66

Анонимен

преди 12 години

Mnogo se radvam, che BG vliza v semeistvoto na Europe!!! tastlivi da sa badnite pokoleniq!

65

идеи

преди 12 години

Я по-добре един по един.

64

Анонимен

преди 12 години

ще влезем на два етапа ,ще излезем на един

63

ves666

преди 12 години

*** parvi posle drygite carvyli .

62

Анонимен

преди 12 години

Да за малко ви повервам т аз година полушенген догодина цял шенген баси тиквата за какви *** нии зеха тия герберасти

61

Sid

преди 12 години

И ще излезем на един етап, веднага след като на всеки ъгъл на европа се появи *** с кутия цигари в ръка марка "Гербмалл" и "Батборроо".

60

Еди коя си - до 42

преди 12 години

да, най-вероятно си прав... Ако трябва да съм честна малко ми е мъгла целият този Шенген още... май имаме прекалено много други проблеми... Подлезът на Подуене с подово отопление ми показа какво правят.. Подлез с подово отопление.. Сега живея в Лондон и тук уж дето са мн добре нямат подлези с подово отопление... Но .. ние си имаме.. не знам .. Лека вечер ;)

59

Анонимен

преди 12 години

Да,бе...Първо ще влезем в ШЕН.....после в ГЕН....!

58

Анонимен

преди 12 години

Дрън дрън ония нискоземлените нал категорично не на щът...Що пускате предизборни лъжи ?

57

любопитен

преди 12 години

А бе хем охраната по границата ни е перфектна,хем част от състава на гранична полиция се замогва...Как става това?

56

STANISEV

преди 12 години

CECO MOZE V. BUNDESTAGA.A AZ I MACH OT BUNDES LIGATA NE MOZAH DA GLEDAM

55

Dimitar

преди 12 години

до НФБв Шенгенските страни не са те спирали понеже си бил вече в Шенгенското пространство.Тук става въпрос да не те спират и на Българската границаИначе другото ето го казваш е правилно

54

някой

преди 12 години

"Приемането "на стъпки" се налага заради опасенията от евентуални проблеми с нелегалната имиграция по турската и гръцката и граници."Ха така! Дойдохме ли си на думата! Тюркийе. И на снимката е написано.Всъщност, ние трябва да се нагърбим със задачата да бъдем пъдарите на Европа.Самите турци не представляват проблем за нас. Те и сега си пътуват из Европа, най-вече тези, които живеят и работят в Германия. Но иранците не живеят в Европа, а пък имат безвизов режим. Пък и не само иранците.

53

НФБ

преди 12 години

и без шенген никога не са ме спирали за проверка в някоя ат шенгенските страни!Проблема е да спазваш правилата!Нашите объркват демокрацията с анархия!Пазиш чистота по улиците, не плюеш и не храчиш като мутра!говориш тихо не ръкомахаш като луд...има си правила и трябва да се спазват ...викаква чалга до дупка ....в къщи да пазиш тшина на съседите..ама българина не е свикнал на това !

52

filomena grimaldi

преди 12 години

wengen...e stapka v grewna posoka za bg.

51

Да ама друг път

преди 12 години

Тате каза, че ще ми купи колело ама друг път ..... та и ние в Шенген с това правителство ама друг път

50

Анонимен

преди 12 години

Shengen e sledvashtata stypka na precakvane na BG. Ot kak niama granici, zemedelcite ni faliraha, sled Shengen sofianci da se podgotviat da podmeniat "selianite" ot provinciata sys arabi ot blizkia Iztok. Togava vtorata djamia shte e fakt.Chestito!

49

платон

преди 12 години

Абе хора? Ние сме прецаквани от какви ли не народности, тас ек осите за един Шенген? Ако бяхме дарод, ан е дърлещи се хиени и с Шенген и без Шенген щяхме да сии оправи нещата. Ни турци, ни *** ни американци щяха да ни ***, ама то тоя зверилник дето се кара един с друг можеш ли да го промениш? - от 1100 г. е така насам. Влизането в Шенген е край на България. Но то толкова пъти са ни прецаквали? Докато допускаме да е така, така ще е. Разликата е,ч е хората много хора емигрираха.

48

ves666

преди 12 години

nai bednata darjava i nai dobria raboten narod go vkaraha v takava igra che katastrofata za balgaria shte bate prepalnena tozi pat za poreden pat ot darjavnite bivshinastoiasti predateli i izmennici i vsikakva dyga zadgranichna prezokeanska paplach.

47

Не искам!

преди 12 години

Аз не искам да ме приемат в Шенген! Минусите са толкова много за българския народ ,че само родоотстъпник би се радвал на това!