46

rumen221

преди 12 години

Приятели,Площта на концесията е договорена с географските и координати и е ясна...Всичко извън тази зона е държавно... Следователно:- Замерване на общата застроена площ.- Определяне деловете на държавата и концесионера.- Регистрация на фирма със съответните дялове на Държавата и Мафията...Просто е...

45

аз

преди 12 години

Нашите курорти не са курорти,а са по-мръсни и шумни и от някои по-големи градове!А някои *** глави ,дето са писали,че лифтовете били нещо хубаво,трябва да знаят,че истинските ценители на природата високо ценят истинските горски пътеки,а тези,които оставят *** са онези с колите,дето си ги мият в езерата и се качват с лифтовете някъде,за да се наядат и напият.Да имаме и впредвид,че *** са последна грижа пред изсичането на горите!И като се изсече всичко за огрев и строежи-после КО ПРАИМ?

44

аз

преди 12 години

Много жалко,че българите не са нация,която да разбере ,че природата е нещо много ценно,защото и в световен мащаб остава все по-малко!Истински богатите отиват да почиват там,където природата емаксимално запазена,а хотелите не се набиват на очи,а се сливат с околността!Нещо,което не може вече да се каже нито за морето,нито за планините ни!Тука всичко е вече евтина шир-потреба!Огромни,абсурдни хотели,нямащи нищо общо помежду си нито с околностите,грозни архитектурни недомислици!

43

Баба

преди 12 години

Само Сашо Диков помияра нещо се не мярка....

42

Анонимен

преди 12 години

до хх - ти защо мислиш, че 10-15 000 души на тодорка е нещо за хвалене?до 40 - трябва да се пречи на хора като цеко и компания, които вярват, че законите са направени за заобикаляне. Като включаш в същия коментар дебелаците с бирата ме караш да си мисля, че си от ония пседо еколози дето правят жии вериги да пазят Рила и Пирин, а след това някой тряба да чисти след тях където е било мероприятието.

41

joroo

преди 12 години

да не забравяме че румен пашата е акционер в ***

40

до всички като xx

преди 12 години

Да трябва някой да пречи - да пречи на тези които си мислят че всичко е създадено за тяхо ползване; да пречи на всички които искат да печелят от нещо което не е тяхно - Природата и при това ползване те унищожават нещо което не може да се възстанови. Трябва някой да пречи на всичките *** които са имали сила да изнесат дебелите си *** горе заедно с бирата в чантите си а после не са имали сила да си приберат надолу шишетата и чувстват като върховно задължение и гордост да оставят свинщина!

39

Apostolis

преди 12 години

Mrusni $ Ekolozi $ Vmesto da protestirat sre6tu shistoviq gaz, te se pravqt na razseqni. qvno sa gu6nali mangi!

38

BG

преди 12 години

Ей, XX, в Австрия няма ли лифтове бе.Лифта си е лифт закона си е закон.

37

хх

преди 12 години

Планината е за да се ползва от хората, Сега през зимата в планината е възможно да излезат 10-15 хиляди души ,а не 100 -200 души, ако ги нямаше лифтовете.И през лятото лифтовете изкарват много хора, за добра изходна точка за туризъм. Една шепа хора който се наричат сами -природозащитници се опитват да пречат на всички останали .

36

BG

преди 12 години

Закона ще ми менят.Ми то утре ще разрешите да се колим и бесим, ако лапате кинта.***....!

35

Спонги

преди 12 години

Тези са приятели на Бойко. Дали не е рязал лента на някой лифт.

34

Анонимен

преди 12 години

Планината лоши хора не търпи. Кюлев навремето загради едно място на Витоша и ...знаете какво му се случи. Има Видов ден. Проклетниците, заграбили България да бъдат наказани свише. Амин.

33

rock-n-rollah

преди 12 години

След като се изсраха на морето, време е да почнат да *** и в планината. Не умеем да си пазим природата и това е. Не, че ние като хора не умеем, а ония горе всяко нещо носещо им материални облаги са готови и задниците си да продадат.

32

маса

преди 12 години

*** чрез Бойко управлява България!ГОРКО НИ!

31

дзвер

преди 12 години

Имам чувството, че за тридесет години не са измислили толкова вицове за Тато, колкото сега за Боко.

30

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНСКИ ме е срам че гласувах за МАСТИЯТА б.б

29

дзвер

преди 12 години

27 концесионера е броил доста, щом ще променят закона заради него.По-малко са броили онези с палатите по язовирите и морето.Ама то не остана министър без гаф-то "***", апартаменти, бири, балкони и вили, тайна за парите на депутатите, стандарти за салам та и еколожката да е съгласна с това в Пирин.Ама тя щуротията по гората не ходи...Освен че е некадърно, правителството е много смешно.

28

до савали

преди 12 години

Може но нямате нито кинти нити акъл

27

Браво

преди 12 години

Голямо браво на природозащитниците. Аплодирах прилагането на закона макар, че бутаха къщи на хората. Нали закона е приет за да се спазва. Сега питам директно, колко брои концесионера на гореспоменатите министри и шефа им като обща сума и поотделно. Тази работа смърди,погазва се равенството,толерират се вандализма и самоуправството.