53

Валя

преди 10 години

До СъниВсъщност фактът, че приемаш протеини, би следвало да означава, че работиш за мускулна маса, а не за да я топиш. Да топиш сланините е също здравословно, защото наднорменото тегло отключва много болести.

52

da

преди 12 години

Dokazatelstvoto za loshata dieta na Dukan e i folk pevicata Ivana - efekta yo-yo ne zakasnia i pri neya.

51

da

преди 12 години

do #45Zadnika na jenifer Lopez ima podplanki, a ne e ot mnogo yadene!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Стремежът към хубаво тяло не бива да е за сметка на здравето. Още повече, че вече има здравословни начини за отслабване и поддържане на теглото.

49

Анонимен

преди 12 години

Стремежът към хубаво тяло не бива да е за сметка на здравето. Още повече, че вече има здравословни начини за отслабване и поддържане на теглото. Аз отслабнах с тези програми близо 10кг и вече пета година ги задържам. Ако някой се интересува да ми пише: healthy_me***mail.bg

48

Анонимен

преди 12 години

Това е чисто и просто въпрос на избор. Избор който правим всеки ден. Същото е с цигарите, алкохола, наркотиците. Знаеш,че вредят, но ги употребяваш за да задоволиш себе си. С диетата е същото.

47

mestessa

преди 12 години

Това не е ли диета за хора с опасно наднормено тегло?Мисля,че всеки трябва сам на прецени кое е добро за здравето му.От личен опит знам,че се свалят килограми още в самото начало.Забелязах обаче забавяне на метаболизма и спрях след няколко дни.Колкото до ограничаване на калориите,смятам че не съм печка.И най-добрата диета е разделното хранене.

46

Анонимен

преди 12 години

ужасна и много опасна диета, заради която получих бъбречна криза само за 2 седмици, освен това като я спреш килограмите се връщат

45

Анонимен

преди 12 години

Като гледам мазната дупара на Дженифър Лопес, тоа Дюкян да ходи да си го заклецва сам у гората! Мошеник!

44

Анонимен

преди 12 години

Точно за това Коен обвинява Дюкан.Защото манипулира хората, воден само от ламтежа за печалба.Няма как да не е наясно за какво иде реч, ако е лекар, а не шарлатанин.Мечтателите за отслабване сляпо се доверяват.Все пак, нужна е поне елементарна здравна култура, за да се ориентираме в многобройните диети.Иначе цената на отслабването може да се окаже прекалено висока.

43

Анонимен

преди 12 години

Обмяната трайно се уврежда и вече нищо не е същото.Негативите няма да закъснеят.Е, за мен това обезсмисля нездравословната "ефикасна" диета .Има един лаф "за 5 кяр, за 10 зян".На печелившите-честито!

42

Анонимен

преди 12 години

Факт е, че някои хора са постигнали ефект с Дюкановата диета.Това е видимата страна на проблема.Става дума на каква цена, обаче.Организмът е един механизъм, създаден да функционира по определен начин.За правилното функциониране са му нужни конкретни съотношения на веществата в метаболизма.Белтъчини, въглехидрати и т.н.Отнемайки въглехидратите от обмяната и заменяйки ги с белтъчини, системата зацикля.Няма ка да е иначе.Все едно да замениш дизела с вода в автомобила, примерно.Обмяната трайно се

41

Маги

преди 12 години

"Съдът постанови Дюкан да изплати на опонента си 4300 долара."Ъ?!

40

ИЦО

преди 12 години

варен ориз и т.н....и движение...беше ми трудно ,но повтарям защото повечето хора не са на ясно,както и аз не бях..това не е диета, а надин на живот ..просто тотално за цял живот да си смениш начина хранене..без преяждане ..разделно хранене ..вечер лека храна движение ..сладко рядко да се яде..въпоса е какво искаш ти саммия и колко го искаш..сега съм 84 килограма и спортувам редовно от две години и здравословно и външно се чувствам добре!!:)

39

ицо

преди 12 години

Преди 6 години качих от плюскане и заседнал живот 25 кила ..бях на 33г..180см и 110 кила...от хубавото момче почти не остана помен ..и здравословно не се чувствах добре..една позната ми даде книга на някакъв сръбски автор..заглавието беше нещо като..Как да ядем и слабеем...принципа е нещо като на Дюкан ..основно месо и зеленцуци и яца..основно белтъци...като постигнеш резултата в книгата беше обяснено простичко ,че трябва и отвреме на време и въглехидрати но малко ..и примерно варени картофи и

38

viara nedkova

преди 12 години

Не съм лекар и съм лаик в областта на медицината, но едно мога да кажа: В момент когато бях най-комплексирана от външния си вид, когато се бях затворила в себе си и минаването покрай огледало беше " емоционална" болка за мен, тази диета ме върна към моето АЗ..Родила съм 2 деца, със всяко съм качвала по 30 кг през бременността и представете си от 45кг жена изведнъж да станете близо 80 какъв шок е... Та точно Дюкан ми помогна - сега съм 50кг -чувствам се жива, доволна, пълна с енергия и пълноценна

37

deedee

преди 12 години

Всички диети са вредни.Лишават организма от едно или друго нещо, а той има нужда от всичко.Балансираното хранене и най-вече спортуването, движението трябва да са начин на живот.

36

Анонимен

преди 12 години

Вредна била... 100%... Знаете ли коя диета е вредна?! Тази на дечицата в Африка. Доживях да чета, че диета със зеленчуци и чисто бяло месо е вредна.

35

Анонимен

преди 12 години

Разделното хранене е най-добрата диета! Организмът не се лишава от нищо.Въпрос на комбинация на храните.За 5 месеца свалих 30 кг, без да се лишавам от нищо, без фитнес и упражнения.Имах дори ден , в който ядох само шоколад.

34

NUSH

преди 12 години

Вече 3 год. си поддържам свалените кг. с режима на Дюкан. Свалих 22 кг. Чувствам се с 20 г. по-млада, пълна с енергия и с отлично самочувствие. Здравето ми е перфектно / изследванията го показват/. Отървах се от супер високо кръвно, което ме мори от 11 клас. Как да вярвам на тези простотии, кажете ми!