48

Убре-Дебре

преди 12 години

Понеже windows-a е софтуер писан от американска фирма (евентуално), това означава, че американците ни шпионират!Така звучи по - правдоподобно :)

47

Анонимен

преди 12 години

ха те сърбите нас да ни ни мислят за *** мисля че ножа е опрял тяхната глава не нашата .

46

Анонимен

преди 12 години

България е велика сила шпионира сърбия прави атентати на турция сега остава и америка да изхитрим да набием и америка и вече тази малка държава дето всичко куца е толкова умна че стават смешни нашите съседи вече .всички грехове ни приписоха но България е спасила хора от смърт през годините а другите умеят само да убиват .

45

sofeto

преди 12 години

Освен да научим как се пцуе "Господ" друго едвали !!!

44

сганта

преди 12 години

няма нещо произведено от ***,в което да не са вложили част от себе си - бъг,шпион,руткит,вирус - абе ***,е така - за заразата

43

БГ

преди 12 години

Сърбия е жив пример за нетърпимост и национализъм на Балканите. По времето на Тито бяха една от силните държави в Европа и сега години след като се разцепиха, все още не могат да се отърсят от желанието си да доминират в региона.

42

:):

преди 12 години

Новината ми хареса. Браво наще! ;)

41

Анонимен

преди 12 години

Сърбин и компютър ? МУХАХАХАХАХ ! По зле са от абориген с микровълнова ! Затова от години има правим софтуера :D :D :D

40

Анонимен

преди 12 години

Е това само показва, че тъпите журналисти, които търсят евтини сензации и манипулация на общественото мнение не са само наш патент - явно ги има и в други държави ...

39

nue

преди 12 години

чудно ми е колко ли ще е цената на проекта тук в България? Аз залагам на 180млн.!!много празни търбуси има на хранилка!

38

.).

преди 12 години

Абе тия *** кога ще ги заподозрем в негодност за член на ЕС ? То не спираха хора по границата , не говориха глупости ...какво им се дупиме толкова ? Като не щеш мира на ти секира е казал поета ...

37

Боцко

преди 12 години

Сърбежите се чудят за какво да се оплакват.. къвто и да е софтуера, той като е инсталиран на място и няма кабел от него навън нищо не може да излезе.. ама май джурналистите и в сърбистан са толко грамотни колкото наште си тука

36

Анонимен

преди 12 години

няма страшно де такива технологии в България тука слагаме ухо на вратата и квото чуем

35

Българин

преди 12 години

до ТинаБалкански саюз? Като тоя от 1912 когато тия същите ни забиха нож в гърба?Сърбежите, Макетата и Гърците да си гледат работата. Ние нищо добро не можем да получим от тях. Българи и Румънци имат повече общи интереси и проблеми,от колкото тия Комплексари измислени.

34

botev

преди 12 години

kosovo je albanija

33

същата

преди 12 години

до 19 - И както казваше Лоти в една реклама - * За пари ли иииии - за много пари*!

32

Apis

преди 12 години

Tina, явно четеш историята ни като дявола евангелието. Аз всеки ден се сблъсквам с много чужденци от сърби добри думи рядко съм чул. Ние ползи от съюз с тях няма да имаме в близко и не чак толкова близко бъдеще. Само погледни Словения и Хърватия, че откакто се отделиха от тях и вече живет 4-5 пъти по-добре БУКВАЛНО! България е редно да търси по-близки отношения с Хъравитя и Унгария, стари държави като нашата.

31

Tina

преди 12 години

Apis, познавам историята си. Сърбите също ще я опознаят. След 89-а платиха за предателствата си и вече ще се осъзнаят. Като им натресат ЕС и НАТО съвсем ще се осъзнаят и ще разберат, че само балканските страни могат да си помогнат една на друга.27-и: Турците вече не могат да скрият ислямистките си амбиции, особено след като на власт е Ердоган. ИЗРАЕЛ и САЩ спонсорират Турция.

30

do vsi4ki

преди 12 години

Edinstvenno spasenieto e da ne se dopuskat da pove4e v parlamenta texnite (4engenata) DPS za6toto te s texnata antibalgarska propaganda uronvat i uni6tozavat vsi4ko BG ko. Tova e koeto ni predstoi s tex ina4e moze i da nastapjat neobespokojavani ot ni6to.

29

консултант

преди 12 години

Лирекс е порядъчна фирма!