149

бончо

преди 12 години

Сините далавераджии,сред които Костов Филип и Софиянски ,затриха държавата и заедно с неколцина властолюбци от висшето ръководство на БСП хвърлиха вината върху Виденов , който завари една опоскана и окрадена България. и БОГ ДА БЕШЕ ЗА 10-12 МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ ,НЕ МОЖЕШЕ ДА НЕ СЕ ВЛЕЗЕ В ТАКАВА КРИЗА. Ясно ли ви е господа демократи с какви хора се захващате отново.Само че , със стари *** нов бардак не се прави.

148

Дясна мисъл

преди 12 години

Ако това е начинът Дясното отново да възкръсне - аз им давам път! 10 години вече демократично мислещите хора бяха оставени да оцеляват, а набедените сини лидери, които унищожиха дясната идея, само и само да не изгубят топлите си местенца в парламента, стопиха поддръжниците й до унизителните 4%... Сега и толкова няма да вземат! Нека обединението да започне сега!

147

Анонимен

преди 12 години

Тоя с очилата пак се навира да пелтечи.

146

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ обрича България на ГРОБ!

145

Анонимен

преди 12 години

Наглия тип с ехидната си усмивчица пак в действие. Няма ли господ за такива гадове и техните кукловоди. Откраднаха милиони /а някои даже милиарди/ от и без това бедната ни държава и отгоре на всичко без капчица срам се пъчат пред медиите и плюят по честните хора.

144

Анонимен

преди 12 години

По делата ще ги познаете.Усмивката на демокрацията се превърна в усмивката на корупцията.Каква деградация.Сред сините бяха най- умните ,най -образованите,най-....Когато използваш своя потенциал само за собствено благополучие и разочароваш най-умните си избиратели е лошо.Когато обаче и ти си умен,за да разбереш това, и продължаваш нагло да крадеш е страшно.

143

Анонимен

преди 12 години

СОФИЯНСКИ , 10 000 ЕВРО ЗАПЛАТА МАИ НЕ ТИ СТИГАТ А ТАМ В БРЮКСЕЛ НЯМА ДАЛАВЕРА И НЕ МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ ПОД МАСАТА НИЩО...ЗАТОВА СЕ НАТИСКАШ ДА СЕ ВЪРНЕШ ТУК ЗА ДА ПРОДЪЛЖИШ ДАЛАВЕРАТА С КРАДЕНЕТО , *** ТАКЪВ ...

142

Анонимен

преди 12 години

СОФИЯНСКИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ***,С ДОСТЪП ДО ПОЛИТИКАТА...НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ...

141

опел

преди 12 години

защо не се засрамят.като бяха на власт какво направиха? учениците не са ученици, студентите не са студенти,обикновените майки получават 35лв а техните жени незнаят какво е да се чудиш памперси ли да купиш или какво.какво направиха за работника който им изкарва заплатите,които не заслужават,да не говотим за лекарите които се продават и морат народа щото видиш ли все не им стига.дадоха власт на ***,дадоха власт на турците, а кога ще дадат на обикновения работещия? тоя бил такъв,оня бил инак

140

живковист

преди 12 години

То и Бойко не е това което очаквахме , ама и Вие излязохте мекерета и за това сте сега един файтон хора.Ако бяхте читави сега нито царют щеше да ни *** , нито Бойко щеше да се прави на ленторез.

139

васко

преди 12 години

Смешници!!!

138

Анонимен

преди 12 години

Това, че го казва Софиянски, не значи че не е вярно." Не виждаме никакъв опит от страна на правителството да излезем от кризата".Това са точните думи. Има ли някакво желание или дела за намаляване на безработицата ?Магистралите щели да доведат инвеститори, а спортните зали кого ще доведат ? Ако се задвижи по някакъв начин икономиката, то ще бъде въпреки правителството на Бойко и Дянков.

137

Има ли пилот изобщо?

преди 12 години

Тоз купи самолет на жената, *** явно щерките и те искат

136

Анонимен

преди 12 години

ТИЯ МЯЗАТ НА ТОКУ ЩО ИЗЛЕЗЛИ ОТ ТРИДНЕВЕН ЗАПОЙ.

135

Анонимен

преди 12 години

НАГЛИТЕ МУЦУНИ НА ПРЕХОДА НАДАДОХА РАДОСТЕН ЛАЙ, РЕШИЛИ, ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НА СОФРАТА. ЧИБА !!!

134

Менн

преди 12 години

Гад *** е Мафиянски. Безсрамен нагъл и безочлив. Във всяка друга държава, щеше да е с 20 годишна присъда.

133

Анонимен

преди 12 години

Абе дебелооко ,нахално и мяукащо човече Софиянски - резил си за хубавото име , я се покрий бързо и надълбоко , или бегай към Виетнам и си стой там при заводчето.

132

до 129 130

преди 12 години

Абе робе ,що си не сложиш една икона с лика на Боко ,да и се молиш и да се праждосаш от сайта,фанатик комунистически.

131

Анонимен

преди 12 години

Да де, за дела става дума.След кражбите ви ще следват дела. Всъщност защо си мислиш,че съм стар и в памперси? А твоите деди от кои са бре. Да не са везири на султана? А че си *** бачкатор с болшевишки плам си личи. Като хрема ще ви преживеем- досадно,но минава.

130

Airborne

преди 12 години

127,126 .....a дедите ви преди това са измислили друга такава " наведена глава ятаган не я сече". Та са останали само семената на наведените ви глави! Ние сега сменяме вашите памперси, така че млък вие които сте в ***!;) Ние не се оприличаваме с партий а с дела! Ако делата са на Герб - гербери сме!Вие що не възпитахте младеж а? Нямате наследство умирате в празни думи хахаха!