32

УЪ

преди 12 години

ДАЙТЕ ХЕРОИНА НА *** ДА СИ ГО ИЗБОЦКАТ !ИЛИ... ГО УНИЩОЖЕТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРЕД НАРОДА...А НЕ ПАК ДА ГО ПРОДАВАТЕ ....МАФИАНИ С МАФИАНИ!

31

Родител

преди 12 години

ДА, Я кажете за марихуианата наистина, защото имам двама сина на по 20 и 23 години, да са ми живи и драви, но за съжаление идвмата са с условни присъди за притежание. Немога да спя когато са навънка защото следващия път когато някои полицай реши да ги обискира ей-така, ще бъдат ефективно затворени :( :( Те не са ПРЕСТЪПНИЦИ просто са потребители

30

Анонимен

преди 12 години

Доживотна за хероин би решила проблема, а не да пълним затворите с децата ни които си живеят тяхния живот по тяхното времи и просто си пушат трева а не се напиват като животни и не нападат хората по улицата !!

29

нев

преди 12 години

тея лакоми хасковлии неим стигат цигарите и алкохола а вече се връзват и на наркотици . Тука обаче лабаво няма а и колко са глупави да памъкнат цялото семейство.

28

Кирил Софийски

преди 12 години

Единственно *** са на далавера.Ако бяха минали ,щяха да искарат някои лев.Сега като ги хванаха ,държавата им поема издръжката за известно време а и здравните.Кофти че ги натопиха с петдесете кила. Тоест станаха курбан за да могат да минат големите пратки , докато балъците се борят с манговците и се радват ,че са хванали.А иначе лошо няма!Хубаво е колкото и когато наркотик да хванат! Спор няма, наркотика е гадория, но пък е хранилка за мнозина добре облечени бизнесмени в България!

27

are a

преди 12 години

леле това за 1 ден! смятай колко минава за 1 месец или седмица? или не са си платили тея навреме или просто са имали касмет митничарите :)

26

Анонимен

преди 12 години

Аееее и изпращача ше найдите дет е извън страната и поръчителя ше найдете па дет е извън стрънътъ...Леко ше оцапате гащите от напъни...Ае сеа полицията ни станъ и международнЪ

25

АЙДЕ НА ПИ АР-А

преди 12 години

ИЗБОРИ ИДВАТ ТРЯБВА МАЛКО ПИ АР ИЗМИСЛЕН ДА ИМА. И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ ХВАНАТ НЕ 50 А 350 КИЛА АМА ОТ ТЕЯ ДЕТО ВЕЧЕ САГИ ХВАНАЛИ :)КОЙТО ИСКА ДА МУ ВЕРВА НА БОРИСОВ АМА АЗ ОЩЕ ПОМНЯ КАК БОМБАТА ГРЪМНА ПРЕД ГАЛЕРИЯ.

24

ДАВАМ ,....АКЪЛ

преди 12 години

....Съдиите знаят ....всичко ,питайте тях ,дрУгари от МВР!

23

Анонимен

преди 12 години

поръчителя просто е решил да се отърве от мулетата ,хероина ще си отиде по предназначение,а медиите само ще ни будалкат.

22

ЧЕРВЕНАТА КНИГА

преди 12 години

*** СА ЗАЩИТЕН ВИД В БГ ....?

21

м

преди 12 години

Двата мерцедеса били на ***. Даже и *** взеха да забогатяват по нечестен начин. Смятаме ги за глупави, а те виж само какви акъли имали. Напаст голяма са *** и нямат спирка.

20

топло

преди 12 години

.....МВР ,търси поръчителя...?НАГОРЕ ,НАГОРЕ Е ...ЧАК ДО СЪДИИТЕ !

19

Пора

преди 12 години

За пренасяне на такива количества хероин присъдата трябва да е доживотна и без право на обжалване !

18

kk

преди 12 години

Боже,какво доживяхме!!!Тошко крадеца да дава интервюта!!!Какви кадри КАДРУВАТ в митниците,какво чудо!За този си мислех,че е вън от системата от преди 10 години!Но и ГРОБ не може без КОРУМПЕТАТА!!!"Няма контрабанда"!Дянков,на кой ги разправяш тия "шменти-капели"?С Бойко в "устата ли си плюете"?

17

:-)))))))

преди 12 години

nqma zna4enie dali e po signal,vajno e 4e sa hvanati. tova sa glasovete za kostov na edna *** mahala.

16

дядо

преди 12 години

не си платиха митническия рекет и ги "заловиха" или не ритат мачле

15

Анонимен

преди 12 години

"100 кила ракия давам" хлъц

14

Анонимен

преди 12 години

be na kvi se praqt teq,na golemi sledovateli,pak po signal e stanalo ina4e 6a mi namerqt kyra

13

100 кила

преди 12 години

'50 кила'??? Пффф, тези от Dnes.bg влизат в първата квартална кръчма, и когото докопат най-трезвен му дават пише статии...