10

Велчев

преди 12 години

Г-н Велчев,не се притеснявайте: решението на ВКС и софийските съдилища да не изберат делегати, които да участвуват в избора на нови представители на съдийската гилдия във ВСС, няма да има сериозни последствия, защото в другите области такива събрания са проведени, делегати са избрани, следователно Общо събрание на делегатите ще има и то ще бъде законно. Така че основания за притеснение няма. Да се притеснява проф.Л.Груев, че изстрелът на ВКС излезе халосен. И съдийките от СГС и САС.

9

Магистрат

преди 12 години

Г-н Велчев, това, което се случи решението на ВКС и софийските съдилища да не изберат делегати, които да участвуват в избора на нови представители на съдийската гилдия във ВСС, няма да има сериозни последствия, защото в другите области такива събрания са проведени, делегати са избрани, следователно Общо събрание на делегатите ще има и то ще бъде законно. Що се касае до оставките на Захарова и Костова: Те са избрани от Общото събрание на съдиите, за да представляват интересите на тази гилдия във ВСС. Щом са се съгласили, като такива са длъжни да носят тази отговорност. И какво излезе: когато нещата не стават така, както те искат, веднага подават оставки? Това е бягство от отговорност... Що се отнася до ССБ: Там се вземат и оповестяват решения в много тесен кръг. Тези мнения не се обсъждат широко с членуващите в ССБ и особено със съдиите извън Съюза. Стана скандалът с ВСС, излезе Н.Куцкова, дръпна едно слово, обиколи няколко телевизии и дотук. Няма я широката обществена подкрепа от съдиите в регионите на страната. Сам се убеждавате,че Общо събрание на съдиите ще има.

8

Йордан

преди 12 години

Господин Велчев да не се прави на две и половина. Защо съдиите не искат да излъчат депутати за общото събрание - ами това си е бойкот на ВСС. ВСС се е капсулирал в себе си и освен своите собствени проблеми не се занимава с тези в системата.Съдебната система систематично е подложена на критики /основателни или не/ и няма кой да защити труда на служещите там. Защото дори и да има черни овце - болшинството от служителите съвестно изпълняват... още задълженията си и мълчаливо преглъщат обидите

7

Анонимен

преди 12 години

А хората се надяваха на тоя корумпиран алкохолик, че ще свършио нещо и ще вкарай някой в панделата....ама явно той взема пари за да.....се притеснява..

6

ПАРИТЕ,

преди 12 години

КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ?...НАУЧИХА СЕ В СЪД. СИСТЕМА НА СТРАШНО МНОГО ПАРИ ЗА 22Г., И СЕГА КАК ЩЕ ГИ НАУЧИМ ,...НА НОРМАЛНИ ЗАПЛАЪИ ,...КАК? ВСИЧКИ СА ЗА *** !

5

алооо,

преди 12 години

...ЦИРКАДЖИИ ,...ОПРАВЯЙТЕ СЕ ,...ДОЙДЕ ВИ КРАЯТ!

4

Кольо

преди 12 години

Този левент с удохотворената физиономия от снимката изразява тревогите на Руското посолство, че от американското са им приготвили карти за почивка в слъчевия курорт Гуантанамо, остров Куба.П.С. Никога повече комунисти на васт. АМИН!!!

3

Анонимен

преди 12 години

Чакат Гоце да ги назначи...

2

горкият

преди 12 години

Този главен прокурор много притеснителен ще дойде...все се притеснява за нещо,вместо да вземе работа да свърши.

1

Анонимен

преди 12 години

Toя смок сигурно пак е пиян.