12 години

а ако половината от входа са роднини какво правимда не се чувстваш добре в дома синямам думи от депутатиа къде е контрола на домоуправители и общо събрание

406

татето

преди 12 години

410, и ти си пълен ***. Прочети повече за "нарушаване на обществения ред" и се възползвай от правата си, вместо да подкрепяш някакви измислени закони, които много лесно могат да се изманипулират да са в полза на богатите и силните.

405

тате

преди 12 години

Мамо (409), ми вика се полицията. Нали проституцията е незаконна?*** измисления закон! Ами ако съм мутра, която бутне по 200 лв на калпак (или 75% от тези калпаци) в някой блок да изгонят някого, какво правим?

404

filomena grimaldi

преди 12 години

be to taka stava. se ewime, rewavame, podpisvame i gonim sobstvenikat ot li4niqt mu dom. breiiiiiiiiiii, kakvi umnici sa tezi deto gi izmislqt vse absurdi i si 4ewat tawacite i ezicite ot skuka po stolovete. duhaite supata. ako ima nqkoi individ , koito dosazda to si ima drugi merki za nakazvane.

403

Подкрепям!

преди 12 години

Лъчезар Тошев да чете повече! В някои държави, и без да те гонят съседите, ако не можеш да поддържаш жилището си, вкл. и общите части /вноските за поддръжка на фасадата/, губиш това жилище /но получаваш паричната му равностойност/ и се заселваш в квартал, в който ще можеш да поддържаш задължителния стандарт.А у нас? Ако един *** дъни денонощно чалга, разбира се, останалите трябва да могат да го "шутират", ако вече са изчерпали всички учтиви средства, апелирайки към него да не ги подлудява.

402

мама

преди 12 години

Какво се прави,ако "наемателки" от провинцията са момичета на повикване и един апартамент е превърнат в публичен дом?Собственикът е в чужбина.

401

еее

преди 12 години

еее

400

Анонимен

преди 12 години

За тези, които пишат, че могат да правят каквото си искат в тяхното жилище - в случай, че не знаете, във всеки град има Наредба за обществения ред. Ако искаш да се забавляваш в шумна компания - ОК, има си увеселителни заведения. Ама бай *** не може да си плати и мисли, че има правото да събере пиянската си тайфа и да тероризира през нощта цял квартал. И недоспалият и изнервен лекар, шофьор или който и да е друг, от който зависи човешкият живот отива на работа неадекватен, трябва да търпи? Не !

399

Коки

преди 12 години

До Хехе И какви хора пишат тук уважаеми ??? И кое точно те отличава от тях ???

398

Ирката

преди 12 години

Да си представим за момент възрастен човек, който не може да се грижи за себе си, да чисти домът си, да изхвърля *** си и т.н и от другата страна съседите, на които им е писнало този "бардак" и миризма !!! Е, редно ли е да изхвърлим човека на улицата само защото няма кой да се грижи за него ??? Няма кой да окъпе ??? Страмота !!! И тъжно !!!!

397

Батката

преди 12 години

Ами, много хубаво !!! Сега всеки, който ти е крив можеш да му духнеш под опашката !!! Само настройваш бабите комшийки и е аут !!! Бравос на депутатитеее...толкоз важни решения имат да взимат, а гледай какви закони приемат :)

396

Хехе

преди 12 години

Толкова много коментари от рода : "Ааа не могат да ме гонят. как така ще ми вземат жилището? ..." и пр. , издават 1. Абсолютно непознаване на законите и 2. Хора които явно ги е страх да не бъдат изгонени!Хората ,които не правят проблеми и живеят нормално НЕ се притесняват от този познат от доста години член от закона.В този ред на мисли си представям какви хора пишат мнения тук...

395

Анонимен

преди 12 години

Добре де,съгласявам се,че има такива случаи.А нима няма законови начини досега да се въздейства на подобни хулигани???Има.Но целта на тази поправка е съвсем друга:Удар върху собствеността на гражданите,удар върху тяхното последно убежище-единственият им дом!