82

Louise

преди 12 години

You have the monopoly on ufeusl information-aren't monopolies illegal? ;)

81

Анонимен

преди 12 години

Писането на ръка все още ще се изучава, но вече няма да е толкова наложително. В бъдеще ще се пише основно на дигитални устройства и ще се чете пак от там. Ще намалее изсичането на горите на планетата. Дори мебелите ще се сглобяват от алуминиеви и иноксови модули, а не от МДФ и ПДЧ както е сега.

80

хъх

преди 12 години

А как ще се научат да пишат с тъпите таблети ?Пълното безумие и какво може би всички ще се подписват с пръстов отпечатък ?

79

big kur

преди 12 години

e kak togava 6te pi6at ***+***=ebane po 4inovete?

78

74,

преди 12 години

Точно за красивите чувства сте ми под нивото!

77

ю2

преди 12 години

В Южна Корея не са строили научен социализъм, затова и не ядът трева.

76

Щ2

преди 12 години

В Северна Корея сигорно още не са виждали лаптоп и GSM. Трябва там да отидат нашите комунисти да споделят опита на другарите си;)))

75

Анонимен

преди 12 години

до 73чувтвото ти за хумор е симпатично ..а за мигането: моята работа изисква по цял ден да се "пуля" :-) пред компютъра, така че освен че го знам от публикации, съм го проверила лично ... може би е време за повече самонаблюдение, пробвай и ти

74

crus

преди 12 години

73 абсолютен факт ... когато гледаш монитора забавяш мигането драстично ... и следват проблеми с очите.. диоптри ,умора и т.н. но все пак браво на корейците ..

73

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че именно през тези години чрез ДОПИРА с книгите у децата се формират редица красиви чувстваи качества.---------------------- Същите чувства могат да се формират и с един айпад. Просто си твърде ограничена да схванеш това.

72

Анонимен

преди 12 години

когато човек гледа в компютъра, обикновено забравя да мига---------- :)))) Това кой ти го каза? :))) Да не би никага да не си работил на компютър?:)))

71

Анонимен

преди 12 години

Ще премахнат учебниците,книгите,моливите и химикалките.Всички ще учат с лаптопи и разни други джаджи...и като ми станете едни отличници...едни грамотни...като ще вземете да говорите и пишете правилно...всички фирми ще отворят вратите си за вас-дигитално завършилите гении :)))

70

4око

преди 12 години

"Да ме ядосат още малко и ще има край на южна корея"Ким

69

К'с

преди 12 години

Офталмолозе нещо си се объркал пич. Ако си мислиш че четенето на текстов формат на таблет ще ти повреди очите повече от дзверенето в белте страници на учебника си се излъгла много. Да не говорим, че на таблета можеш да си направиш текста светъл, а фона тъмен което на учебника не можеш. Работата за офталмолозите в Ю. ***. ше си остане в същия обем. "Вервай ми !"

68

Офталмолог

преди 12 години

Най-после!

67

китайчето Чон Уан

преди 12 години

таблет, база данни ... деца наваксващи онлайн ... Това звучи почти като научна фантастика за БГ... а корейците вече го въвеждат ! Правете си сметката...

66

иво

преди 12 години

вчера обядвах с един приятел от северна корея и си говорихме точно за образованието там. оказва се, че този народ учи наситина здраво! той ми сподели, че няма почти никакви спомени от училище, понеже е прекарвал времето си над учебниците, а в определени периоди е спал не повече от 5 часа, за да учи. същевременно днес във френската преса излезе статия, че най-добрата образователна система е финландската.

65

Анонимен

преди 12 години

Digitalni Y4ebnici.. Nacionalen sport StarCraft.. ISKAM DA JIVEQ V TAKAVA DARJAVA!

64

Анонимен

преди 12 години

до 62:момче там няма такива Х+У и тем подобни глупости там нещата стават лице в лице като я харесва ще и го каже в очите няма да овърта там хората са директни!!

63

Ким Ир Сен

преди 12 години

...докато в Северна Корея ядат трева... Контрастът между демократична Южна Корея и комунистическа Северна Корея е пълен. Иначе никой не се съмнява,че най-новото и авангардното във всяка сфера идва или от Япония,или от Южна Корея, или от САЩ. Нищо ново. Поздравления за Южнокорейците.