66

кирил

преди 5 години

изтеглете си парите от първа инвестиционна банка.

65

kiori

преди 12 години

vieste mn prosti be.kato celia ni prost narot.

64

Лили

преди 12 години

Първа инвестиционна банка взе призът за пазарен дял на церемонията "Банка на годината". Това е банката, която е направила най-голям мащаб с единица акционерен капитал, като е привлякла най-много депозити от домакинствата и фирмите в страната, на най-ниска цена и е върнала най-голяма част от тези пари в икономиката, на най-добра цена за своите акционери.

63

Томас

преди 12 години

64очевидно 23 -*** човека не мислят като тебе - а и Бог не е старец.

62

платон за Т.мутра

преди 12 години

Не си прав! рекетьорите са паризити, безполезно зло за бизнеса. Вашитге създатели и вие на практика съсипахте малкият бизнес, превърнахте страната в една разорена бедствуваща територия, забавихте прогреса с 21 години и върнахте хората в привитивизма. Не ни върви. Първо гръцко робство? После отоманско? После Стамболовизъм и др., после хитлеристко? после тоталитаризъм от политбюро, после мутренски рекет? Ние на практика сме унищожени като народ, държава, много хора. Да, мутрите си направихте паричките, но на наш гръб? Това няма какво да му се радваме. Държава, където *** са на печалба, а производителите на разруха, смърт и грабежи от тях, такава държава я отпиши нищо добро не се е получило там! Държава, където такива мутри избиват хората, за да ги ограбят е жалка и отвратителна. Държава, където прокурори, съдии и други са на страната на мутри, а не на ограбените отпиши я. Е, няма какво да ви харесваме и това си е от рекет нищо добро не сем видели? Първо ни рекетира държавата с високи проценти данък? После ни рекетират търговците с високи цени? После ни рекетирате и вие мутрите с това съвсем ни довършихте? Но пък сладки приказки колкото си щеш? Но, кой както я направи! има една поговорка. Ако хората не ви удисвахме, ами се бяхме организирали и при първия рекет бяхме изпозастреляли десетина от вашите, друго щеше да се развие живота ни? Но понеже сме вярвали на лъжите на управляващите винаги, сами си постлахме гроба. Честити ви печалби! А на нас бедност, робство и гроб това си постлахме.

61

до 48

преди 12 години

Най-сигурната ИНВЕСТИЦИЯ за теб е приемането ти в клиника за душевно болни и умствено изостанали, пък току-виж си спрял да говориш с невидимия старец (:

60

Волф-до Томас

преди 12 години

Сполай ти,братко!Пари ако загубиш-нищо не си загубил;Здраве ако загубиш-нещо си загубил;Вяра ако загубиш-всичко си загубил!

59

Анонимен

преди 12 години

лошо

58

Анонимен

преди 12 години

плащайте си за охрана бе толкова е просто сега парите дето ги спестихте ви ги взеха накуп много се кефя само така поздравления за крадците и с кеф да си ги харчат

57

Анонимен

преди 12 години

Тепърва ще хапнем дръвцето от тия, които се научиха от цивилизования свят да осребряват застраховки. Има цели поколения измамници, които си живеят от злоупотреби със застраховано имущество.

56

Анонимен

преди 12 години

ЛОШОТО Е ПРИЛИЧА НА ВЪТРЕШНА РАБОТА,ДАЖЕ И СМАТА БАНКА-ШЕФОВЕ МОЖЕ ДА СА ЗАМЕСЕНИ,А НЕ КРАДЦИ

55

фен

преди 12 години

Благодаря:)

54

До 54

преди 12 години

Много си корав, браточка... Щом можеш на мутрите да им намаляш популацията направо не ми се мисли.

53

и...ии!

преди 12 години

Няма сензация парите на едни крадци са отишли при други крадци.А пък единия имали два диаманта,*** наглеца явно е гепил яко от някъде,ама са го ошушкали и него.

52

фен

преди 12 години

До Търновска мутраПич,къде си да ти взема един автограф?Вече сте на изчезване и трябва да побързам.Не,че се хваля,но и аз имам пръст в намаляне на популацията ви...За трезорите:Замесени са вътрешни хора,които работят в сътрудничество.

51

шок и мистерии

преди 12 години

Това е част от ответния удар на крими контингента: "Шокираните отвръщат на шока"!

50

Анонимен

преди 12 години

България е биполярна....

49

уплашен чобанин

преди 12 години

Бах му мамата!Утре ще ида да видя да не са ми задигнали новите *** от трезора в овчарника.

48

jujaka

преди 12 години

Какво толкова му е мистериозното. В трезорите не слагат камери. На някой са му изпразнили трезора и се е оплакал директно на полицията, а в банката дори и да се е оплакал не са му обърнали внимание защото всичко е било заключено обратно.

47

Реалист

преди 12 години

България е пълна с алчни и злобни хора! Тръгнали да трупат пари! И защо??? Жоро и Васил Илиеви или пък Илия Павлов да не би да си взеха парите?? Не, заминаха си бедни като кучета, с едно по костюмче и с по един венец! Останаха само селските ***, които да им харчат парите!