189

Анонимен

преди 12 години

и да не стане да си направят накрая та*шак и да се направят на обидени и да релат:"Айде стига сме ви мъчили, ограбвали и подтискали - и ние сме хора! От утре сте свободни от нашия газ! Спираме доставките, неустойки нема да ви търсиме, и вие от нас, всеки по пътя си - бъдете здрави, братушки!"И тогава вашто чудо - та ничие! Тогава да видите зимата, дето ей я след 3 месеца, как ще попипват мозъците диверсифицираните си радиатори, ше се изтепате за пернишки печки... :LOL:

188

до 179 - Метан

преди 12 години

ЕВАЛАРКА!!Така и никой от разпенявените русофоби не можа да обясни, когато се откажем от руския газ, а според тях трябва ВЕДНАГА!, от къде ВЕДНАГА ще тръгне алтернативен такъв?Защото то ДРУГ ОКОЛО НАС НЯМА, бре тикви! То ако искате, може и от американското посолство да го купувате, ама пак ще е РУСКИ! Само дето на американците комисионните ще ви се видят като тока от техния ТЕЦ в Гълъбово...Не ртазбрахте ли, че НАБУКО е само НАБЪЛБУКО, шистите са ШИТ за ***, а газ САМО ОТ РУСИЯ, ЗА СЕГА!

187

до кретена

преди 12 години

не е по опасно от Атомна Централа

186

с.

преди 12 години

Никой не отрича,че руснаците си имат предостатъчно природни ресурси и богатства и съответно правото им да извличат полза от тях!Въпросът е къде е нашият чисто български интерес и защо толкова години не се направи нищо за да имаме алтернативи на енергийните доставки!Защото сме енергийно зависими от Москва и те се възползват от това!Тия приказки за братушките и прочее са утопии за ***!Всеки си гледа интереса пичове!

185

хим

преди 12 години

Ще реват още тия руски олигарси! Искат да ни направят зависими! Нека нека! А дано станем малко по-самостоятелни! Стига сме близали д-та!

184

gtf

преди 12 години

Има алтернативи, но пък ние си имаме алчни ***, силно се съмнявам да има някво отражение в-у цената за крайния потребител. Хич не ме бърка от де ще вземаме газ - важо ми е да е евтин ...

183

ааа

преди 12 години

Те руснаците щото имат всичко, затова си мислят, че могат да извиват ръце и да изнудват тези, които нямат. Е сори, братушки, ама има алтернативи, които няма да изнудват и ще ни третират като равноправни партньори. Да го дух***т братушките!

182

шист

преди 12 години

Хахахахахаха ахахахаха хахаха нямама търпение да обесим всички управници на площада краят е скоро

181

179

преди 12 години

Остави ги не им обяснявай, те ако искаха да научат нещо да отворят която и да е енциклопедия (независимо дали електронна или хартиена), учебник по География или каквото и да е и да прочетат там, че Русия има огромни (точно така е описано) запаси от газ, питейна вода, всякакви руди и минерали, злато, дървесина и каквото там му трябва на съвремения свят. А ние къде имаме една шепа земя сме на път да я унищожим и плюем другите, че извличат ползи от техните си ресурси, толкова е глупаво...

180

Метан

преди 12 години

А пък като почне да излиза шистовия газ - пей сърце! 300 години ще си имаме безплатен газ

179

164

преди 12 години

Патриоте моли се на всички Богове да не ни сполети това което се случи в Япония, че аз лично ти гарантирам, че в гъстозастроените квартали особено на големите градове няма да остане една тухла върху тухла, много хора няма да доживеят да видят дали какво ще стане с Белене и не на последно място явно никога не си ходил в Япония, та там тоалетните във влака имат повече електроника отколкото целият ти апартамент, хората не пестят от материали когато строят нещо и не подкупват архитекти.

178

Метан

преди 12 години

Като ви чета коментарите, се радвам! Освен, че всички разбираме от футбол, се оказва, че разбираме и от природен газ. Колко му е. Ще купуваме газ от Турция - нищо, че и те я купуват от Русия. Нима не знаете, че на дъното на Черно море има газопровод от Русия за Турция, наречен "Син поток" - същия трябваше да минава през България и ние да прибираме транзитните такси, но Иван Костов не даде. Е, що пък да не си направим едно газопроводче от Тексас до Трън - ей го къде е...

177

ааа

преди 12 години

Р.Овч. си рита столчето в момента. А дано!

176

Анонимен

преди 12 години

Pechelivshata Formula za Balgaria e ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA ...

175

173

преди 12 години

Аз не съм комунист, но съм анти добива на шистов газ в България и не заради друго ами защото в последните 2 месеца изчетох един куп доклади от чужди държави, разни проучвания на американци, французи, канадци и др., и като съпоставих някакви евентуални плюсове (въпреки, че трябва човек дълго да ги търси) и множеството минуси от тази безумна бих казала идея - реших сама за себе си, че това би нанесло огромна вреда на БГ като съотношение бих го изразила като 95:5 /вреда:полза/.

174

co4coop.co

преди 12 години

Videxme im dobroto 65 godini are stiga do tuk.

173

co4coop.co

преди 12 години

Vsi4ko koeto se pravi protiv ruskite interesi e dobro za BG razberete go tapi dolni ruskopijanski kopeltii varvete na p....ta si mai4ina svola4i .

172

Анонимен

преди 12 години

Монополисите са тези които искат газа да се получава от един доставчик а не да бъде доставят от няколко доставчика така че да не сме зависими от един манипулатор който ти извива ръцета с цени а тези са русофилите, и *** които не желаят доброто на БГ с кампании анти шистов газ...диверсификация е да имаш разнообразност на доставчици..

171

9689

преди 12 години

Дайте да оставим комунистите, ние потребителите нищо няма да спечелим.Цените няма да намалеят,ще спечелят монополистите иуправляващите.

170

Анонимен

преди 12 години

"...[шистов газ] в чиято перспектива Газпром не вярва." Сиреч в превод това означава че сигорност ще се опитат да саботират българското производство със техните палячовци русофилите тук в БГ...Затова комунистите толкова напират да си подадат "газа" и говорят против шистовия газ...обожават да бъде изчукан от руснаците