53

дидо

преди 12 години

БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОДИН ХРИСТО БИСЕРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Raytchev-France

преди 12 години

А всички мутри ,олигарци и бивши министри които изнесоха милиони и източиха хазната и еврофондовете ,а не плащат никакви данъци,как ще ги оправдаем пред Евросюза !?

51

haha

преди 12 години

edin poznat ima dalgove za 6000 lv kam bg banki i eto go sega tuk v chujbina ot 6 meseca i da gi e imalo predi ogranicheniata vaobshte ne sa bili efektivni. Vs4ko v Bulgaria e samo prah v ochite

50

скептично

преди 12 години

....Пуснаха в чужбина големите длъжници....И тяхните бакии ще трябва да оправяме сега и техните дългове ли?Не усещате ли какво се случва? Те си подготвят пътя за бягството след като изгубят изборите... ;-)))Нали се сещате кой ще остане от тези ,които имат да дават парички на държавата? А сещате ли се кога ще ги върне тези парички?И накрая кой ще плаща?

49

БРАВО!!!!!!!

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!!СЛЕД КАТО В БЪЛГАРИЯ , НЯМА РАБОТА ЗА ПОКРИВАНИЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ---РЕДНО И ЗАКОННО Е ДА НИ ПУСНАТ В ЕС ,.....ЗА ДА СЕ РАБОТИ, ПЕЧЕЛИ И СЕ ПОКРИВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!ЕТО ...НЕЩО УМНО И НАВРЕМЕННО!ДНЕС СТЕ СИ ИЗКАРАЛИ ЗАПЛАТИТЕ, "ДРУГАРЧЕТА--ДУПЕТАТЧЕТА.....МИСЛЕТЕ ЗА УТРЕ!

48

Анонимен

преди 12 години

БРАВО БРАВОООООООООООООООО

47

Смешко

преди 12 години

Парламентът отмени забраната за напускане на страната на хора, осъдени да платят суми в големи размери на физически и юридически лица или чужденци.Колко антикорупционно!

46

с. до 45

преди 12 години

Същият депутат е внесъл вече законопроект ако не се лъжа!Въвежда се 10 годишна абсолютна давност на дълговете и определено лешояди като банки,съдия-изпълнители,Топлофикация и подобни ще бъдат поозаптени!Защото сега си правят каквото поискат и права има само кредитора!Аре стига са им правили евала на тия!Къде го има това да си доживотен длъжник без право да напускаш страната и никакви перспективи да се оправиш!Само в България и Румъния няма такъв закон!Стига са ни мачкали!

45

до 28

преди 12 години

"Сега под европейски натиск ще се приеме и закон за фалита на физическите лица!" Кога ще е това "сега"?

44

с.

преди 12 години

Абе извинявам се обаче как може да ревете срещу въпросната отмяна!???Измамници та измамници!Че има такива хора е ясно!Но хайде да обсъдим масовия случай!Закъсал някой да кажем с потребителски кредит или задължения към Топлофикация например!Читава работа тука не може да си намери!Закрепостен е в страната без право да я напуска и се превръща в доживотен длъжник!Съществуването на подобни порядки нарушаващи човешките права и един куп евродирективи през 2011 в страна членка на ЕС е позор!

43

666

преди 12 години

Е това пак го измислиха за "нашите" хора,все пак идат избори!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Малките длъжници или да чакта лихвите да нарастната или да се опитат някак си да станат големи длъжници :D

41

Анонимен

преди 12 години

Каква е следващата крачка? Да гласуват закон, че хора срещу които има започнало съдебно производство имат право да пътуват в чужбина? Е, тогава направо ще избият рибата щото в България няма да остане и един престъпник!

40

Анонимен

преди 12 години

Ами кво става с малките длъжници !

39

Анонимен

преди 12 години

Фирмата, в която работих фалира миналата година като преди това не ми бяха плащали половин година (и още не са ми платили). Мой приятел, който живее вече 11 г. в Англия ми уреди работа в Бирмингам през март, но понеже бях спрял да си плащам кредита не ме пуснаха да отида. Сега ме гони съдия-изпълнител, а колко по-лесно щеше да е ако бях заминал, вече щях да съм изплатил 1/3 от дължимото...

38

Анонимен

преди 12 години

А те големите риби винаги са се измъквали, ама сега това ще стане още по-лесно и покрай тях ще започнат да се измъкват и по-дребни мошеници като бившия ми шеф например, който просто в един момент реши, че не му се плащат заплати. Е, сега го съдим, обаче ако го приемат този закон, човекът ще си замине за чужбина преспокойно, а ние ще си видим парите през крив макарон както се казва!

37

RAD

преди 12 години

До 34 и подобни...Много се извинявам,ама сега , когато има забрана да не би кредитните милионери като Веска Меджидиева,която давате като пример да са кротко прибрани в затвора?Помислете хора! Забраната в момента спира основно дребните рибки,големите се измъкват по всякакви други начини...

36

Анонимен

преди 12 години

Ураааа! Още утре започвам да обикалям банките, ще изтегля максимален брой кредити и после духвам за чужбина! И ще си живея царски с откраднатото поне няколко години!

35

Анонимен

преди 12 години

Ами той парламента освен да гласува закони как да ограбват народа и после как да е всичко законно нищо друго не прави. Да сте чули да са гласували някой закон в интерес на средният и беден българин. Но ние сме си за бой защото си мълчим като си гласуват и получават по 5000 лв. а бедните пенсионери по 150 лв.

34

Анонимен

преди 12 години

Ако примерно си взел кредит за да купиш апартамент обаче останеш без работа и единственият ти шанс е да работиш в чужбина ОК, ама не съм съгласна разни откраднали милиони да си се разхождат спокойно по света и да си живеят живота с тия пари! Справка Веска Меджидиева и подобни!