28

иванов

преди 12 години

абе и стинг вече одъртя, време му е да мре

27

колю

преди 12 години

аабе и стинг вече е един дъртак

26

цинк

преди 12 години

абе Щинк. мноу си проззЗ. . ама наистина си много ***. парите се правят от хора, които умеят това. ти що не застанеш на мястото на статуята на Съветската армия, като си толкова велик, да даваш акъл от там.

25

Щинк

преди 12 години

Ей лигльо, аз не давам акъл наляво и надясно, нито пък се правя на дъховно-извисен, видиш ли, като чичо Щинк... Но някакси неговата тантра-буда идеология не ми се връзва с цените на билетите му! Затова казах - вместо да се прави на интересен и да празнословства, да отдели малко от парите си за тези хора, като са му толкова на сърце!!А аз съм си просто алчен и егоистичен, но пък откровен за сметка на това!

24

До 25

преди 12 години

А ти защо не работиш за 20лв. а останалото да го даваш на домовете?Като толкова даваш акъл на Стинг.Почти всеки световен изпълнител дарява чрез фондациите си, а ти си тръгнал да му правиш сметка на парите.Твори и ти гениална музика и товага се прави на интересен.

23

Щинк

преди 12 години

Като е толкова загрижен тоя тантра-***, защо не им хвърли по някоя хилядарка! Много загрижен за всички, ама цоцкаше тука по 150-200 лева за билетче от феновете си! Не ми звучи много духовно извисено!!!

22

До 15

преди 12 години

Че нормален млад човек днес има ли?!Те са рядкост и точно, защото ще слушат Стинг, а не "нормалните" за младите Азис и Преслава.

21

Анонимен

преди 12 години

Чичко Стинг,недей да правиш така повече,нашенските *** се нервират от случката.

20

Metal Black

преди 12 години

Тоя пък къф го раздава? Не се вижда кво цвърчи по сцената като блъснато от ЗИЛ псе. Я да да почне да реве като Атила от Мейхем!

19

уффф

преди 12 години

Само дето сте пропуснали МНОГО МАЛКИЯ момент, че това не е просто поредния му концерт.Той е бил хедлайнер на тържествата по случай годишнина от основаването на столицата, които се смятат за знакови, защото Астана в общи линии е изкуствено развит град в последните 15г. от режима на Назербаев.Стинг е отказал да участва в знаков безплатен концерт, спонсориран от този режим.Усещате ли малката разлика? Ама като са накадърни преписвачите и въобще не са схванали идеята. Чакай да те информират "днес.бг"

18

зз

преди 12 години

Стинг е ***, който слуша някой пиар-***

17

shpek

преди 12 години

galfon

16

Любомирчо

преди 12 години

Като се е доказъл талант защо не е отменил концертите си в Китай и Бангладеш а ? Стинг може и да е талант и добър музикант но сега доказва като абсолютен ***. Този човек изпълнява политически поръчки. Няма нищо по жалко от това вдин музикант да стане политическа марионетка. Жалко..............

15

Анонимен

преди 12 години

Отменил концерт? Ще го преживеем някак :)

14

Nasty

преди 12 години

Стинг се е доказал пред целият свят, че е талант. Хейтърите да мълчат!

13

Че кой

преди 12 години

нормален,млад човек харесва изкукалия дъртак?

12

до 13

преди 12 години

...Стинг пя в България, защото правата на *** ни са най-защитените от всички останали граждани на страната ....

11

Тинг

преди 12 години

Стинг, защо пя в България, не знаеш ли за правата на българските шивачки!

10

...............

преди 12 години

...не харесвам Стинг -

9

До 8-ми

преди 12 години

Няма да можеш,че съм ти го отпрал до ташаците в разпрания ***.....