17

Анонимен

преди 12 години

Ай ся дръжте си парите в банките на деморатичните евреи:)))))))))))))) кво прайм? банката не може да си прави квото поиска с парите на клиента, но ако мн.и се иска то може...да живее демокрацията и ние покрай нея!

16

до 12

преди 12 години

Аман от болни хора....Защо в "полза на ЕС" ? Дори да са престъпни тия пари , те са на народа на Сирия.Колкото до швейцарските банки, те имат опит в присвояването на чужди пари. Милиарди свиха след Втората световна от непотърсени по технически причини еврейски авоари,просто хората бяха избити. И това си го признаха преди 10-тина години, притиснати от доказателства. И след като от тези милиарди, са направили още милиарди.

15

пак грешки

преди 12 години

Взе ли подобни меРИ... Ше ви се невиди и некадърниците необразовани!

14

Анонимен

преди 12 години

А като му продаваше оръжие, не беше така ли?---------------- Ами не беше, той в последната половин година се развали нещо.

13

жени

преди 12 години

И една муха пръдна!

12

Анонимен

преди 12 години

абсолютно правилно решение на Швейцария, не 30 милиона, а всичките авоари на Сирия в Западните банки трябва не само да се замразят, а да се конфискуват в полза на ЕС!!!!! парите на тоталитарните комунарски убийци, като Кадафи примерно, са така или иначе кражби и от престъпна дейност.

11

някой

преди 12 години

европейските банки...пък и всички останали са големи ***...преди 2-3 години, когато Уникредит беше пред фалит, парите на Муамар я спасиха....сега Италианците първи нападат Либия...та Кадафи да не може да си дръпне авоарите, щото дръпне ли ги, Уникредит ще фалира...а по същото това време, джуджето Саркози му се молеше на Кадафи, да му купи самолети и оръжие за 1 мрд.... а сега го обявава за терорист - А като му продаваше оръжие, не беше така ли? ***.и лицемерите - а всички банки са еврейски

10

Симчо

преди 12 години

Това са ми джобните за семки за днес . . .

9

Анонимен

преди 12 години

А КОГА ЩЕ ЗАМРАЗИ ЕВРЕИСКИТЕ СМЕТКИ.

8

Анонимен

преди 12 години

корекция:Ако имахме банки

7

Анонимен

преди 12 години

до 6Ние нямаме банки.....почти всички са гръцки!

6

Анонимен

преди 12 години

нормално.швейцарците прибраха и на хитлерова германия паричките след края на райха.да бяхме станали швейцария на балканите с нашите банки...

5

Анонимен

преди 12 години

Терористите от НАТО знаят, че ако влязат и в Сирия здраво, ще почне третата световна война

4

галактика

преди 12 години

Добре де, като швейцарците са *съхранявали* парите на тези *престъпници*, не би ли следвало да бъдат наречени съучастници?! Изразявайки се с езика на политиците, бих казала, че това е нечистоплътно, или нехигиенично, или както и да е, но точната дума е НЕДОСТОЙНО!

3

Петър

преди 12 години

Е, това е върхът на демокрацията ?? Щом не слушаш чичо Сам ти прибират паричките !!

2

Анонимен

преди 12 години

Швейцарци излагате се. Нали затва сте швейцарци, зашото банковата ви система беше абсолютно тайна и т.н. Па сеа кво стана ? Ми щом сте започнали да замразявате сметки по разни заповеди, ще започне пренасочване на праичките към други места и няма да сте швейцарци...ше си останете с кравите...и един мармот отвива шоколад от глад

1

Анонимен

преди 12 години

боли ги фара сирийците, в други банки сигурно имат над 100 милиарда :-)))