83

От коневръза

преди 12 години

Курорт е Банско, но за предпочитане само през зимата. Щото в другите сезони минаващият *** сутрин и вечер към и от паша навън ръсят не само екскременти, а най-вече... едри и тлъсти бълхи! Шибаният мутро-кмет е по-добре да вземе да реши първо този ПРОБЛЕМ. ***, мръсотии, бълхи и курорт уж. И к'во сега? Хотел до хотел празни, курник до курник за продажба без кандидати - майно льо, те това е в мутросвърталището. А инак, градчето си е ок, ако се махнат безумията на "прехода".

82

Гражданин

преди 12 години

Концесионният договор не трябва да се пипа, а ако ГЕРБ не смее или не иска Юлен да си плати за шмекериите, някое следващо парвителство ще бъде по-настойчиво и не толкова благоразположено спрямо шефа на една федерация, която пере мръсните му пари. Не мога да си представя ББ дали мисли, когато прави това предложение! Та той става де факто съучастник в афера! Като го е страх, да остави нещата както са, все ще се намери някой, който да не е генерал и да е по-смел!

81

Деян

преди 12 години

И аз подкрепям Бойко и дано промените станат по-бързо факт

80

Анонимен

преди 12 години

Много промени в закона трябва да се направят, защото предишните са си го правили, за да им е удобен. Малко по малко правителството ще успее да управи всички нередности както по закона, така и по другите въпроси. Подкрепям!

79

rumen221

преди 12 години

Приятели,Площта на концесията е договорена с географските и координати и е ясна...Всичко извън тази зона е държавно... Следователно:- Замерване на общата застроена площ.- Определяне деловете на държавата и концесионера.- Регистрация на фирма със съответните дялове на Държавата и Мафията...Просто е...

78

Анонимен

преди 12 години

Боко е тръгнал по пътя на Фидосова.

77

SOS

преди 12 години

*** ББ си мисли,че е владетеля на земното полукълбо!

76

CK

преди 12 години

Нали си представяте, че на доста хора вече им бутнаха къщите. И сега какво ще им кажем на тях вашите къщи, понеже са незаконни, ги бутнахме, но тия, понеже са големи тарикати, а не като вас, ще им узаконим всичко. Такава държава ли искаме да живеем,

75

CK

преди 12 години

Това е все едно да си построя къща на поляната до НДК и после да кажа, че ми е много хубава къщата и искам да ми я узаконят. Само че ще ми я бутнат Трябва да има сериозни санкции и глоби. Не може в единия случай законът да се изпълнява, а в другия всички да се правят на умрели лисици

74

Анонимен

преди 12 години

Господа комуноиди, ако искате да се правите на демократи, следва да си набиете в червените канчета идеята, че ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА РЕД - ЗА ВСИЧКИ! А не само за някои

73

анонимен

преди 12 години

боко картофо защо инсценира загриженост.да не би да е завършил витиз.колкото взеха земите на станишевия брат и другите около морето толкова ще оправят и тази концесия.да не би да бутна къщите в бояна на магистратите или на митничарите или голф къщите край д.баня -не.няма и да ги бутнат или вземат та те нали са си едно.

72

мда

преди 12 години

нека завърши проверката и тогава да си правим изводи...

71

мдааа

преди 12 години

Ето това е новия морал...Морал от мутри и милиционери,чакайте.ГЕРБ са слуги на БКП и на техните фирми. ГЕРБ=БКП По делата ще ги познаете.

70

БГ

преди 12 години

Каквото е направила коалицията е лошо, ама на Симеончо министрите само добрини правят. А сега да му целува ръката и да подписва новия закон. То каквото с 2000 лева глоба, такова и без нея, ама що пък да се харчат ***?

69

koki

преди 12 години

Боко започвате да воните на корупция!!!До тук всички разбрахме че тройната коалиция ВИ е виновна че Вие не искате да спазите закона.Но планината,природата не е на ГЕРБ,а на България.Тя ще е и след вас,дано не я унищожите до 2-3 месеца.За вас парите а ние обикновените граждани/грешници гласували за вас/да ходим в космоса,и да слушаме песента" Притурила се планината"на В Балканска???.НЕ Боко това няма да го позволим!!!Не разбра ли още че обикновенния човек се обърна срещу ТЕБ,и твоята пасмина ???

68

Анонимен

преди 12 години

tuk pod tazi izcepka na Tikvata, sa se vkliu4ili nai-bulgarskite bulgari- izobsto v nito edno ot pisaniata neli4i partiinost. i za tova +sovete i minusite za mnogo na nula w po4ti vseki post horata s bolka pishat za bezzakonieto i gansterizma na Tikvata.i niama edin post koito da e Премахнат поради нарушение на правилата на сайта,Bulgari, nai posle go vidiahme i zastanahme srestu tazi zgan milicionerska.utre ste smeniat i zakona sporekkoito Cwetanow trebe da e zatvornik.

67

зелено

преди 12 години

Живея в Банско от години. Хората тук станаха мързеливи и алчни, откакто повярваха, че са центъра на Европа. Мразят снега, не познават планината, но обичат туристите(парите им). Има някои, които милеят и ценят това богатство, но те са единици, за останалите това е даденост, която може и да се унищожи стига да валят пари. Извода е : По този въпрос не трябва да се уважава мнението на кмета и на банските велможи, техния интерес е чисто комерсиален.Планината не е на Банско,тя е на България!

66

emo

преди 12 години

Бойко да умреш дано от мъчителна смърт както и бандата ти крадци и измамници покрай теб.Дано да бъдете живи сварени

65

Краля Слънце

преди 12 години

Държавата това съм аз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 12 години

Възмонно е, когато премиерът е една *** мутра, на която явно и се плаща. Боко, Боко, спри да говориш - по-умен изглеждаш