106

Някоя

преди 10 години

До Анонименми каква е? съблича се като евтина *** и на всичкото отгоре скоро гледах филм, в който я изнасилват... толкова ми се повдигна... човек който твърди че има класа и не знам си какво не би позволил да го унижават за пари... и правилно казаха по горе в коментарите най-обикновена женица!

105

сладуранка

преди 12 години

Как е пичове текат ли ви лигите по Меган Фокс...

104

Милена

преди 12 години

До всички,които постоянно като развален грамофон повтарят,че най-хубава била Моника Белучи.Направих си труда и разгледах доста нейни снимки...Ами хайде моля ви се,стига сте повтаряли нещо,с което медиите са ви промили мозъците и са ви натрапили като мнение.Толкова обикновена жена е,че просто в тълпата не виждам с какво би се откроила.Нормални черти на лицето,кафява коса,кафеви очи,нормално телосложение...Банално до болка.Не казвам,че е грозна,но много моля-стига сте истерясвали,че била супер.

103

buehue

преди 12 години

Някъде си е изгубила тръпчинката ....

102

Анонимен

преди 12 години

Признавам само Моника Белучи! Дори се оказа, че не е *** за разлика от много други холивудски звезди

101

dominici

преди 12 години

Ще разваля добрия тон на коментарите, но на това лице му липсва само едно хубаво изпр.... :)

100

rock-n-rollah

преди 12 години

Не разбирам защо за всички задължително има гримове, фотошопи, пластики, силикони, ботокси и т.н. корекции, не можете ли просто да приемете, че момичето е фотогенично и толкоз.Никой от нас не я е виждал на живо, че да знае как изглежда. Още повече не е имал контактувал с нея за да каже, че е *** *** или умно момиче с акъл в главата.

99

Анонимен

преди 12 години

А тук пак темичка за чесане на езиците.....Няма съвършенство,всяко мнение е субективно.Красотата,респективно съвършенството, е в очите на гледащият...

98

Анонимен

преди 12 години

Сивите очи не се срещат често.Но аз харесвам най-много зелените.

97

Анонимен

преди 12 години

Барната е здраво.Но излъчва хлад, не сексапил.

96

Реклама и промивка

преди 12 години

С толкова фотошоп и реклама, ще вземат и мен да ме сметнат за красив:)

95

Анонимен

преди 12 години

Красива е и има страхотни очи, но чак съвършена, не мисля. Без грим едва ли бихте и обърнали толкова внимание. По света има страшно много красиви жени, на който Меган и на малкия пръст не може да стъпи.

94

Анонимен

преди 12 години

Без одухотвореност и най-красивото лице е само маска.Възхита будят интересните жени,чийто дни не преминават в броенето на калориите.Достатъчно е кратко време,но всеки ден за подържането на добрата форма.Никакви крайности.Не най-големите красавици с перфектни форми и черти са най-желаните жени.Самочувствието-на първо място.Самочувствие като увереност,а не като високомерие.

93

гопето

преди 12 години

Ако това беше естествена красота, подчертана с грим я признавам! Все що е пластика не ми го хвалете! Има такива жени, които не пипат нищо, а са перфектни! Нито са манекенки, нито модели, но съм виждал!

92

Анонимен

преди 12 години

не мога да разбера, какво толкова и харесват нищо особенно не е, направила си е 100 пластични операции да замяза малко, 5 тона грим и яко фотошоп има къде, къде по-красиви актриси от нея, а и хич я няма, като актриса

91

ттт

преди 12 години

Това е фотошопнатото лице на Меган Фокс. На необработени снимки не е кой знае каква красавица.

90

mars

преди 12 години

А гроздето е кисело :) :) :)

89

Анонимен

преди 12 години

Меган - гримове, пластични операции, нищо натурално...

88

dynamo

преди 12 години

Знам само, че в дръжанието й и излъчването й няма грам женственост, като го съчатая с посредствената игра, защото тя НЕ може да играе определено - обобщавам едно адски посредствено същество. Това не е моят идеал за жена, защото просто не виждам жена в нея, а един продукт, който ме отблъсква лично мен като мъж!

87

Анонимен

преди 12 години

Безспорно е много красива, но не е вярно, че не носи грим. Има професионална база на лицето, руж, перлени сенки, очна линия, червило и спирала, ама това си е изкуство - да се гримираш така, че да не си личи. Не като нашите мадами с кило грим на лицето си, приличащи на матрьошки. Сутрин като се събудиш до такава и ти иде да избягаш с писъци.