201

pe6o

преди 12 години

Да снимат Карлово, Калофер, Сопот, Копривщица и останалите подбалкански градове.

200

Ivo

преди 12 години

Не разбирате ли че тази схема се прави само с цел разузнаване. Не прочетохте ли че могат да запишат данни за рутери, емайли в процес на изпращане, пароли и т.н. Утре като ви кацнат и ви питат защо даунлоадвате този или онзи филм/програма от торента какво ще им отговорите? Всичко е с цел шпионаж а картите и снимките са само парлама...Няма да се учудя ако тая акция е финансирана от фбр...

199

Анонимен

преди 12 години

По скоро ще снимат основните булеварди и центъра на София, малко от Пловдив, и (ако изобщо стигнат дотам) Барна и Бургас. Никой няма да тръгне да снима Малко Градище ...

198

Канадеца

преди 12 години

Онбашията прав си бе. Аз това не го оспорвам. И никога не съм казал, че България е изостанала. Аз само говорех за Street view.

197

Анонимен

преди 12 години

какво ще ни снимат,ние за снимки ли сме ?ние нямаме улици,сградите ще паднат,заводите пустеятвсе едно да снимаш град Припят,до Чернобил

196

онбашията

преди 12 години

канадец, така както сме изостанали интернета ни е десет пъти по-бърз от вашия и с доста по-малко даунтайм. и може и да ти е странно, но тука в българия вземам повече от приятелите ми в канада, и мога да сменя работа по-бързо от тях. силната социална политика на канада хич не е мотивираща за работа. в канада колкото и да си добър, вземаш малко повече от разни *** хорица дето не знаят на кой свят са.

195

Канадеца

преди 12 години

Колегите ми от много време ме питат да им разкажа нещо за България и искат да видят нещо интересно. Аз се опитвах чрез Street view да им покажа Варна, Русе и все не успявах. НЕ ми се вярваше, че сме толкова изостанали, че даже и в Гугъл ни няма страната. Ама то си излезе истина. Дано това заснимане да стане по бързо. И дано и да започнат да осъвременяват всяка година заснетото.

194

ХА,ХА,ХА,ААА....

преди 12 години

НА ЧЕРВЕНИТЕ *** , ЯВНО ИНФОРМАЦИЯТА И НЕТА ИМ ПРЕЧАТ УЖАСНО!НЕ ИМ СТАВАТ , "КОНСПИРАЦИЙКИТЕ".....А, ТОВА Е МНОГО КОФТИ....!ЗА КЪДЕ Е ЕДНА "ЧЕРВЕНА, "КОМ" ИЛИ "СОЦ"--ПАРТИЯ"...АКО НЯМА ТАЕН ЗАГОВОР И КОНСПИРАЦИЙКА......НАПРАВО , ЗА ***?????!!!!!ФАКТ!МАМКА ИМ, НА АМЕРИКАНЦИТЕ ....ПАК СРАХА НА "КОНСПИРАЦИЯТА"...ХА,ХА,ААА!

193

аноним

преди 12 години

Чак всичко ми изглежда като фантастика-сякаш ще бъдем контролирани като от друга планета.С развитието на новите технологии сякаш почва да ме обзема страх...

192

Реалист

преди 12 години

Американците искат и ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Това си е "троянски кон" бе хора, защо американците се бавят 4 месеца с Кадафи, шот нямат Google Street View. Чрез заснемането на родината ни гугъл спокойно може да търгува със снимките, с който си поиска както си поиска. А нашите мишоци, само гледат. Не можем да им забраним, ако са се регистрирали като администратор на лични данни Е как да няма да са се регистрирали. В България ако нещо не става с пари, става с мноО пари. Google бавно завзема света!

191

Ха,ха,хааа

преди 12 години

ПРИЯТНО Е , ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ С ......ГЛУПОСТИТЕ И ТЪПОТИЙТЕ НА "НОВИНИ .БГ"!РАЗВЕСЕЛЯВАТ МЕ ...МАМКА МУ!!!!! АКО ЩЕТЕ ,ВЕРВАЙТЕ.......!

190

Анонимен

преди 12 години

Е сега на всички ще стане ясно, че имаме най-големите дупки у целио свет!!!

189

ЛЕ-ЛЕЕЕЕ..АМИ СЕГА?

преди 12 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ,КАКВА БЕЗРАБОТИЦА ЩЕ НАСТАНЕ ЗА ТАЙНИТЕ, ПОЛУТАЙНИТЕ И ЯВНИТЕ ЧЕНГЕТА НА ПАРТИЯТА...ХА,ХА,АААА.....????!!!ТОЛКОВА ЦЕННИ ДОНОСНИЦИ/КАТО ГОЦЕ/.....И ИЗВЕДНАЖ , ...ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА...!ГЛАД , ДРУГАРИ ...ГЛАД ----КАТО ПРЕЗ.. 41-год,...ХА,ХА,ХА,ААААА!!ДАВАМ ГОРА ПОД НАЕМ....НА "ПАРТИЗАНИ"!НАЕМА МОЖЕ И В НАТУРА:...КАШКАВАЛ ,СИРЕНЕ,АГЪНЦА, .....ИЛИ СВИНСКО МЕСО /НО, НЕ ОТ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ--МНОГО Е ТЛЪСТО/

188

kfcbm

преди 12 години

Аз просто недоумявам що за глупости се ръсят за 1 изключително полезна услуга???Гугъл стрийт вю върви със безпатна търн бай търн навигация...показва ти пътя и мястото където си..Аз живея в град с население около 9 милиона и мога да виждам къщите на всичките тия хора,както и те -моята-което е милион пъти за предпочитане пред тва да нося хартиени карти и атласи...и пак да не знам къде съм...всеки Българин трябва да е доволен от факта-тва значи и съвършен Google earth......Браво страхотна работа!

187

ajde sega

преди 12 години

Стига сте плюли Google. Хората движат напред технология, която с нищо не Ви вреди. Даже напротив - помага Ви да се ориентирате по-бързо и правилно в информацията за това, което търсите. Виж Facebook наистина е безполезна глупост, но .. има си хора за всичко.

186

tup

преди 12 години

TOVA NYMA NISHTO OBSHTO S M V R ,v DE,US I POVE4ETO ZAPADNY STRANY IMA STREET VIEW,tova sa eddnokratni snimki koito ti davat predstava za addresut, OSTANALOTO E DRUN, DRUN I PROVOKA7IYA.

185

Анонимен

преди 12 години

Гугъл открай време е най-големия легализиран интернет шпионин. Една безобидна търсачка, а знае всичко и за всички. Сега като ви нащракат и фотосите по мизерните ни улици, веселба си е :))))

184

Здравко

преди 12 години

Тази статия е супер полезна по няколко причини:1. Разбрахме, че всъщност България е има на психиатрична болница.2. Половината българи живеят в "12 Маймуни" а другата половина в "Боен клуб"3. Получих няколко добри идеи как да рекламирам чрез "Google Street View"4. България е най-великата страна в света защото:- Има супер технологии които другите страни искат да отграднат- Има огромна тайна армия която е скрита и чрез Google ще се разбере къде е- Всички имат любовници за това без снимки!

183

СТЕЛТ

преди 12 години

касетъчни бомби, ракети тип ПЪРШИНГ, диверсии през нощта. Всички се радват от това нововъведение

182

traba

преди 12 години

"Гугъл взе хляба на милю."Колко добре ми звучи!Мед ми капе на сърцето.