10

не е грешка

преди 12 години

На ГЕРБ наистина. Закона за държавните чиновници не позволяма подмяня ......

9

най - после

преди 12 години

Писаха ,че джипитаат работят за стотинки!!!Ейваллах!!

8

хаус

преди 12 години

не сте ли обърнали внимание, че повечето джипита изглеждат по-зле от пациентите си - пият,пушат ,дебелеят,с пожълтели зъби и торбички под очите.

7

Анонимен

преди 12 години

Поредна изява на известният в Европа"софийски административен капацитет".При толкова началници,подначалници,надначалници....

6

Пепеляшка

преди 12 години

МЗ допуснало техническа грешка???Фатална грешка е, че все още ГЕРБ е на власт.

5

уф

преди 12 години

тея са голям майтап, как не се научиха да четат по 5 пъти ако трябва даден текст преди да го обнародват, за да няма непрекъснато "технически" грешкитотална безотговорност се нарича това

4

отец Стоил

преди 12 години

Ехе ,от 28 12 2010 ,това го търдя по медийте ,че МЗ допусна грешка. Виновни са Жана Кръстева и д-р Ташева който работиха по наредабата. Точноо те не знаеха защо ни отпадна Клиничната пътека 303 която беше публикувана в ДВ Бр 45 от 15 06 2010.Отново търдя че в МЗ работят *** ,некъдърници , и хора страдащи от незнание. Като изключим лобистите на фарамацевтичната индустрия, който от МЗ минаха към НЗОК.И пак няма да има наказани ,,ми наградете ги .

3

Анонимен

преди 12 години

Ама няма да се объркат,че вдигат минималната заплата с 300 лева,а не с 30.

2

Анонимен

преди 12 години

кой *** чиновник е допуснал тази грешка.дайте законите и наредбите да ги пише сина ми.поне съм сигурен че няма да допуска грешки.той е в 5 клас.

1

Анонимен

преди 12 години

До скоро вярвах само на Държавен вестник , но вече и той не е верен