234

НЕЕ

преди 12 години

Не се знае изобщо какво ще стане,не съзнавате ли ,че всичко е просто теория,самият и автор дава само 50 про за нейната успешност в следващите 25 години,може пък изобщо да не спре застаряването,може смъртта да е непобедима,ще видим!

233

Анонимен

преди 12 години

Ами от старост ще се "лекуват" не *** и Пульо, а тези, които могат да си купят остров, примерно. Ама аз се сещам за предсказанията на баба Ванга, т.е. не се сещам за безсмъртие, а за това, че щяла да се появи болест от която хората остаряват много бързо - познайте кой ще е виновен за това!

232

лелеее

преди 12 години

Тия не са в час,е как ще се изхранва това население,доло чета говорите за някакви хапчета,ноооо това скоро няма да е възможно,то сега има трудности с изхранването...вище само цените как вървят нагоре...Някъде четох че спешно трябва да се освободят терени за засяване на реколта-в некакво списание беше май...Ще трябва да се изсичат гори и на мястото им да се засяват ниви,толкова е зле положението с растящото население...

231

Анонимен

преди 12 години

Тия нормални ли са. Света е толкова беден и гладен,че само до безсмъртие ни е,при това положение няма да е скоро,някак си не звучи логично.Богатите държави са 1 милиард хора,останалите са бедност....Първо трябва да решим проблема с изхранването,бедността и екологията...не знам с какви методи...ГМО,изкуствено месо...

230

of 230

преди 12 години

Няма как да се разселваме по други планети защото много малко са подобните на нашата,а еднаквите едно на милион.Марс е подобна,но там никога няма да могат да живеят хора,защото условията не го позволяват.Няма как да променим условията на Марс,колкото и да се правим на учени и велики хората,невъзможно е.А относно тоя учен-мисля че се занимава с глупости....Кой иска да живее 1 години,товае катастрофа,това е ужас...поколенията трябва да се сменят ,иначе планетата ще се пръсне по шевовете......

229

OoOoO

преди 12 години

Аз,Чък Норис И ББ-Слънце сме безсмъртни!

228

Анонимен

преди 12 години

Абе кой иска да живее вечно?

227

Ще има смисъл

преди 12 години

хората да живеят по 1000 години тогава,когато космическите изследвания са толкова напреднали,че вече да е станало възможно човечеството да се разселва и по други планети.А дотогава ще е най-добре да успеят да удължат човешкия живот поне с няколко десетилетия - да удължат онази част от него,когато човекът е между 25 и 45 годишна възраст. Тоест, да можем в продължение на поне половин век да сме млади,здрави,красиви, да консумираме пълноценно житейските удоволствия и да сме полезни на близките си.

226

solaris

преди 12 години

Храната е удоволствие,най-лесното е да лапнеш хачпето,но природата си знае работата,рано или късно все нещо ще се случи и всичко ще си дойде на мястото,никой незнае колко цивилизации е имало или ще има преди и след нас,така че всичко друго е излишно : )

225

solaris

преди 12 години

Храната е удоволствие,най-лесното е да лапнеш хачпето,но природата си знае работата,рано или късно все нещо ще се случи и всичко ще си дойде на мястото,никой незнае колко цивилизации е имало или ще има преди и след нас,така че всичко друго е излишно : )

224

до 226

преди 12 години

Капацитета на слънчевата енергия е голям.Ядрената енергетика се развива добре.Но още е трудно да си представим как ще се задоволяват нуждите от вда и храна на толкова много хора.За да е изпълнимо,развитието на изкуствената храна и на енергетиката трябва да е паралелно с това на удържаване на живота.

223

до 225

преди 12 години

Дано да измислят изкуствени храни,зеленчуци месо.Не си представям как някой кулинар ще се тъпче с безвкусни хапчета и така ще се храни,какъв ще етози живот наистина,роботи...А стои и по-големия проблем с водата,не мисля че дотогава ще измислят безенергиен начин за обезсоляване на вода.

222

до 217

преди 12 години

Много си прав,наистина се задава проблем с изхранването.В списанието нешанъл джиографик четох,че ще е необходимо да се увеличи производството на храна с 50 %,същото спомена и един човек от ООН. Наистина не обръщай внимание на такъв *** като този със снимката.Явно той е психиясъл ***.Стоят преблеми със сушите,ерозията.А относно как ще се идхрана населението,ако няма смърт...Четох,че учени се опитват да създадат от нищото изкуствено месо. Може би това е бъдещето.

221

нехай

преди 12 години

Едната статия е за евтаназията, другата за дълголетието - интересна комбинация! На мене лично ми е по-ясно защо искам да умра отколкото защо искам да живея 1000 години. И .... ако доживея 1000 години елате ме питайте да изброя имената на членовете на семейството ми... ужас...предпочитам да живея 90 години и през цялото време да бъда млад, красив и здрав отколкото да кретам 1000 години...ами ако съм някой *** грозник кой ше ме трае 1000 години...:)))

220

до 221

преди 12 години

Така е наистина.Както виждате човека дава само предположения. Казва ,че като открият един способ,докато човекът живее предначертаните му дни ще се доразвият още способи и той ще живее още.Но не е ясно в бъдеще какви ензими ще се открият,какво ще стане.Със сигурност родените преди 21 век няма да ги хване.Едно е теорията,друго практиката.Още стоят тежки заболявания като рак и инфаркт,който са следствие затлъстяването ,което е масово,а също и следствие стрес. Ще видим кое колко ще е ефикасно.

219

Стийв

преди 12 години

Читателю на библията, господ ли те учи да определяш коментарите на хората като глупави? Всички религиозни сте НАЙ-ГЛУПАВИ. Не е речено, че това е новина за която сме се хванали, но за жалост религията и прехвалената ти библия, която съм чел, наложи се все повече и повече се доказват като митове. Всичките ви в последствие болни религиозни гуру-водачи, като Джоузев Смит, Елена Вайт, Дейвид Кореш, се доказаха що за пророци са, според тях света трябваше да свърши още през 19 век, аре бегай:))

218

Анонимен

преди 12 години

Попрегледах ви коментарите.Трябва да знаете че този проект е в начална фаза,теортична.Намирането на отговор на въпроса за безсмъртието е едва в началото,в началото са нашите знания по въпроса,засега това са само догатки.Този учен не може да каже със сигурност какво е стареенето и какво го причинява.Това за което се пише в статията вълнува учените от много отдавна,не от днес.Подобни статии имаше някога в соцсписанията. Още руснаците са се занимавали с това.

217

Анонимен

преди 12 години

До: 219Две планети си говорят. Едната попитала другата: "Абе от известно време те гледам една такава, омърлушена, какво ти е, да не си болна нещо?"А другата планета отговорила: "Ох, остави се, не ме питай! Завъдила съм хора!"

216

до 208

преди 12 години

И аз мисля ,че планетата трябва да бъде очиствана по нкакъв начин от хората,какво е това,че на нея ще и писне от буклуци.Безсмъртие..да да!!

215

Баба Цанка Бончева

преди 12 години

Не знам Гано!Мисля че щом ще спрат стареенето нищо няма да им има на патлаците,но моето стареене няма как да спрат,а па *** на мъжъ ми вече не става за нищо...младите ще им спират стареенето,ех да се бех родила по-късно та да живеем хиляда години и да си отебем и отлижем ***...