174

Анонимен

преди 12 години

Мръсен ***, лицето на геноцида, който ни се случва вече 20 години е този!! Нека той и всички олигарси,политици и всякви други кръвопийци да отидат при предшественика на този мърсък !!

173

Анонимен

преди 12 години

Така е Геле - съвестта чиста, джобовете пълни, всичко е точно, мастийо ***. Дявола ще те чеше под гърба и тебе заради награбеното, мастийо!

172

Наглец

преди 12 години

Поредния наглец който говори за СЪВЕСТ ! Дори и децата вече не вярват на това което говорите...делата ви прекрасно ви описват /не по думите а по делата се съди за човека/ тъй че туй тинтири минтири съветст...дори и не знаеш какво означава...***

171

чичо

преди 12 години

СЪВЕСТА ТИ Е ЧИСТА АМА ...ПАРИЧКИТЕ ТИ СА МРЪСНИИИИИИ

170

660

преди 12 години

- Ама бате Бойко,пускай им по една прожекцийка на филма ;УСЕЩАНЕ; всяка семидмица,това е полезно.

169

125

преди 12 години

Ама това полииците като,че ли не можете да преценявате духовните ценности и реалната обстановка,като ви слушам изказванията ами те ми напомнят мисленето на човек от камената епоха те поне са живели тогава с природните закони.Как може се чудя в 21век да съществуват такива хора ,които не могат да се усещат,ама моля ви вземете прочетете нещо информирайте се,не само пари и власт да ви е в главата има и други области в живота.

168

125

преди 12 години

Ама г-н Семерджиев вие просто нямате такава,как разбрахте,че е чиста съвеста ви.Прочетете какво означава думата СЪВЕСТ и тогава говорете.Ние не сме от планетата на Маймуните и да ни лъжите и ние разбираме някои неща от живота.Тези приказки ги кажете на някой неграмотен ром,но не и на българския народ.

167

Иде ли?

преди 12 години

Напълно е излишна тази комисия. Монополистите си правят всичко, каквото поискат! Няма нещо, за което да са спрени! Няма абсолютно никаква защита за интересите на българите. Явно Семерджиев е нужен за нещо друго и не само за себе си се грижи, защитен е добре! Ще дойде време, ще си каже! И то наближава!

166

Иванчо

преди 12 години

Снощи по една от телевизиите , брокер сподели, че тази "къщичка" струва най-малко 10 пъти повече....Ех долни герберчета за 2 год. задминахте и най-големите апаши!

165

ЕРИНИЯ

преди 12 години

Семерджиев, чака те участта на шефовете на "Паркинги и гаражи"!

164

учуден

преди 12 години

а бе кво става. във форума само един гербер? и той е самия семерджиев, рекетьора.къде се скрихте бе боколлизци?или кражбите стават толкова явни, че и на вас ви присядат.маските падат????????????????????????????????

163

Чист продажник

преди 12 години

Освен че са алчни, подобни хора са и прости! За какво му е толкова скъп автомобил, къде ще пътува по разбитите ни пътища? Що за човек трябва да си да се показваш с такава луксозна кола на фона на всеобщата мизерия на българина и да предизвикваш огромна ненавист и озлобление? Още повече, че с нищо не си защитил правата на хората?

162

Разкритие!

преди 12 години

Днес Семерджиев бе разобличен! ДАНС бързо разкри източниците на забогатяване на Семерджиев не си е плащал парното!

161

Анонимен

преди 12 години

Чист като сълза!

160

Анонимен

преди 12 години

Семерджиев: Съвестта ми е чиста!Та аз толкова години , вече , не съм чул или видял престъпник,който да каже че е виновен или "стъпкал житото" 22 годишния "преход" ясно показва че това е така....

159

ъъъъъъ

преди 12 години

Според Вас как се купува вила край морето и се изплаща автомобил на лизинг? С много работа!?!?!

158

алоооо

преди 12 години

Семерджиев, Семерджиев - една от причините за ракът на дебелото черво е лакомията. Внимавай

157

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

I KADE SA SEGA PROFSAUZITE,DOLNITE 4ERVENI OTREPKI?QVNO OT TOVA NI6TO NE MOGAT DA OTKRADNAT I SA SE STAILI KATO MI6OCI.V NORMALNA DARJAVA PROFSAUZITE BIHA ZASTANALI DO HORATA V TAKAV MOMENT.QVNO PAK BOIKO TRQBVA DA OPRAVQ PROSTOTIITE NA VSI4KI.

156

Честен престъпник

преди 12 години

"Семерджиев: Аз съм един законен престъпник в тази страна както повечето престъпници! Всичко мога да докажа на "неподкупният" български съд." Знаем много добре мазнико че всичко ти е изрядно престъпниците не са глупави в днешно време а и контролиращите ни органи или са купени или са неграмотни, само че за Българският народ винаги ще си останеш един най обикновен мазник облажил се от монополите както всички преди теб на тази позиция! със здраве!

155

Пламен

преди 12 години

Др.Семерджиев,не нам !Преди около две годинки бяхте едно слабо и ошмулено същество.За този кратък период загладихте косъма,сдобихте се с един от най скъпите автомобили,купихте имот в Несебър/не в Долно ***/и всичко това с една заплата.Браво на Вас,окомуш момче сте,но нас не ни вземайте за будали.Много добре знаем откъде са тези придобивки.